Pantofi albastri

Pantofi albastri

Pantofii albastru luminos prevalează în noile colecții din acest sezon. Designerii profesioniști oferă modele de modă interesante din piele naturală și artificială, suede și nubucă. Un cuplu frumos și confortabil va putea alege orice consumator.

Piele

Cele mai practice și rezistente la uzură sunt produse de calitate din piele naturală. Un astfel de material nu este frică de umiditate și este ușor de îngrijit. Bocanci din piele albastră va fi opțiunea perfectă atât pentru sezonul demi-sezon, cât și pentru iarna rusă aspră.

Astfel de pantofi nu se sparge cu diferențe de temperatură ascuțite și cu o operațiune atentă va servi multe sezoane.

Piele artificiala

Modelele din piele artificiala la prețuri accesibile stau mult mai ieftin. Acest pantofi extern poate absolut nu diferă de versiunea naturală. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că pantofii din piele reală va dura mai mult, sub rezerva șosete blânde.

Piele de căprioară

pantofi din piele de catifea ușor de la popularitate se bucură turbat printre mods și fashioniste. Cizme de la un astfel de material sunt potrivite pentru un uscat semisezon sau iarna european. Nu purta astfel de pantofi vulnerabile în vreme slushful și brut. Suede necesită o îngrijire specială, și se recomandă să-l curățați după fiecare ieșire.

Nubukovy

, modele de albastru foarte îngrijite și costisitoare din nubuc naturale. Un astfel de material este în mare măsură similar cu o piele de căprioară blând. pantofi similare sunt mai bine poartă în vreme uscată.

Dacă încă decis să cumpere cizme nubuc pentru sezonul de iarnă, atunci ar trebui să cumpere în plus, diverse echipamente de protecție într-un magazin de pantofi.

Demi-sezon

Modelele de demi-sezon de albastru profund vor deveni un accent luminos în multe imagini de sex masculin și feminin. În vremea uscată puteți purta produse elegante din piele de suede sau nubuc. Un astfel de pantof atractiv va deveni o completare excelentă la diferite costume elegante în orice stilistru. Pentru toamna sau primăvara, este mai bine să cumpărați un produs fără izolație, în caz contrar picioarele vor fi fierbinți și înghesuite.

Citește mai mult  Albele albe

Branduri

Tamaris

Compania Celebre Tamaris produce minunate pantofi de demi-sezon de piele de piele albastră blândă. Modelele confortabile și confortabile ale Chelsea au inserții elastice pe partea superioară și perforării pe nas și pe spate. Pantofii originali ai femeilor are un călcâi mic.

Xti

Brandul Xti produce pantofi de înaltă calitate din materiale naturale și ecologice. Mai ales pentru bărbați, compania produce pantofi frumoși pe talpa embosată din piele naturală. Produsele albastre întunecate seamănă foarte mult cu Timberlandurile populare.

Iarnă

Pantofii albastre arata foarte spectaculos pe fundalul unei iarna cu zăpadă. Pentru sezonul îngheț, este mai bine să alegeți modele elegante de piele naturală cu o talpă de relief sau protector. Astfel de detalii ale încălțămintei vor oferi ambreiaj excelent cu drumul, ceea ce este atât de important în sezonul de iarnă.

În timpul iernii, ar trebui să purtați pantofi cu blană, fleece, lână sau izolație textilă.

Firme

Lisette

Brand Lisette lansează cizme albastre feminine pe blană naturală. Pantofii naturali de înaltă calitate și pantofii nubucă sunt suplimentați cu o curea în creștere, care este decorată cu o imitație de contrast a pielii de șarpe. Un astfel de model cald va fi o soluție excelentă pentru multe costume casual.

Morsă

Walrus produce pantofi frumoși cu un singur protector contrast. Modelul de bărbați elegant este suplimentat cu șnur și linie albă. Încălțăminte din piele naturală.

Căptușeală și branț în modelele de iarnă sunt produse din lână caldă.

Ce sa porti?

Pantofii nobile albastre arata foarte impresionant cu o varietate de seturi de barbati si femei. Cizme frumoase și de înaltă calitate din diferite materiale vor fi o soluție excelentă pentru crearea unei imagini unice.

Citește mai mult  UGG-uri originale

Imagini curajoase

Cea mai reușită este combinația de pantofi albastre cu pantaloni clasici și pantaloni.

 • O combinație clasică de pantaloni drepți sau pantaloni masculi cu oxforduri stricte și Chelsea arată foarte solidă+
 • Puteți purta o cămașă clasică completată de o jachetă montată+
 • Cămașă albă sau gri poate fi adăugată cravată albastră+

 • Cu blugi sau pantaloni drepți în combinație cu pantofii albastri va armoniza pulovere pastel și jumper+
 • Strălucitoare și armonios arată ca o combinație de pantaloni albi, pantofi albastri, cămașă albastră și jachetă întunecată+
 • Cu modele la modă, se va căuta armonios haine de gri, verde, maro, albastru, negru și alb.

Imagini feminine

Pantofii albastru profund sunt perfect combinați cu multe costume de sex feminin:

 • Cu astfel de pantofi se uită perfect blugi liberi sau îngustări de orice culoare+
 • Pantaloni tăiat și capri în combinație cu pantofi se potrivesc perfect într-o imagine ușoară a tineretului+
 • Femeile Outfight poate fi creat folosind o fustă dreaptă, bluze și pantofi pe o pană sau încălzitor+
 • Bluza într-un costum elegant poate fi înlocuită cu o cămașă clasică sau o tunică+
 • Imaginea sexy ușor de creat cu un cocktail sau rochii casual de tăiere dreaptă și montată. Puteți adăuga un costum folosind pantofi blânduri sau piele de căprioară+
 • Legături negre strânse vor arăta cu pantofi foarte eficient.

Exerciții de îmbrăcăminte

Demi-sezon sau iarna tinutele, completate cu pantofi frumoase, se vor uita la o dezvoltare armonioasă cu:

 • Drepte și montate lungime strat de sex feminin sau până la mijlocul șolduri+
 • strat drept Masculin de tăiat liber+
 • jachete din piele și pelerine+
 • ratele de femei, cu o curea pe talie și un guler englezesc+
 • Tricotate și cardigane sintetice+
 • trenchkovto de sex feminin delicat+
 • Parcuri de sex masculin și feminin în negru, albastru, maro, caramel și kaki+
 • jachete de diferite lungimi, cu o glugă de blană+
 • bărbați izolate și straturi de sex feminin, cu un guler de blană+
 • oblenki întuneric monofonice.
Citește mai mult  Cizme portocalii

Accesorii

pantofi albastru arata foarte bine cu saci și ambreiaje de albastru, gri, negru si maro. Doamnelor pot ridica produsele din piele de căprioară sub pantofi cu texturi similare. Bărbații ar trebui să sublinieze o imagine solidă folosind boluri din piele de culoare închisă, cu un mâner mic.

Happers și eșarfe

Pentru sezonul de iarnă, accesoriile sintetice sau tricotate ale culorii albastre, albastre și albe sunt perfect potrivite. Fashionista poate decora echipamentul cu eșarfe drăguțe și pălării cu modele de Crăciun sau de iarnă. Bărbații pot fi suplimentați cu o eșarfă strictă strictă și mănuși din piele montate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: