Pantofi cu flori

Pantofi cu flori

Imprimarea de flori este considerată una dintre cele mai populare și mai iubite în moda de modă. Flori mari luminoase sau muguri mici mici pot fi găsite nu numai pe rochii, fuste, pulovere, tricouri și alte haine. Ornamentele florale sunt adesea decorate cu pantofi: seara sau casual, piele sau textile, tocuri înalte sau talpă plat. Pe cele mai populare modele ale pantofilor de imprimare de flori și vor fi discutate în articolul nostru.

Modele

Imprimarea florală se poate întâlni cel mai adesea la următoarele modele de pantofi de sex feminin de vară și demi-sezon:

  1. Modele închise.
  2. Sandale ușoare.
  3. Pantofi de platformă sau pană.
  4. Straile de seară.
  5. Papuci de balet.
  6. Barci clasice.

Imprimarea de flori poate fi cea mai diferită – restrânsă și captivă, concisă și provocată, monocromă și multi-colorată. Pantofii de film pot fi găsiți la un eveniment solemn, în combinație cu un costum de afaceri și un costum casual.

Imprimarea florii în sine este deja destul de atrăgătoare și strălucitoare, astfel încât restul hainei, de regulă, nu ar trebui să conțină alte amprente. Excepția poate fi doar imagini în care imprimarea îmbrăcămintei și a pantofilor Echo complet, o astfel de imagine pare foarte interesantă și elegantă.

Florile pot decora pantofii în moduri diferite. Poate fi o imprimantă aplicată pe piele sau textile prin tipărire. Poate fi broderie sau aplicație. În cele din urmă, floarea poate fi folosită ca un bulion mic.

Florile pot fi, de asemenea, diverse. Acestea sunt întotdeauna muguri roz populare, irisi blânzi și crini de lux, violete modeste și musete luminoase și orhidee exotice. Florile pot decora șosetele de pantofi, situate pe întreaga suprafață a modelului sau pot decora călcâiul.

Citește mai mult  Sandale frumoase

Ce sa porti?

Pantofii cu flori pot face parte din garderoba de seară, de zi cu zi și chiar de afaceri.

pantofi stiletto Clasic, brodate cu aur sau argint, flori va deveni un plus ideal pentru o rochie strălucitoare negru în podea.

O altă opțiune interesantă: pantofi și rochie, decorate cu o imprimare. O astfel de seară outfit arată foarte neobișnuit și elegant.

pantofi alb-zăpadă brodate cu perle sau pietre, va deveni un excelent plus la o rochie de mireasa.

Alegerea pantofi cu o floare de imprimare pentru imaginea de zi cu zi, nu uita regulile de armonie: în cazul în care pantofii sunt decorate cu luminos, mare, ornament ușor de reținut, restul de haine ar trebui să fie cel mai simplu și modest. Acesta poate fi blugi și monofonic tricou, de sus, bluză, cămașă.

Amestec clasic: bluza alba + fusta negru + pantofi decorat cu imprimeu floral. Mai elegant și rafina de imprimare, erodate în culori clasice – alb-negru. Această imagine pare suficient de strictă.

Dacă adăugați pantofi de flori luminoase la un astfel de set de haine, imaginea va reda complet culori diferite. În acest caz, puteți adăuga o jachetă sau o geantă de o singură culoare cu pantofi la kit.

Alegerea unui set adecvat de haine la astfel de pantofi, merită să ne amintim că modelele de pe platformă sau o pană sunt perfect combinate cu blugi, de exemplu, lumina. Ele arata frumoase si cu pantaloni scurti denim sau cu fuste de la Denim.

O altă frumoasă opțiune: pufurile luminoase cu imprimare florală + Monochon Chiffon Fus-Maxi.

În ceea ce privește partea superioară a îmbrăcămintei, puteți purta întotdeauna o cămașă, Top, Tricou, cămașă, o jachetă de una dintre nuanțele prezente în pantofi poate fi întotdeauna pusă pe încălțăminte florală. Această imagine devine imediat armonioasă și holistică. Dacă pantofii sunt susținute într-o gamma pastelă ușoară, atunci partea superioară a kitului ar trebui să fie ușoară. Sub culoarea strălucitoare și saturată a pantofilor este haine perfect potrivite pentru culori mai întunecate.

Citește mai mult  Pantofi Valentino

Mențiune separată Merită rochii de vară ușoară și sundrese cu imprimare florală. În general, nu se recomandă combinarea într-o singură imagine a hainelor cu imprimări diferite, imaginea se poate întâmpla greu. Dar moda nu este la fel de strictă pentru hainele de zi cu zi, cum ar fi, de exemplu, la o imagine de afaceri, este permisă o combinație de rochie mofley, sundhan sau fuste cu pantofi florali. Este de dorit ca hainele și pantofii să fie decorate cu o imprimare aproximativ similară sau schema de culori a fost similară.

Incredibil de spectaculos și elegant, arată rochii scurte de roșu saturat, albastru, galben, lămâie, verde, zmeură, liliac și alte culori cu pantofi decorați cu ornament floral. Imagine luminată, memorabilă va ajuta la adăugarea geantă de mână strălucitoare, bijuterii frumoase sau accesoriu original.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: