Pantofi cu toc

Pantofi cu toc

Tendințele modei se schimbă ziua după zi. Uneori devine foarte dificil să urmați toate elementele noi. Dar ceva rămâne neschimbat. Heel Pantofi – vor fi întotdeauna femei decorate. Cum ar fi magia, astfel de pantofi fac picioarele noastre mai subțire, mai mult și un mers este elegant și seducător.

Avantaje și dezavantaje

Este dăunător să mergem pe tocuri? Răspunsul neambigu la această întrebare nu există. Recent, oamenii de știință italieni au demonstrat că pantofii la un călcâi scăzut ajută la consolidarea mușchilor pelvisului. În același timp, adversarii unor astfel de pantofi spun că, cu o șosetă permanentă, pantofii de pe călcâi pot apărea artrită datorită încărcării genunchiului.

De asemenea, pentru oricine nu este un secret că pantofii cu toc înalt pot freca pe porumb. Traumând țesuturile din piele moale, duce la durere. Atunci când purtați pantofi cu toc înalt, există un risc de osteoartrită bolnavă datorită unei încărcături puternice pe spate.

În funcție de înălțimea călcâiului, sarcina și răul la corp vor fi diferite. Deci, de exemplu, cele mai sigure sunt modele pe un călcâi la 2,5 cm. În ele oprirea se va simți confortabilă. Dar chiar și într-un astfel de pantof există un defect – ridicarea necesară a piciorului nu este acceptată. Din acest motiv, picioarele trebuie, de asemenea, să se transforme.

Modelele cu un călcâi de la 4 la 5 cm sunt, de asemenea, convenabile. Ele dezvoltă mușchii înghețați. Mersul devine elegant și mai ușor. Dar, în același timp, este posibil să se încarce pe spate.

Pantofi de călcâi de la 6 la 10 cm sunt caracterizați de un confort mai mic, dar fac o postură subțire. Astfel de modele dezvoltă, de asemenea, mușchii colorați cu ioni, dar în același timp pot face rău. Din cauza încărcăturii lungi pe picior, o astfel de problemă apare ca o înălțime a părții osoase a piciorului.

Cea mai periculoasă înălțime a călcâiului este de 10 cm și mai mare. Se crede că cu atât mai mult călcâiul, cu atât este mai mare sarcina de pe spate. De aici pot apărea diferite boli comune, cum ar fi artrita, handrourul și chiar hernia intervertebrală.

Dar nu este necesar să vă sperie. Toate acestea pot apărea cu purtarea necontrolată a unor astfel de pantofi.

Dacă vă exercitați pantofi pe un călcâi în vacanță sau în weekend, nu vă amenință. De asemenea, experții sfătuiesc să dea picioarelor să se relaxeze de la astfel de pantofi atunci când șosete în timpul zilei. Și seara, venind acasă, puteți face o baie calmantă pentru un picioare cu un mușețel și masați picioarele cu o cremă hidratantă. În conformitate cu aceste reguli simple, nici un artrosis amenință.

Modele și specii

Odată cu dezvoltarea modelelor din industria pantofilor, încălțămintea de călcâi au devenit incredibil de mulți. Pe rafturile de magazin, putem observa cele mai îndrăznețe fantezii ale designerilor. Precum și opțiunile clasice.

Cea mai populară opțiune a fost întotdeauna și va fi pantofii. Caracteristicile distincte ale unor astfel de pantofi sunt decupaj, nas ascuțit și a călcâiului.Primul model familiar al pantofilor din SUA a apărut în 1955. Au creat un designer francez Roger Wivier. Călcâi la acel moment nu a ajuns la mai mult de 8 cm. Popularitatea cu adevărat a bărcilor a dat Salvatore Ferragamo, care a făcut un călcâi la 10 cm. Aceste pantofi au fost create pentru Marilyn Monroe și rolul ei în filmul „în fetele Jazz numai”. După această imagine, milioane de femei au început să viseze la astfel de bărci!

În ciuda faptului că un astfel de pantofi este unul dintre cei mai sexi, unii designeri reușesc să strică și lui. Dacă nu doriți să alegeți un șoarece gri și o fată fără gust, întotdeauna Fiți atenți la profunzimea decupajului pantofilor dvs. Cu atât mai bine cu atât mai bine. Pantofii cu un gât rotund nu arată complet elegant și mai adecvat bunicilor decât agenții tineri și viguroși.

În plus față de versiunea clasică a încălțămintei, există modele deschise, cu un călcâi deschis sau cu o tăietură în laturi. Astfel de modele sunt considerate cele mai feminine și dacă bărcile clasice pot fi combinate cu aproape toate obiectele garderobeului, atunci astfel de opțiuni vor fi perfect privite cu rochii și fuste.

Pantofii lui Mary Jane au popularitate uriașă. Aceste pantofi cu o curea și un călcâi mic. Cu popularitatea sa, ei sunt obligați să comite „Baster Brown”. În ea, sora mai mică a eroului a fost descrisă în pantofii curelei. Comic a fost atât de iubit de cititori că, în curând, toate fetele au vrut să poarte astfel de pantofi.

La începutul anilor ’60, acest model a primit cel de-al doilea val de faimă, dar deja la fete adulte. Milioane de modă au dorit astfel de pantofi după ce le-au văzut pe Twiggy – icoana stilului acelui timp.

Acum, varietatea acestui tip de pantofi uimește. Diverse culori, vedere neobișnuită a călcâiului, toate tipurile de variații ale cureaua pot fi găsite în buticurile de pantofi. Astfel de pantofi arată deosebit de elegante pe un călcâi gros și purtând-le mult mai convenabil decât bărcile. Dar există unul „dar”. Pantofii lui Mary Jane pot scurta vizual lungimea piciorului. Deci, ca acest lucru să nu se întâmple, merită să luăm culoarea pantofilor cât mai aproape de tonul pielii tale.

În plus față de tocuri, există încă un rezervor și o platformă. Dar mulți fashioane nu sunt prea suflete, așa că designerii au dezvoltat așa-numitele modele combinate. În astfel de pantofi, platforma are doar partea din față a pantofilor. Și în spatele ei merge la călcâi.

Cea mai populară dintre aceste modele sunt „labuthens”. Ele sunt numite după designerul francez Christian Labiuten. Astfel de pantofi au o platformă în față și apoi intră în părul de păr. Principalele diferențe ale unui astfel de model sunt un călcâi foarte înalt și o talpă roșie.

Un alt tip de pantofi de pe călcâi sunt pantofi pentru adolescenți. În 14-15 ani, fetele doresc mai ales să arate elegante. Și cum să o faci fără pantofi pe un călcâi?

În mod natural, purtarea modelelor adulte pe un știft de 15 centimetri pentru un corp rapid încă foarte devreme și dăunător, dar pantofii cu un călcâi confortabil în 4-5 cm vor fi doar dreptate.

Asigurați-vă că acordați atenție confortului tampoanelor și materialelor. Nu salvați și cumpărați pantofi de la piele. Astfel de modele pot răni pielea delicată a fetelor tinere.

Timbre

În lumea modernă, stilurile de păr sunt prezentate într-o cantitate imensă. Vom spune despre cele mai populare.

Toc inalt. Așa-numitul călcâi de la 8 cm. El face picioarele mai lungi și mai subțire, iar mersul este mai ușor. Dar numai, dacă știți cum să mergeți corect la tocuri.

Heel Stud. Considerată cea mai feminină și sexuală. Nu este cea mai convenabilă opțiune și cu greu potrivită pentru șosete în fiecare zi. Este mai bine să lăsați astfel de pantofi pentru un caz special.

Cărămizi de călcâi. Scăzut și pătrat. Folosit pentru a fi utilizat numai în fabricarea încălțămintei pentru bărbați. Acum este una dintre cele mai populare și dulapuri de femei. Înălțimea standard – de la 2 la 4 cm.

Astfel de pantofi vor veni la sufletul fetelor înalte, fizic sportiv și celor care nu-i plac știfturile din cauza inconvenienței lor.

Tanket. În ciuda faptului că în exterior, astfel de pantofi seamănă cu o platformă și nu sunt asociate cu un călcâi, este încă o varietate. Rezervoarele iubesc fetele care apreciază mai mult confortul, dar în același timp nu vor să coboare pe model fără călcâi.

Astfel de pantofi pot fi înălțime de la 4 cm până la 15 și mai sus. Modelele mici sunt perfecte pentru mers pe jos și cele care sunt mai mari și pentru datele romantice.

Set de călcâi. Această opțiune are o formă complet diferită și o înălțime. Se compune din așa-numitele FLIKS – Stripes stratificate unul pe celălalt. Cel mai adesea folosesc astfel de materiale, cum ar fi lemnul, pielea și chiar carton.

Heel vienez. Este cel mai mic. Înălțimea sa este de doar 2 cm. Și datorită unei forme interesante, se pare că nu este destul de. Desigur, un astfel de stil este considerat cel mai convenabil.

Heel în formă de pene. Caracteristica sa este că partea din spate a călcâiului este mai lungă decât cea din față. Un astfel de stil este universal și potrivit pentru toate fetele.

Heel în formă de con. În formă seamănă cu un con inversat. Înălțimea se întâmplă de la 5 la 14 cm, ceea ce este ideal pentru moda redusă.

Heel Ryumchka. Are o formă interesantă – un fund mare și subțire, asemănător cu un călcâi. În exterior arată ca un pahar. Nu mai mare de 7 cm. Dar, în ciuda acestui plus, el este încă complet inconfortabil în șosete.

Heel Stump. Absolut și un călcâi larg. Bucurați-vă de o mare popularitate. Înălțimea începe de la 5 cm. Un astfel de stil este foarte stabil și de încredere decât și a meritat dragostea femeii.

Culori și amprente populare

În sezonul următor, pantofii negri merg la fundal. Acum în moda – luminozitate. Acum cinci ani, pantofii de aur, argint și roșu au fost considerați extrem de vulgari și nonsens. În acest an, opusul. Designerii sfătuiesc să nu aleagă opțiunile monofonice plictisitoare și să se joace cu soluții color, în timp ce permiteți tendințele modei.

Deci, puteți cumpăra în siguranță acide sau aur cu nuanță de argint. Puteți purta pantofi în care sunt combinate mai multe culori. Dar! Există o regulă importantă. Cel puțin astfel de pantofi și păstrează în partea de sus a soluțiilor de modă, nu abuzați. Permiteți pantofii dvs. spumante să devină un punct culminant al costumului, iar celelalte lucruri ar trebui să fie luate într-o schemă de culori calme.

Ca și sezonul trecut, există pantofi la modă de toate nuanțele lui Nyud. Pantofii în tonuri de nisip, bej și gri vor fi perfect combinate cu orice arc. Acest sezon este, de asemenea, bogat în imprimare. În colecția Dolce & Gabbana, putem observa pantofii cu culori de broderie de diferite nuanțe. Popularitatea specială a fost obținută pantofi cu inserții de plastic de alte culori sau complet transparente.

Tastarea, încălcările, inserțiile metalice și culoarea militarilor vor fi, de asemenea, la modă în acest sezon.

Tendințe de modă

Acest sezon va fi la modă la următoarele modele de încălțăminte de călcâi:

 • Sock Social. De mult timp, un astfel de stil a rămas la umbră. Dar acum pentru două anotimpuri într-o linie de moda, cumpărați pantofi cu un nas ascuțit.

 • Călcâi masiv. Cum nu s-ar părea ciudat, dar un astfel de călcâi face o imagine mai feminină. Masivitatea pantofului accentuează ușurința mersului și ușurința picioarelor.

 • Călcâi sculptural. Unele modele sunt opere reale de artă. Într-un astfel de pantof, nu veți fi niciodată neobservat.

 • Călcâi jos. Toate noi – bine uitate vechi. Întoarceți-vă la călcâiul scăzut și Logson Ryumochki – o altă confirmare.-Cureaua și dispozitivele de fixare.

 • Pantofi de la catifea. Velvet este cel mai modernă material 2016-2017. Deci, nu vă înșelați absolut de încălțămintea cumpărată de la un astfel de material. Singurul lucru din ele va trebui să meargă foarte atent, deoarece catifea nu este cel mai practic material.

 • Nuanțe de metal. Este necesar să câștigi curajul și să încerci să poarte pantofi de aur sau de argint, pentru că acesta este un sezon real trebuie!

 • Finisaj de blană. Dacă ați putea permite unui finisaj de blană numai în papuci domestici, acum fetele din pantofi pufos merg cu îndrăzneală și în jurul orașului. Și finisajul poate fi nu numai în partea de sus a pantofilor, ci și pe toc.

Cum de a alege?

Mulți se confruntă cu inconveniente atunci când șosete pantofi pe un călcâi, dar nu toată lumea știe că cazul poate fi nu numai în înălțimea înălțimii, ci și în alegerea greșită a modelului. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să alegeți pantofii potriviți și vă îngrijiți sănătatea.

 1. Nu salva. Nu vă lăsați păcăliți de trucurile de marketing care vă promit că o mie de ruble este un brand italian. Astfel de pantofi vor fi cusute din dermatină și vor fi extrem de incomod. Din cauza unor astfel de economii, veți mai trebui să vă petreceți picioarele în ordine.
 2. Nu cumpărați pantofi dimineața. A fost de mult cunoscut faptul că după prânzul în picioare există o mică umflare. Și dacă mergeți la magazin dimineața, atunci cel mai probabil cumpărați pantofi pentru dimensiunea dimensiunii – dimensiunea mai mică.
 3. Nu fi timid. Încercați să încercați cât mai multe opțiuni posibil înainte de cumpărare. Deci, creșteți șansele de a obține aceste pantofi, despre cumpărarea pe care nu o veți regreta.
 4. Nu luați pantofi apropiați. Veți avea timp să ridicați o mulțime de porci înainte de a pavage noile pantofi apropiați. Care sunt astfel de victime, dacă puteți cumpăra pantofi în dimensiune.

Sfaturi de îngrijire și trucuri mici

Desigur, pentru a avea grijă de pantofi urmează din materialul fabricării sale. Dar există câteva sfaturi de bază care vă vor ajuta să vă îngrijiți de încălțăminte.

 1. Stretch pantofi folosind un uscător de păr obișnuit. Pentru a face acest lucru, încălțămintea pantofii pe șosete groase și, în mod egal, încălziți pantofii timp de un minut. Este important să nu aduceți uscătorul de păr mai aproape de 10 cm.
 2. Fabric de catifea – cel mai bun prieten al pantofilor lacuri. Dacă pantofii dvs. nu mai sunt prima prospețime, merită aripă cu o cârpă de la catifea. Astfel încât pantofii vor arăta ca noi.
 3. Spot de la țesături de suede poate fi îndepărtat folosind amidon sau talc. Se toarnă substanța pe murdărie și așteptați 4-5 ore, apoi scoateți cârpa uscată.
 4. Fierul ajută la oferirea de pantofi proaspeți de suede. Ar trebui să trimiteți aburi de la fier la pantofi, fără a atinge suprafața, iar pantofii dvs. vor găsi cea de-a doua viață.
 5. Comportamentul cu un miros neplăcut din pantofi va ajuta o oțet obișnuit. Umeziți cârpa și ștergeți suprafața interioară a încălțămintei, apoi uscați bine.

Ce sa porti?

Mulți se miște ce poartă pantofi pe călcâi. Anterior au existat o serie de reguli, acum pantofii tocurilor nu pot fi purtate decât cu un costum de sport!

Dar există recomandări din partea stilistului pentru unele modele. De exemplu, bărcile clasice pot fi combinate atât cu rochia de seară, cât și cu echipamentul de afaceri. Și recent au devenit la modă să poarte și blugi slabi. Pantofii de pe o pană se va potrivi mai mult pentru imaginea etnică și rochii. Pantofi de remorcare pe un călcâi gros sau tălpi de tractor se potrivesc perfect în stilul străzii stradale.

Nu vă fie frică să experimentați, tendințele din 2016-2017 au doar față de acest lucru.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: