Pantofi de călcâi albastru

Pantofi de călcâi albastru

Modele ideale pentru Fashiona Perfect

Culoarea nobilă și albastră profundă atrage atenția ridicată, iar pantofii de înaltă călire pare foarte scumpă și luxoasă. Pantofii femeilor într-o astfel de culoare suculentă vor sublinia individualitatea proprietarului său și vor decora efectiv chiar și cea mai ușoară imagine de zi cu zi.

Piele de căprioară

Datorită structurii de catifea a suprafeței pantofilor de piele, culoarea albastră arată mai atractivă și originală. Pielea umedă arată destul de scumpă și elegantă, astfel încât în ​​fabricarea de pantofi dintr-un astfel de material, utilizarea unui decor suplimentar este opțională.

Îndepărtați pantofii albastre pe tocuri subțiri înalte se potrivesc perfect într-o tinuta de seară chic sau o afacere solidă.

De la piele naturală

Pantofi albastru sexy de albastru din piele lăcuită sau mată pe călcâiul înalt sau o pană nu vor permite la modă să rămână neobservată.Modelele decorate cu sclipici, boluri pe linii de cauzare și contrastanță vor completa perfect costumele pentru petreceri distractive sau evenimente seculare. Pantofi fără adaosuri și inserții pe tocuri mici și medii sunt perfecte pentru plimbări de zi cu zi, drumeții sau cumpărături.

Lăcuit

Pantofi de la pielea strălucitoare lăcuită nu lăsăm de mulți ani. Astfel de modele decorează perfect o imagine elegantă în combinație cu accesorii luminoase și pline (genți de mână, ambreiaje sau curele de lac).

Citește mai mult  Bocanci de iarnă pentru femei

Satin

Pantofi albastru neobișnuit și luminos cu finisaj textile arata foarte interesant și atractiv. Există un astfel de pantof și un dezavantaj deosebit: modelele de satin atrag praful de stradă și murdărie. Vizionarea unor astfel de pantofi superbe și costum exclusiv pentru evenimentul chic secular într-un tandem cu o rochie de lux chic.

Combinații la modă

Alb și albastru

Calmă culorile albe albastre și proaspete armonizează perfect unul cu celălalt. Pantofii cu o astfel de combinație decentă de culori vor accentua gustul și stilul delicat al proprietarului său.

Stilul de orientare spre mare de modele alb-alb-negru va fi perfect căptușit cu o bluză sau o rochie dungată. Există pantofi cu o talpă albă și partea superioară a albastru și opusul. În unele modele există arcuri pe mină, pictate în culoarea potrivită.

Negru și albastru

Aceste culori se completează perfect reciproc. În ciuda faptului că aceste culori nu contrastează, pantofii din această performanță arată original și luminos. Modele foarte elegante și elegant, albastru-negru din piele mată și piele de căprioară. Aceste materiale de suprafață nu creează strălucire excesivă și transmit perfect toate adâncimile nuanțelor.

Combinația de albastru și roșu

Cuddy și imaginea fierbinte este ușor de creat cu o combinație în îmbrăcăminte și pantofi doi, ar părea culori complet diferite: albastru și roșu. Rochia roșie și pantofii albastri lăcuiți nu vor părăsi doamna fără atenție, dar merită să ne amintim că nu ar trebui să supraîncărcați un astfel de costum cu accesorii luminoase. Perfect sublinia subțire figura ca astfel de combinații: o rochie albastră și o curea subțire de culoare roșie sau vice-versa.

Citește mai mult  Pantofi gri

barci mici toc

Pantofii albastre în performanță clasic arata foarte elegant și de tineret, cu toate acestea, ele nu sunt potrivite pentru toate seturile de îmbrăcăminte. Ținutele de culoare alb-negru, precum și roz și turcoaz clasic vor fi armonizate cel mai eficient cu astfel de modele de pantofi pentru femei. barci Charming pe tocuri mici se potrivesc perfect în mediul urban și femei de afaceri.

Ce sa porti?

costum de afaceri

Albastru pantofi cu toc înalt și mediu arata foarte elegant, în combinație cu pantaloni de afaceri. pantofi adânci armonizarea perfect cu cămăși și bluze stricte de alunecare țesuturi suplimentat jachete de afaceri. Pantalonii slabi în tandem cu pantofi goi albastri pe tocuri medii sau înalte, subliniază ușor ușora picioarelor și întinse vizual cifra.

Outfit de seară

Pentru seara festivă, pantofii albastri cu toc înalt sunt perfecte. În mod ideal, combinați cu astfel de pantofi, vor fi rochii chic de diferite lungimi de albastru, alb, negru, roșu și roz. Bold Modnitz poate fi interesat de o combinație neobișnuită de pantofi albastri cu costum de portocale sau galbene. Margele strălucitoare, pandantive și brățări sub culoarea pantofilor completează efectiv imaginea festivă și subliniază personalitatea luminoasă a doamnei.

Imaginea urbană casuală

Diferite modele de pantofi albastre decorează foarte eficient stilul obișnuit de îmbrăcăminte urban. Deci, ceea ce purtăm astfel de pantofi de femei luminoase? Pantofii albastri sunt perfect combinați cu:

  • blugi și pantaloni cu efect pulp+
  • Pantaloni de sniuri+
  • Liberi crouri din țesături curgătoare+
  • Pantaloni scurti+
  • Fuste largi și drepte+
  • Fusta-creion+
  • Pantaloni montați+
  • Loses și jambiere+
  • Rochii casual+
  • Tricouri, topuri și bluze de diferite culori.
Citește mai mult  Sandale pe platformă

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: