Pantofi de demisi ai femeilor

Pantofi de demisi ai femeilor

Printre toate tipurile de pantofi există o separare clară pentru sezonalitate. Dacă, cu încălțămintea de iarnă și de vară sunt din ce în ce mai puțin clare – pentru ce oră este destinată și ce modele sunt legate de aceasta, atunci pantofii pentru primăvară și toamnă nu ar trebui să plătească o atenție mai mică.

Caracteristici și avantaje

Pantofii de primăvară și de toamnă sunt numiți demi-sezon, care tradus din franceză înseamnă în afara sezonului. Primăvara și toamna sunt într-adevăr perioade de tranziție cu vânt capricios – vânturi, slăbiciuni și precipitații, picături ascuțite de temperatură.

Pantofii de demi-sezon trebuie să aibă astfel de avantaje ca rezistență la uzură, durabilitate, practică de îngrijire, precum și menținerea căldurii, „respira”.

Pantofii de demi-sezon includ cizme, cizme, pantofi, cizme de gleznă.

Pantofii de demi-sezon se bucură extrem de popular.

Modele

Gama de modele de cizme de demi-sezon este reprezentată de cizme de sex feminin, de sex masculin, adolescentă și copii.

Cea mai mare varietate de modele este reprezentată în pantofii femeilor.

Modele pentru copii

Cizmele de demi-sezon pentru copii au caracter practic și confort prin caracteristici de design și materiale utilizate. Majoritatea cizmelor de demi-sezon pentru copii sunt fabricate din piele naturală – netedă, nubuc, piele lacuită, piele de căprioară. Aceasta asigură igienă, durabilitate și proprietăți excelente de măcinare a căldurii.

Există, de asemenea, modele din materiale moderne, artificiale, cu prelucrare specială de umiditate și lapoviță – membrană, eco.

Talpa este realizată din tipuri speciale de cauciuc si poliuretan, care sunt ușor comprimate și luate forma inițială, flexibilitate și waterproofability. Partea superioară a ghetei este procesat de impregnări speciale hidrofug, care crește în mod semnificativ durata de viață a pantofi și să ofere confortabil poartă.

Citește mai mult  Sandale din piele

Accentul principal în pantofi și pantofi pentru fete semisezon pentru copii se face pe naturalețea materialelor și comoditate. Modele de cizme pentru copii sunt realizate fie pe o talpă plată, sau cu un mic toc lat, cu o înălțime de 1-2 cm, cu un nas rotunjit. Modelele Teenage poate fi pe o pană sau platformă.

Există diverse opțiuni pentru organe de asamblare – fulger, dantele, velcro, curele. Bocancii pentru copii se disting printr-un decor luminos sub formă de aplicații de piele, elemente decorative.

Capacitatea de absorbție igienică și de umiditate oferă izolații bacteriene, bloc confortabil, izolație confortabilă de la bicicletă, bumbac, piele naturală.

Variantele mixte ale copiilor „două într-unu” cu izolație necondiționată Deepete. Astfel de cizme sunt potrivite pentru iarna caldă și în afara sezonului.

Modele pentru femei

Bocancii de demi-sezon de femei sunt, de asemenea, prezentați în diferite materiale – piele naturală, piele de căprioară, lac, velor, nubucă, membrană, eco.

Bocancii de demi-sezon pentru femei pot fi în diferite direcții de stil – Clasic, Stil sporty, Glamour…

Timbre

Modelele clasice relevante ale pantofilor de înaltă înălțime a femeilor pe un călcâi rezistent la scară largă, cu un nas rotund, îngust, oval. Sau modele cu călcâi directă sau formă cilindrică de o înălțime mică, cu o piele de echitație concisă. Aceste modele sunt convenabile în viața de zi cu zi și sunt potrivite pentru birou, de mers pe jos și de cumpărături.

Modelele clasice includ high Rogue cu perforare, oxforduri mari pe tipul de sex masculin.

Modelele platformei sunt, de asemenea, populare. Platforma poate fi de diferite înălțimi, ascunse sau separate cu diferite tipuri de călcâi – păr, cilindru, con, pătrat.

Tinerii Fashionistams ar trebui să acorde atenție pantofilor de demi-sezon pe o talpă brută a tractorului. Astfel de pantofi arată elegant și trendy, de asemenea, oferă protecție suplimentară împotriva umezelii și murdăriei.

Elegant și grațios se uită la pantofii de demi-sezon de la Suede pe un călcâi, pe platformă, tocuri mici și medii. Singurul dezavantaj al lui Suede poate fi mai mare pentru astfel de pantofi.

Citește mai mult  Sandale negre pe platformă

Un alt tip de cizme de demi-sezon sunt modele de înaltă pretenție pe un călcâi la scară largă. Astfel de cizme sunt populare în personalitățile tinere și independente care doresc să sublinieze originia lor.

Modelele de pe o pană rămân în tendință și sunt confortabile și confortabile pentru orice vreme.

Lacul demi-sezon pantofi sunt mai des reprezentate pe platformă sau talpă de tractor, cu un călcâi gros și înalt, pe o pană, cu un nas rotund și oval, pe laces sau fulger, Velcro.

Inserții metalice, fulgere contrastante, marcă, perii, pietre, margele, catarame, curele, perforare, suturi decorative, culori decorative si appliqués, dantela sunt folosite ca decor.

Culori populare

Cele mai populare culori ale cizmelor de demi-sezon pentru copii rămân combinații strălucitoare – roz, albastru, roșu, albastru, burgundă, verde, negru și maro. Pantofii pentru copii se deosebesc în mod tradițional prin inserții luminoase de culoare, decor și aplică. O varietate de modele sunt prezentate într-o versiune cu două culori, cu inserții combinate.

Pentru adolescenți, pantofii de demi-sezon sunt mai relaxați Gama de culori, mai aproape de combinațiile clasice monocrome: negru, burgundă, maro, gri, bej, roșu, albastru închis.

Cizmele de demi-sezon pentru femei sunt, de asemenea, reprezentate în diferite culori: negru, toate nuanțele de gamă maro, burgundă, albastru închis, gri, portocaliu, albastru, roșu.

Cizmele pentru femei pot fi complet într-o singură culoare, inclusiv talpa. Și, de asemenea, de multe ori există opțiuni, în cazul în care partea de sus a încărcării unei tăi de culoare neagră sau maro, culoare bej.

În pantofii de sex feminin demi-sezon, nuanțele întunecate sunt dominate din cauza versatilității și simplității lor de selecție a dulapurilor, precum și datorită îngrijirii practice – umiditate și slăbiciune mai puțin vizibile și sunt pur și simplu curățate.

Citește mai mult  mocasini Red

Sfaturi pentru alegerea

O atenție deosebită Când alegeți cizme de demi-sezon, trebuie să plătiți pentru modelele pentru copii:

  1. Marimea.
  2. Plin de picior.
  3. Calitatea cusăturilor și a materialelor.
  4. Metoda de fixare și fixare.

De asemenea, trebuie să acordați atenție proprietăților de apă-repellent ale suprafeței, tălpii, izolației, dacă prezența, branț.

De la elemente de fixare sunt preferabile în cizmele de demi-sezon de copii de fulgere sau velcro. Pantofii nu trebuie să fie greoaie și pe o singură talpă.

Cizmele de demi-sezon pentru femei trebuie să fie alese pe baza acel stil de viață pe care îl conduceți – pentru plimbare activă și de zi cu zi, în mașină, în birou.

Este important să determinați dimensiunea și caracterul complet al piciorului, este de dorit să părăsiți marginea șosetei. Pentru o alegere reușită, ar trebui să încercați ambele picioare pe ambele picioare și pe plimbare. De asemenea, ar trebui să inspecteze calitatea cusăturilor, fixând călcâiul și tălpile. Fermoarul nu trebuie să mănânce, buclele pentru șireturi ar trebui să fie netede și fără defecte. Este de dorit ca talpa cizmelor de demi-sezon să fie non-alunecare.

Ce sa porti?

Cizmele de demi-sezon sunt combinate cu multe lucruri de garderobă și haine superioare.

Ar trebui să selectați pantofi cu stilul stilului dvs. în îmbrăcăminte și stil de viață.

Pantofi de demi-sezon de femei clasici arata perfect cu pantaloni, fuste, rochii. Lungimea pantalonului sau fustei depinde de înălțimea pantofului și a stilului.

O valoare importantă este selectarea accesoriilor, subliniind stilul tău – pălării, mănuși, saci, eșarfe.

Pantofii sunt combinați cu lungimea straturilor de demi-sezon până la genunchi, semi-corale scurte, jachete din piele, piele de căprioară, jachete în jos.

Pantofii de stil sportiv demi-sezon pentru femei sunt perfect combinate cu pantaloni sport, jeans, jachete scurte, jachete din piele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: