Pantofi de sex feminin maro

Pantofi de sex feminin maro

Caracteristici și avantaje

Alegerea pantofilor, ne gândim la practicile ei. Ce gamă de culori preferă? Cel mai adesea, ne oprim alegerea noastră pe negru, pentru că o considerăm, este universală: și va fi potrivit pentru tot, și nu marca. Nu poți argumenta cu asta. dar Astăzi vom vorbi despre o altă culoare versatilă, care, din anumite motive, să plătiți o atenție mică – despre maro. Nuanțe de masă brună – de la maro deschis, maro-maroniu, galben saturat, scorțișoară la culoarea de ciocolată neagră.

Prin urmare, dacă doriți o pantofi de culoare non-comercială, dar în același timp, pentru pantofi de culoare universală, ridica cizme maro. Numele pe care îl pot diferi: Lofer, Oxfords, Berzers, Bog. Cu toate acestea, ceea ce sunt numiți, indiferent. Este important să puteți alege accesorii pentru ele și să creați o imagine. Observați, cuvântul „rușine“, având o valoare în limba modernă „aspect respingător urât, deformare,“ este un derivat din două cuvinte: „fără imagine“. Există o regulă simplă, modul de a crea rapid un ansamblu, mai ales dacă nu sunteți un artist și nu înțeleg cu adevărat paleta de culori și nuanțe. Trebuie doar să utilizați diverse variante de culoare maro într-o singură imagine și adăugați un detaliu luminos. De exemplu, o eșarfă roșie sau mănuși, curea.

Modele

Modele de boot maro pentru femei foarte mult. Ele pot fi pe toc, fără toc, pe platforma, pe o talpă plată, pe toc, brutală pe siret (Berbs).

În sezon

pantofi de bună de iarnă din piele de căprioară sau de piele. Te întrebi ei vor uita la talpa groasă, deoarece iarna este momentul geruri puternice, vânturile, și o astfel de talpă ajută literalmente creșterea peste sol, picioarele vor fi întotdeauna cald.

În primăvara și toamna, când vremea este instabilă – apoi zăpada, apoi slăbiciune, atunci pantofii brutali de pe șnur va fi o alegere minunată. Bushilul este potrivit pentru ei, care a fost mult timp îndepărtat de la dulapul de sex masculin la femeie și se bucură de o podea slabă cu popularitate nebună.

Vara Oxfords, Bogis și Lofer.

Variații de culoare

Care sunt nuanțele de maro? Este maro deschis, cupru-maro, gri-maro, măsline-maro, „cafea cu lapte”, teracotă, cărămidă, ciocolată, ocru, vanilie, cognac, bourbon, bronz, bronz, maro închis, mocha.

Citește mai mult  Cizme fără călcâi

Toate aceste nuanțe pot fi combinate în siguranță într-o singură imagine. Se înțelege că din întreaga paletă puteți alege 2-3, nu mai mult, pentru imagine. Toate sunt combinate între ele, dar nu supraîncărcați imaginea. Dar merită adăugarea altor culori la o astfel de imagine. De exemplu, alb. Sau roșu. Sau galben. Ca accent. De exemplu, puteți pune pe cizme maro închis, pantaloni maro deschis și o cămașă albă. Ca un accent – centura roșu sau galben. Imaginea va fi concisă și relevantă în atmosfera de afaceri.

De asemenea, merită atenția asupra faptului că nu este necesar să se combine diferite nuanțe de maro într-o singură imagine. Există culori care completează perfect această culoare, ele sunt numite companyon culori. Acestea includ gri, alb, bej, corporal. Dar, din nou regula: imaginea nu este necesară suprasarcină. Maxim trei culori în ansamblu, nu mai.

Materialele

Pantofii trebuie să arate scump și eficient. Numai atunci imaginea va fi cu adevărat elegant. Merită atenția asupra faptului că altare sunt cizme cusute. Piele, piele de căprioară, velur, nubuc, cizme cu blana – acestea sunt recomandările noastre. Deși acum mulți producători coase pantofi din eco-tree. Mai mult, calitatea sa este atât de mare încât pantofii nu numai că nu se disting între piele, dar sunt mai ușor de îngrijit: nu pierdeți cu timpul de aspect, același moale și confortabil. Acest lucru este, desigur, despre mărcile dovedite, unde prețuim propriul nostru nume și folosim materiale de înaltă calitate în producție.

Sfaturi pentru îngrijire

Cum să facem pantofii pentru o lungă perioadă de timp rămas neschimbată? Cum să-l curățați? Cum să suge dacă ai rătăciți? Cum să ai grijă de pantofi?

 1. Prima regulă: Întotdeauna când vă întoarceți de la serviciu acasă și puneți pantofii la ușă, nu le lăsați murdar. Dacă este pielea, îl puteți șterge cu o cârpă umedă, apoi uscată. Dacă aceasta este o piele de piele, are perii speciale de cauciuc pentru a vă ajuta să curățați pantofii de murdărie uscată.
 2. Regula a doua: Dacă pantofii umezi, nu-l uscați pe baterie, din care materialul este. Trebuie să-l uscați la temperatura camerei. Astfel încât pantofii nu pierd forma, adu-le cu hârtie, va absorbi umiditatea. Poate că va trebui să schimbați hârtia după ceva timp. După uscarea pantofilor, aplicați crema pe ea. Și cizmele tale vor fi ca noi.
Citește mai mult  Adidari de iarnă Balanță nouă

Ce sa porti?

Cizme maro pot fi purtate cu orice – cu o fustă, cu o rochie. Fit și pantaloni, sacou, costum, haina. Îmbrăcăminte – oricare. Dar combinația de culori nu este nici una.

Cu culoarea neagră pentru a combina maro nu este deloc. Dacă vă decideți să puneți pantaloni negri, de exemplu, cu pantofi maro de orice nuanțe, atunci cu siguranță necesar să utilizați accesoriul la cizme. Poate fi o geantă maro sau un ambreiaj, curea.

Ce pantaloni de culori? Gri, bej, verde, chiar galben. Dacă alegeți albastru, lăsați-l în ansamblu această culoare va fi una. Nu ridicați accesorii albastre.

Cu blugi, dacă sunt albastre, cizme maro arată bine. Dar din nou, nu supraîncărcați imaginea în albastru.

Cizme în gamme maro și costum arata bine. Albastrul este potrivit, dar nuanța sa este importantă. Întuneric închis albastru, aproape negru, nu este opțiunea de a acorda atenție. Dar nuanțele sunt potrivite mai mult.

Pantaloni militari și cizme brună brutală – opțiune perfectă pentru crearea unei femei încrezătoare și eliberate.

Vă rugăm să rețineți că lacesul și pantofii trebuie să fie o culoare. Și culoarea șosetelor trebuie să corespundă culorii pantalonilor, și nu pantofii. Apoi, vizual veți părea mai sus și mai subțire. Șosetele nu pot fi luate ton la pantaloni și nu este nevoie. Ele pot fi pantaloni mai luminoase, dar în nici un caz nu mai întunecați. Aceasta este o regulă importantă.

Imagini: Prezentare generală a celor mai moderne combinații

 • Să începem, desigur, cu opțiunea cu blugi. Brown Beris, cizme de gleznă sau cizme pe platformă vin la ei. Cămașă albă sau verificată (cu elemente albe). Accesorii – sac maro și centură.

 • O altă versiune win-win – Midi fusta (poate fi pestriță), o cămașă monofonic, sac peste umăr și pantofi. Sacul și cizmele pot fi un ton sau diferite, dar neapărat maro. Este important ca ansamblul să nu funcționeze. Prin urmare, elementul luminos ar trebui să fie una. În cazul nostru, aceasta este o fustă.
Citește mai mult  Cizme loriblu

 • Rochie monofonică midi (de exemplu, bej), pantofi maro și centură sau centură, de asemenea maro, dar nu ton în ton și alte nuanțe.

 • Minunat în căutarea pantofilor bruni armate grele și o rochie ușoară de mătase de culoare albă sau corporală. Din cauza diferenței în text, imaginea este dovedit a fi în creștere, un sentiment de nesiguranță și de nevinovăție este creat, ca și cum tocmai ați aruncat pantofii stiletto enervant și în grabă pereobulsya în cizme de prietenul tău.

 • Versiune minunată de toamnă: umbra de șoarece gri și cizme maro roșiatice. Sac peste umăr în pantofi de ton și ia. El, apropo, poate roșu, și bej.

 • Opțiunea de vară pentru răcire: cizme de pantofi maro și mini-rochie largă. Poate fi un motley sau monofonic. Cu mâneci lungi sau scurte – gustul tău.

 • Pantaloni înguste de catifea de roșcate, pantofi maro pe șlefuirea, puloverul în vrac (poate fi alb, de exemplu) și o pungă cu o margine. Un astfel de ansamblu este potrivit pentru călătorii, relaxându-se cu prietenii sau pentru muncă.

 • Următorul este o imagine de zi cu zi: șanț bej, pantofi maro pe tocuri masive groase și blugi sfâșiați.

 • Pantaloni de catifea burgundia, cizme maro, haine de muștar. Imagine caldă, confortabilă și elegantă pentru fiecare zi. Foarte feminin și elegant.

 • Dacă doriți să atrageți atenția, următorul mod vă va ajuta în acest sens. Concentrați-vă pe cizmele roșii-maro sunt culori destul de luminoase. Și pentru ei haine în culori monocrome. De exemplu, în schema de culori gri. Și sacul nu ar trebui să iasă în evidență, t.E. stați în sulf. Cu siguranță nu veți fi neobservată.

 • Pantaloni înguste pantaloni de ciocolată, pantofi roșii sau culori ocru. Puloverul gri surround și o haină lungă în podea este, de asemenea, gri. Vă rugăm să rețineți că culorile puloverelor și stratului nu se potrivesc. Este important ca puloverul să fie 2-3 tone de brichetă. Atunci imaginea dvs. va fi perfectă.

 • Și iată o altă opțiune pentru mersul pe jos: pantaloni drepți, cizme maro. Puteți chiar să tonați. Nu este probleme dacă tricoul va fi vizibil de sub sacou. Sac peste tonuri neutre umăr, eșarfă în vrac. Sunteți gata să plecați!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: