Pantofi verzi

Pantofi verzi

Pantofi verzi – o soluție excelentă pentru fetele care doresc să-și dilueze dulapul cu culori strălucitoare și, în același timp să nu pară ca totul. Cel mai adesea puteți găsi pantofi colorați de alte nuanțe, mulți de modă de modă se ocupă de această culoare particulară.

Încercați să încercați bărci sau pantofi de balet de smarald, de culoare conifere sau de var, și tu însuși, asigurați-vă cât de elegantă arată!

Modele

Barcă

Clasic Boats – cea mai populară vedere a încălțămintei femeilor. Nu există elemente de fixare pe ele, iar caracteristicile sunt adânci tăiate și tocuri subțiri.

Astăzi există bărci în diferite variante – cu un călcâi de înălțimi diferite, cu o șosete îndreptate și rotunjite, din diverse materiale. Astfel încât fiecare fată poate găsi un cuplu la gust.

Mary Jane

Caracteristică caracteristică a acestui model – curea în creștere. Poate că singurii pantofi care au venit la noi din dulapul copiilor.

Ele pot fi pe un călcâi, pe o pană și deloc pe o talpă plat. Ele sunt confortabile, dar au un dezavantaj esențial – o scurtare vizuală a piciorului, spre deosebire de bărci. Prin urmare, este necesar să se selecteze haine foarte atent pentru a compensa această deficiență.

Degetele de la picioare

Pantofii de la picioare practic nu ies din modă. Ei arata destul de luxos, făcând imaginea unei fete cu elegantă și sofisticată. Ele sunt potrivite pentru timpul de vară al anului și sunt potrivite pentru orice tip de formă.

În cele mai multe cazuri, astfel de pantofi nu contrazic rochia de afaceri, astfel încât să poată fi purtați în birou, spre deosebire de sandwich-uri deschise.

Pe un tanket

Pantofi de pantofi perfecți pentru șosete de zi cu zi! Ele sunt slăbite, te fac mai sus, dar în același timp sunt mult mai stabile și mai confortabile decât încălțămintea. Rezervorul este întotdeauna în tendință, totuși, poate fi modificat. De exemplu, designerii de sezon experimentează, decorarea suprafeței pânzei de diferite decorațiuni.

Citește mai mult  Pantofi cu un dispozitiv de fixare

Fără călcâi

Există diferite pantofi pentru femei fără călcâi, dar pantofii de balet rămân cei mai populari. Ele sunt potrivite pentru studenți, gospodine și fete de afaceri, deoarece sunt confortabile și practic versatile.

Baletele sunt cu o șosete rotunjite și ascuțite, cu un cablu mic și fără ea, cu diferite elemente decorative. Acesta este pantofii perfecți pentru fiecare zi.

Tints

Verde deschis

Personalizați prospețimea și ușurința, este nuanțele de primăvară, practic fără greutate. Acestea includ toate tonurile luminoase și ridicate. Pantofii acestei culori sunt ideale pentru imaginile de vară delicate, completează arcurile romantice pentru prima dată.

Verde deschis

Nuanțele ecologice active pot fi folosite și în garderoba de vară, vor completa în mod ideal imagini active casual. Lime, salată și nuanțe de verdeață suculentă – Pantofii de astfel de culori vor atrage atenția și, cu siguranță, nu vă vor lăsa neobservate.

Verde inchis

Nuanțele verzi saturate arată luxos și rafinat. Pantofi de argumentare din sticlă de sticlă va fi adecvată în garderoba de afaceri.

Emeralde va completa aspectul de seară, dar va arăta, de asemenea, foarte bine în imaginile de zi cu zi.

Cel mai bun din toate în stilul stilului casual va arăta nuanțe profunde cu un amestec de gri sau maro. Astfel de pantofi sunt ideale pentru fiecare zi, deoarece pare mult mai interesant de a plictisi negrul.

Materialele

 • Pantofi din piele – opțiunea optimă pentru cei care achiziționează o pereche de pantofi pentru toate ocaziile. Ele sunt fiabile, confortabile, picioarele în ele se simt foarte confortabile. Pielea nu este frică de ploaie, de regulă, nu clătește. Pantofii de chestiune vă vor servi nu un sezon.
Citește mai mult  Sandale albe

 • Pantofii din piele artificială nu sunt atât de durabili, în plus, leathesul nu lasă aerul. Principalul avantaj al unor astfel de pantofi în costuri reduse, astfel încât să puteți cumpăra un cuplu nou în fiecare sezon. Cel mai bine să nu le folosiți pentru șosete de zi cu zi și să aveți pentru un caz special.

 • Pantofii de piele arata foarte impresionant, dar necesita ingrijire speciala, fara de care vor pierde rapid aspectul lor atractiv. În ploaie, ei nu sunt recomandați să poarte, dar un spray special de apă de apă va ajuta la corectarea situației.

 • Pantofii lacuri vor atrage, fără îndoială, o atenție sporită. În plus, acestea se află la vârf de popularitate în acest sezon. Deoarece lacul nu lăsă aerul, este mai bine să nu poarte astfel de pantofi zilnic. Acestea sunt ideale pentru accesarea și alte cazuri speciale.

Ce sa porti?

 • Cele mai bune pantofi verzi se vor uita la compania de haine și accesorii albastre, galben și albastru. Dacă faceți o imagine de afaceri, dați preferință hainelor tuturor nuanțelor de maro, gri sau negru.

 • Pantofii verde luminos pot fi un element-cheie al imaginii dvs. Cel mai bun dintre toate, se vor uita la companie un alt lucru făcut în aceeași schemă de culori. Ei bine, dacă nu este o geantă de mână, ci un tricou sau un blazer.

 • Dacă faceți o imagine zilnică, nu există nimic mai bun decât o combinație de blugi și pantofi de piele spectaculoasă. Janii Logsa pot fi aproape oricare dintre toate cele mai bune vor privi la prietenul Blue sfâșiat, Black Skinnie sau Mom-blugi cu o talie copleșitoare. Completați imaginea bluzei și a jachetei sau a blazerului unei umbre neutre.

 • Imaginile casual efectuate în tehnica blocului de culori vor fi inițial. Puteți combina pantofii verzi cu haine monofonice curate spectrale. De exemplu, cu pantaloni roșii și bluză galbenă.
Citește mai mult  Cizme de somn fără călcâi

 • În absența unui cod de îmbrăcăminte mai strict, pantofii verzi completează cu ușurință aspectul de afaceri. Puteți să le purtați cu un costum de pantaloni sau de fustă sau combinați fundul cu o cămașă ușoară, o bluză. Ele pot deveni un accent pe orice imagine familiară.

 • Barci verzi saturate vor fi potrivite în birou complet cu un caz de caz. Puteți adăuga o imagine cu o jachetă, curea subțire în ton și o pungă de afaceri spațioasă. Accidentul final al imaginii va fi o eșarfă ușoară pe care o puteți lega ocazional pe gât.

 • Ce să poarte pantofi verzi la o dată? Dați preferință modelelor de umbră verde blând și combinați-le cu o fustă luxuriantă sau personalizată și cu umeri deschisi, care este acum în tendință. Completați imaginea ambreiajului și a decorațiilor elegante.

 • Pantofi de umbră de smarald sunt ideale pentru accesarea. Ele pot fi combinate cu rochie de seară spectaculoasă, costum de romper sau pensulă. Preferă de-a lungul unei culori calme saturate, astfel încât să se uite armonios cu pantoful tău.

Imagini spectaculoase

 • Un exemplu excelent de cum să enumeră cu succes bărci verzi în dulapul de afaceri. Purtați-le cu un costum cu dungi alb-negru constând dintr-o bluză cu mânecă lungă și o fustă de creion. Finalizați imaginea unei pungi negre spațioase, ceasuri și bijuterii în stilul minimalismului.

 • Imaginea practic monocromă făcută în umbra sparanghel. Rochie scurtă trapezoidă cu un guler alb și pantofi la modă, cu un jumper pe gleznă. Imaginea elegantă pentru accesarea este diluată cu o geantă de mână multi-colorată pe o curea lungă.

 • Uită-te în stilul casualului este mai bine suplimentat cu pantofi de călcâi. Purtați-le cu blugi și vesta albastră. Astfel încât imaginea nu arată plictisită, adăugați-o un blazer roz roz și ochelari de imagine mare în cadre excitate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: