Roshe Adidass

Roshe Adidass

În linia companiei Nike, locul onorific este ocupat de Roshe Run Nike One Plink Adidass pentru a alerga. Cu ajutorul simplității sale în design și practic, au câștigat deja recunoașterea mondială. Noul model numit Roshe Run a fost prezentat în 2010. Scopul principal al tânărului designer Dianana Rahasa a fost crearea unui nou model ideal de adidași destinat executării și accesibile celor mai mulți iubiți de sport.

O caracteristică distinctivă a adidaților poate fi numită minimalism. Clasic este un monocrom fără părți sau desene inutile. Motivul pentru acest lucru parțial constă în faptul că designerul Roshe a alergat Nike a fost fascinat de învățătura de est Dzen. Acest lucru afectat nu numai în apariția adidaților, ci și în numele lor: „Roshi” – Master Zen în est, dar numele a fost schimbat în ros în motive legale. Puteți fi numiți în siguranță adidași unici creați de gustul și filosofia impecabilă.

Caracteristici și avantaje

Să ne întoarcem la principalele caracteristici ale modelului Nike Roshe Run:

  1. Adidasii sunt ideali pentru sporturi sau șosete zilnice. Adidasii mici din textile și nailon sunt proiectate pentru sezonul cald.
  2. Partea superioară a adidaților este o plasă respirabilă.
  3. Talpa de vafe din material plămân și arcuri de umplere și cauciuc.
  4. Forma rotunjită de adidași repetă elegant silueta logo-ului Nike.
  5. Acești adidași nu veți găsi structuri introduse ale pielii, plasticului sau a altor materiale.

De la prima jogging veți simți avantajele acestui model. Adidasii nu se freacă și nu dau un os. Textura țesăturilor respirabile împiedică selecția transpirației, care permite mult timp să rămână în mișcare. O singură talie confortabilă nu vă va permite să simțiți pietricele sau neregulile rutiere. Portarul de la marcă va oferi o aderență fiabilă cu orice suprafață. Datorită plasă, puteți purta adidași cu șosete sau fără. Lanca convenabilă vă permite să trageți și să purtați adidași fără probleme.

Citește mai mult  Scurt uggs

Nike Roshe Run se face în opțiuni de culoare atractive atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Culori clasice în care se fac modele: negru, roz, verde, gri și albastru. Vă puteți familiariza cu ei pe site-ul companiei. Varietatea va permite tuturor să-și găsească perechea perfectă de pantofi. Interesant, culoarea roz este deosebit de populară în rândul modelelor de femei.

Nike Roshe Run este perfect pentru o plimbare și jogging în parc, sport în sala de fitness și chiar campanie comercială. Datorită designului elegant, adidașii au fost rădăcini în imaginea de modă. Cultura stradală a permis mult timp să poarte adidași nu numai cu lucruri sportive, dar și cu rochii și fuste. Acest model de pantofi vă va ajuta să completați imaginea ideală, iar designul interesant va atrage cu siguranță atenția altora.

Modelul a fost popular pentru mai mult de 5 ani, dar designerii Nike Roshe o imprimare nu obosesc să ne surprindă. Acum, gamas monocromi sunt diluați cu amprente de motive naturale. În acest caz, adidașii rămân spectaculoși și concis și vor fi ușor combinați în orice fel.

Acesta este cu siguranță pantofi elegant, care își vor găsi locul nu numai în atletul dulapului, ci și în fiecare end de stradă. Va deveni opțiunea perfectă pentru cei care apreciază confortul, stilul și calitatea. Plus, preț accesibil de la faimosul brand.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Elena

    Ce înseamnă expresia „Roshe Adidass”?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: