Sandale de vară pe platformă

Sandale de vară pe platformă

În timpul verii, fiecare femeie vrea să arate luminoasă și însorită. O importanță deosebită în formarea imaginii are pantofi de vară. Cele mai confortabile și democratice pantofi de vară recunoscute sandale.

Printre soiurile de sandale, sandalele de vară de pe platformă au dobândit o popularitate specială.

Modele

Sandale de vară de pe platformă Vă rugăm să oferiți o varietate de culori și stiluri. Orice femeie își poate alege modelul perfect și poate chiar câțiva. Încă modele pe o platformă cu un călcâi. Astfel de sandale vor crește vizual creșterea, dați armonie siluetei, iar studul vă va face sofisticat și seductiv.

Înălțimea platformei poate fi de la 1 cm și până la 12 cm. Cu cât este mai mare platforma, cu atât mai puțin decor ar trebui să fie în model. Metodele de fixare a unor astfel de sandvișuri pot varia, de asemenea, de la curea simplă a gleznei, la plexul de mai multe curele sau cu dneling de-a lungul jumperului longitudinal.

Iubitorii unui stil de viață activ și multe ore de cumpărături sau modele de mers pe jos pe o platformă totală solidă pentru tipul de poartă japoneză. Astfel de pantofi sugerează o platformă ridicată și un vârf laconic de tip sandal. Talpa poate fi cu ajutorul „tractorului”, deliberat dur. Astfel de pantofi au comoditate, dar picioarele se usucă vizual, pentru că trebuie să le alegeți cu asta.

Femeile de afaceri și încrezătoare se vor potrivi modelului sandalelor de vară pe o platformă cu un călcâi constant în formă de pătrat, cilindru. Astfel de modele pot fi puse în birou, dacă codul de îmbrăcăminte permite. Aceste sandale au o platformă mică, un călcâi foarte stabil și o montare fiabilă sub formă de curea cu un dispozitiv de fixare.

Sandalele de vară pe o cheie nu sunt mai puțin populare decât alte modele de pe platformă. În acest caz, tancul oferă o poziție mai stabilă la nivelul piciorului și arată elegant. Tanonul poate fi ascuns, t.E. acoperit cu material de vârf sau constau dintr-un dop, decorat sub coardă, paie.

Vizite de vară de sandale implică culori și imprimări luminoase, decor. Culori suculente, luminoase pentru vară după plictisitor monocrom demi-sezon și cizme de iarnă, pantofi – outdoor mare pentru fiecare fashionista. Împreună cu acest lucru, modelele de culoare albă, bej, gri, roz, negru și alte nuanțe sunt relevante.

In moda, o combinație de culori strălucitoare, contrast, decorare sub formă de flori, perii, franjuri, multe curele cele mai fine, țesut, inserții în platforma, decorarea de tocuri, chiar și pista de culoare a tălpii.

Curea și jumperii de pe sandale de vară sunt decorate cu margele, nasturi metalici, nasturi, lanturi, margele, pietre, pietre.

Materiale de preferință Piele, nubuc, lăcuit piele, textile, Eco.

Lider în hygienicness și practic este autentic pielea netedă. tălpi interioare Material, tălpi. Unic poate fi decorat în pânză groasă de sac, frânghie, paie. platformă de plută Încă foarte relevant.

detalii Fashion

  • Printre cele mai recente tendințe de moda, relevanța setului de curele subtiri pe glezna, decorare platforma sub forma unui model, de imprimare, inserții.
  • Un alt unul nou a devenit o platformă transparentă sau toc transparent. Contrast și multi-greutate luminoasă rămân în tendință.
  • Prezența decorului și a bijuteriilor sub formă de margele, lanțuri, piese metalice au devenit, de asemenea, un accent la modă.
  • Atrage atenția și prezența inserțiilor de culori metalizate și de vârf ale sandwichees pentru vară – aur, argint, cupru.

În modă, tot ceea ce face sandalele dvs. și imaginea dvs. memorabilă și extraordinară.

Cum de a alege

Cea mai importantă regulă atunci când alegeți sandale pentru vara este în confortul modelului. Nu este un secret faptul că în picioarele fierbinți se pot umfla, curele și cusături strânse și cusături strânse pot freca și t.Ns.. Prin urmare, ar trebui să abordeze mai atent și să se apropie de alegerea modelului.

Trebuie să luați în considerare imaginea de vară, o combinație cu garderoba de vară și pentru ce cazuri sunt furnizate sandale – pentru odihnă, mers pe jos sau ieșire de seară.

Evitați platforma prea mare. Acest lucru vizual „încarcă” imaginea severității în picioare.

Este mai bine să dea preferință materialelor naturale, astfel încât piciorul „respira”, mai puțin obosit și sandalele nu au frecat porumbul.

Imagini moderne

  • Sandale incredibil de sofisticate și elegante de vară de vară pe o platformă ușor scăzută, cu un călcâi, vor deveni o opțiune pentru ieșirile de zi cu zi pentru orice ocazie. Cu astfel de sandale, este ușor să faci un ansamblu armonios de vară, deoarece cu bej multe opțiuni pentru combinații de culori. Curele subțiri pe glezne dau acest model rafinamentul și feminitatea, subliniindu-se ușurința picioarelor și vina în jurul lor cu o cifră de afaceri dublă. Spectaculare ușoară înapoi va permite mai puternică să fixeze piciorul.

  • O opțiune excelentă pentru femeile încrezătoare și elegante este prezentată în sandale embosate sub piele de șarpe, pe o platformă subțire mică și un călcâi de cilindru stabil. Contrast curelele sub formă de jumper roșu cu o cruce și un spate spectaculos, cu o curea de centură spirală verde arată armonios. Heel energles cu un jumper de culoare încrucișată – roșu. Combinația de culori nu este prea luminată, ci mai degrabă dezactivată cu o piele de șarpe. Un astfel de model este potrivit pentru birou, intră în lumină.

  • Sandalele de vară strălucitoare arată cu adevărat însorit în galben, pe o pană, decorată cu straturi de iută de frânghie. Jumperul frontal al vârfului este decorat sub formă de două arcuri, curele subțiri ale vârfului de sus a sandwich-urilor sunt realizate de un dispozitiv de fixare de cataramă fiabile. Acest model va fi o opțiune convenabilă pentru mersul pe jos și de agrement. Perfect combinat cu alb, bej, negru, verde, maro și roșu, albastru.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: