Sandale tricotate

Sandale tricotate

În sezonul de vară fierbinte, multe Fashionista preferă astfel de pantofi elegant și seducător, cum ar fi sandalele. Industria modei oferă o gamă largă de produse: de la cele mai simple la modele rapide. Cu toate acestea, dacă doriți să vă diversificați dulapul cu pantofi originali, acordați atenție sandalelor tricotate, mai ales că, dacă aveți o dorință și o fantezie, puteți face cu ușurință.

Particularități

Pantofii tricotați sunt, în general, foarte populari în ultima vreme. Dar dacă în trecutul recent al papuciilor și papucilor de acasă tricotate pentru copii, astăzi Tendința la modă este sandale tricotate. Astfel de pantofi nu numai că arată atractiv, dar și în detrimentul texturii sale este extrem de moale și confortabil.

Sandalele tricotate sunt deosebit de potrivite pentru femeile care, atunci când purtați modele obișnuite, porumb sunt formate în mod constant.

Modele

Astfel de produse sunt de obicei efectuate de croșetate vâscous. În funcție de talpă, poate fi modele pe o mașină mică, călcâi (inclusiv pe un călcâi) sau o pană.

Decorul tricotat poate fi găsit pe o pană. Arată destul de original și interesant.

În ceea ce privește partea superioară tricotată, poate fi închisă sau deschisă. În modelele auto-fabricate, este mai frecventă, desigur, a doua opțiune, deoarece este mai simplă în performanță.

De regulă, un tricotat frumos deschis nu are nevoie de un decor suplimentar, dar modelul elegant poate fi subliniat de margele sau margele.

Un astfel de model ca sandalele brazate, a devenit o tendință de modă reală a secolului XXI. Firele de piele subțiri lipite cu căi complicate pot acționa ca materiale astfel de produse. De asemenea, sandale populare împletite legate de tehnica Macrame. Astfel de opțiuni sunt realizate în principal din fire de lenjerie durabile.

Gladiatorii tricotați arată originalul – sandale mari pe o talpă plat cu lianți (sau știfturi) care pot ajunge la genunchi.

Sandale tricotate – pantofi populare pentru mica de modă, care întotdeauna arată drăguț și confortabil. Asociate din fire de înaltă calitate, ei sunt capabili de a decora garderoba orice copii.

În plus față de componenta estetică, este important ca aceste produse permit picioarele copilului sa respire.

Charming ca papuceii tricotate în formă de sandale, destinate pentru fete foarte mici.

Multe branduri de pantofi sunt angajate în producția de produse similare. Modelele pentru copii pot fi combinate cu pielea și alte materiale. Adesea, ele sunt decorate cu un decor destul, echipat cu incuietoare si curele.

Ce sa porti

sandale tricotate sunt în măsură să ofere orice vară, împreună cu un aspect elegant, vorbind cu o imagine de accent originală. Ele pot completa garderoba atât doamnelor lor extravagante și fanii conservatori de un stil clasic în haine.

Astfel de pantofi pe un toc mic completează excelent un costum de afaceri stricte (pantaloni sau fusta), care poate fi pus pe un birou sau studiu.

Ansamblul casual va decora sandale pe o talpă plat sau pe o pană. O astfel de imagine va completa armonios o pungă tricotată.

Stiletto originale sandale tricotate – soluție nefericită pentru rochia de seară.

În vacanță puteți purta astfel de pantofi fără un călcâi cu fuste de plajă și pantaloni scurți, rochii deschise și sundreses. Sandalele tricotate sunt excelente în acest caz sunt combinate cu o pălărie de răchită.

Cum să legați singuri sandale

Fiecare fată din garderobă are întotdeauna sandale vechi, care au rupt fie întinse. Pe baza lor se pot face pantofi tricotați elegant (desigur, cu condiția ca talpa să fie încă în stare bună).

O atenție deosebită este acordată alegerii firelor. Pentru modelele de vară, materiile prime naturale (bumbac sau in) sunt perfecte, este admisibilă doar un aditiv sintetic mic.

Desigur, firele naturale nu sunt la fel de practice ca sintetice. Cu toate acestea, în astfel de sandale, piciorul dvs. nu va aluneca, ceea ce este deosebit de important pentru pantofii de vară (alunecând pe un călcâi înalt sau o pană poate duce la rănire).

Contează și firul de culoare. Tonuri prea ușoare (alb, bej, roz), având în vedere starea drumurilor noastre, nu sunt foarte practice.

Întotdeauna arată fire originale melange.

  • Pornirea muncii, este necesar să pierdeți găurile din jurul perimetrului tălpii (la o distanță de ceilalți, nici un centimetru). În acest scop veți avea nevoie de AWL. Dacă talpa este suficient de moale, o va face ușor. Găurile ar trebui să fie suficient de largi pentru a trece firul în ele.
  • Munca este efectuată de croșetat. Conectăm firul cu o linie de pescuit și începem legarea tălpilor de coloanele fără. Knit are nevoie de extrem de strâns, astfel încât atunci când pantofii nu sunt întinși. În acest fel, luăm toate găurile.
  • Apoi, eliminăm linia de pescuit și tricot câteva rânduri de către coloane fără Caida pentru a forma o pânză densă. Și după aceea scoatem linia de pescuit și trecem la modelul principal.
  • Cu ajutorul lui Nakids, formăm o plasă deschisă sau orice alt desen în preferințele dvs., având încurajarea separată a călcâiului și a purtătorului.
  • În procesul de lucru, trebuie să măsurați sandale pentru a vă asigura că confortul lor.

Unele obiecte de artizanat încurajează separat partea superioară a sandalelor și apoi i-au lipit-o pe talpă, mai ales dacă este groasă și dură. Uneori, tricot, de asemenea, branțul.

Pentru a decora produsul finit, pe lângă pietricele, margelele și piesele, puteți conecta floarea aceluiași fire.

Bazat pe Barenes cu curele sfâșiate și din nou, o talpă decentă poate fi construită cu stil macrame. Tăiați partea uzată, brațul cu fire de lenjerie și începeți țesutul.

Lace face sandale doar luxoase. Puteți transforma o pereche veche de pantofi folosind o panglică de dantelă, un adeziv și un mic stoc de timp liber.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: