Shale Lacoste

Shale Lacoste

Alegerea pantofilor, dorim să găsim un compromis între confort și stil. Dacă doriți să alegeți plăcile confortabile și de modă, atunci perechea de la Lakost va deveni o alegere excelentă.

Despre marca

Brandul francez Lacoste multe semne datorită unui logo neobișnuit și memorabil – crocodil. Compania a devenit pe bună dreptate unul dintre liderii în producția nu numai a încălțămintei, dar și haine, parfumuri și accesorii. A fost fondată în 1933 de jucătorul de tenis Rene Lakostom. În ciuda realizărilor remarcabile din sport, așa cum sa dovedit, a fost destinat să intre în poveste în primul rând ca creatorul mărcii de modă.

Primele lucruri ale mărcii au devenit populare astăzi tricouri Polo, Care a produs apoi furore în lumea îmbrăcămintei sportive. Iar simbolul, le-a decorat, a fost inventat datorită unei sfere Rene cu rivalul australian. El a făcut un pariu cu el și, în caz de victorie, a trebuit să-i dea o valiză din piele de crocodil care a atras rene. Lacost pierdut, dar porecla „aligator” a câștigat în spatele lui.

Îmbrăcămintea acestui brand se concentrează pe cei care apreciază un stil de viață activ și vor fi gata să plătească pentru o calitate și confort peste prețul mediu. În producția sa, sunt utilizate materiale naturale sau de înaltă tehnologie.

Sist

Pentru mai multe modele, este utilizat un polimer dens. Relief unic nu dă picior la slide-ul, care este deosebit de convenabil dacă te plimbi pe o suprafață umedă. Eva material a dovedit foarte bine. Se usuca rapid, în timp ce partea laterală a tălpii este acoperită cu un strat de cauciuc. Acesta oferă chiar mai mult confort și confort. De regulă, marca de șist au o talpă cu două camere.

Citește mai mult  Adidași cu spikes

Un avantaj important este simplitatea Lacoste de șist, acestea nu absorb murdăria și ușor se spală. Producția se desfășoară în țări precum Vietnam, Indonezia, Tailanda. În același timp, calitatea muncii este întotdeauna controlată, care nu permite să perturbe tehnologia de creare a unui pantof cunoscut.

Proiecta

de colectare de șist se disting lacuit prin culorile clasice de sex masculin: negru, albastru, roșu și alb. Mai rezervat în modelele din piele schemă de culori cu insertii tesatura sunt ideale pentru plimbări urbane. Căptușeala din ele este confectionata din piele artificiala cu panza. Shalants fără separator între degete din poliuretan au culori mai luminoase. Acestea sunt în mare a cererii pe piața de pantofi de recreere.

Rețineți că modelele de lumină completează perfect setul de haine pentru a vizita piscina, și întuneric au o destinație mai versatil.

femei

În ciuda faptului că cele mai multe ori vă puteți întâlni îmbrăcăminte și încălțăminte de acest brand bărbați, compania oferă, de asemenea, linii de femei originale. Paleta acestor modele are mai multe nuanțe: negru, albastru, alb, rosu, violet, coral, lamaie, liliac, menta.

Există, de asemenea, opțiuni realizate din piele. Astfel de pantofi pe talpa groasă este echipată cu două benzi. Perforarea pe una dintre ele face ca modelul original și sofisticat. Pretul pentru ele este mai mare decât pentru opțiuni de plajă.

Cum de a alege?

În plăci, picioarele trebuie să se odihnească mai întâi, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți atenți la următoarele momente atunci când le alegeți:

  • Scopul scopului (indiferent dacă doriți să le luați în stațiune, în piscină și t. D.)+
  • Dimensiunea conformității+
  • Lipsa detaliilor brute stripate+
  • Singura ușurare, deoarece împiedică alunecarea în piscină sau pe străzi în vreme ploioasă+
  • (Nu poate fi sub 1500, de obicei a ezitat în termen de 5000 de ruble).
Citește mai mult  Adidași pentru fitness

Rămâi elegant în vacanță. Principalul lucru este alegerea corectă a mărcilor, iar lacul este una dintre cele mai bune soluții! Aceste pantofi vă vor servi nici un sezon, menținând puterea și devenind mai convenabil pentru picioarele voastre.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: