Slipoane – Tendințe de modă

Slipoane - Tendințe de modă

Noutatea elegantă a lumii modului de pantofi care a cucerit tendințele sezonului trecut, nu își pierde popularitatea în noul an. Luați în considerare mai mult, de ce alunecările sunt atât de populare pe care le reprezintă, și care modele sunt cele mai relevante.

Ce este alunecarea?

Slipoanele sunt un fel de pantofi de tip sport destul de luminos, format din topuri ușoare de țesături și o talpă de cauciuc destul de densă. Produsul nu are un suport, spre deosebire de adidași și un aditar, dar poate fi echipat cu elemente de fixare de alt tip, de exemplu, fulger.

Numele produsului provine din fraza engleza „alunecare”, traducerea literală a căreia afirmă că aceste pantofi sunt ușor de utilizat – este destul de ușor de pus pe jos și, de asemenea, ușor de îndepărtat.

Paul Van Doren a devenit Creatorul de alunecări. Deschiderea acestor pantofi Înapoi în 1982, a poziționat pantofi cum ar fi pantofii destinați pentru sporturile de apă din Marea Deschisă sau Ocean – Surfing. Un pic mai târziu, pantofii au devenit disponibili pentru consumul de masă și au devenit o versiune foarte populară de zi cu zi.

Mulți pot avea probleme de citire și pronunție a acestui pantof. Dar trebuie să vă amintiți o dată și pentru tot ceea ce cuvintele de cuvinte sunt pronunțate cu accent pe scrisoarea vocală.

Ce arata?

Slipurile clasice sunt papuci, seamănă în afară de adidași, Dar absența legăturii este principala caracteristică distinctivă. Produsul are o talpă cauciucată foarte densă, a căror grosime poate varia în funcție de model.

Partea superioară este făcută din țesătură ușoară, cel mai adesea din cutii dense, dar respirabile, Ceea ce face acest tip de pantofi potrivite chiar și pentru vreme caldă. Deoarece materialul este ușor ventilat, picioarele nu vor transpira, ceea ce va salva de la senzațiile neplăcute și de apariția mirosului adecvat.

Modele

Domeniul de model de alunecare este plin de modele neobișnuite, de exemplu, cum ar fi dantelă sau tricotate, care sunt destul de practice, datorită rezistenței lor scăzute de uzură, dar arată uimitor de ușor și elegant.

Există modele pe platformă, tălpi îngroșate, o pană și chiar un călcâi. Slipoane de acest fel adăugați vizual câțiva centimetri la creștere, ajustarea și tragerea ușoară a siluetei, fac picioarele mai subțiri.

Slipoanele sunt bune, deoarece există un model pentru fiecare – pentru copii, femei adulte și bărbați. Și pentru fete cu o dimensiune mare a piciorului, ei vor deveni o descoperire reală, deoarece au o gamă destul de largă.

Lucruri frumoase arata destul de interesante si fara un spate. Un astfel de model va fi opțiunea perfectă pentru mersul pe jos în vreme caldă, deoarece combină confortul și un aspect elegant atractiv.

O caracteristică distinctivă poate fi talpa, care în modelul clasic standard este fabricat din cauciuc elastic dens, cel mai adesea albă. Dar, în afară de aceasta, talpa poate fi o răchită de material special, precum și un tractor – cu o suprafață puternic ondulată.

Slipoanele din materialul de cârpă pot fi echipate cu inserții de cauciuc. Modelele din piele sau de piele, precum și alunecările dintr-un material care nu pot fi întinse sunt echipate cu fulgere, facilitând utilizarea de pantofi.

Unele, în special lansări creative, folosesc găuri frumoase cu decor ca un pantof de nuntă. Pentru un astfel de caz, pot veni modele de dantelă sau orice altceva cu un anumit decor elegant.

În plus, există multe modele creative, cu diferite elemente decorative. Slipoanele cu buzele și ochii descrise pe ele sunt foarte populare, precum și un model de material special, suprafața căreia este depășită și schimbă culoarea ca lamelion.

Moda tendințe 2017

Tendințele la modă sunt foarte trecătoare, dar acest lucru nu se referă în nici un fel la alunecare, deoarece ocupă pozițiile de conducere ale tendințelor de modă de mult timp și nu pare să-și piardă popularitatea.

Citește mai mult  Ducul de cauciuc din cauciuc

Modele populare cu diferite imprimări neobișnuite perfect, nuanțe luminoase. Dacă leopardul este apoi roșu, dacă florile sunt roșii, galbene, roz și verde, dacă celula este masivă și verde-verde! Într-un cuvânt, cele mai minunate idei și culori strălucitoare sunt binevenite.

Printre elementele decorative, cele mai elegante decor arată cu lanțuri, spikes, butoane și dantelă. Și o combinație de piese destul de dure, cu un material blând, este doar un vârf al sezonului care nu va lăsa indiferent nici o fată.

Model excelent pe o pană și o talpă îngroșată. Trebuie remarcat faptul că o astfel de talpă are cel mai mare efect de depreciere, deci nu este mai bine pentru plimbările active de drumeții pentru distanțe lungi, jocuri active, alergând și sărituri.

Material

Datorită țesăturii, puteți determina cu ușurință afilierea sezonieră a șaibelor, La urma urmei, nu fiecare material este capabil să se adapteze la o varietate de condiții meteorologice. De exemplu, alunecările în plasă sau cu inserții de plasă sunt o opțiune de vară excepțional, pentru vremea uscată, deoarece, în alte cazuri, picioarele vor fi reci în ele, iar ploaia și slăpina vor provoca deteriorarea produsului.

Cele mai frecvente alunecări de rag, Care sunt fabricate din tricotaje dense sau de bumbac durabil. Modele tricotate mai puțin rezistente la uzură, mai degrabă decât panza care sunt capabili să trăiască mult mai mult decât un sezon.

Elegant, dar subțire și fragil de la dantelă sunt, de asemenea, bune numai pentru vreme caldă uscată, precum și pentru diferite tipuri de evenimente solemne. La un astfel de produs merită să se trateze foarte atent, deoarece dantelul este destul de repede murdar și este slab curățat.

Modele bune și modele de catifea care arată doar luxos, dar necesită, de asemenea, o circulație atentă și o îngrijire atentă.

Piele de piele nu utilizează mai puțin succes, fie că este natural, lacuit sau decorativ, imitând pielea de șarpe. Este demn de remarcat faptul că modelele din piele arată cel mai frumos și eficient.

Pentru frigider de toamnă și de iarnă de iarnă, puteți cumpăra un model de blănuri de alunecare. Având o căptușeală interioară din blana naturală, ei nu numai că îi încălzesc piciorul, ci și foarte plăcut la atingere.

Culoare și imprimare

Paleta de culori a allicii este foarte diversă și include opțiunile cele mai neașteptate. De exemplu, modelele de argint sau de culoare aurie cu o suprafață lucioasă arată incredibil de elegantă și se potrivesc cu orice arcuri, devenind decorarea lui.

Frumos caută alunecări de culori strălucitoare, cum ar fi roz, albastru, portocaliu, roșu și verde. Ele sunt minunate pentru crearea de imagini de vară, precum și pentru culori strălucitoare în nuanțe casual plictisitoare.

Slipoanele de culori albastre, bej, gri, alb-negru arată mai restrânse. Aceste nuanțe aparțin paletei de culoare de bază, astfel încât ei nu își pierd popularitatea față de anotimpurile trecute.

Foarte frumos și feminin se uită în floare. O imprimare mică sau mare de flori nu își pierde popularitatea pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce nu este deloc surprinzător, deoarece astfel de modele de alunecare arată foarte neobișnuit, în unele cazuri luminoase și în unele – blânde.

OChen arată un model interesant cu Mickey Mouse. Ideea neobișnuită este că mouse-ul copilului minnie este descris pe o singură alunecare, iar pe cealaltă – Mickey însuși. Fundalul, care descrie caracterele de desene animate poate diferi, deci nu confundați cu forma unei perechi de alunecări de diferite nuanțe.

Printre alte tipuri de amprente sunt dungi de fotografii populare, cranii, mazăre mici sau mari, celule de dimensiuni diferite. Nu mai puțin frumos, leopard, tigru și șarpe tipărirea, precum și colorarea camuflajului în stilul de militati.

Citește mai mult  Adidari frumosi

Decor

Slipurile diferă nu numai în colorare, ci și prezența elementelor decorative. De exemplu, modelul brodat de paiete arată uimit și, clipește în soare, cu siguranță, va atrage multe vederi entuziaști pentru ei înșiși.

În plus față de paiete, alunecare pot fi brodate cu pietre mari și mici, care pot fi atașate în ordine haotică sau sub formă de ornament special.

Suprafața strălucitoare poate fi obținută nu numai cu ajutorul paharilor și a pietrelor, nu se uită la pietre mai rele, cu paiete. Dar acest model are un dezavantaj foarte semnificativ – scânteia se poate întoarce rapid.

Un lanț masiv gros poate fi folosit ca decor. În partea din față a produsului, este atașat un segment constând literal din trei patru linkuri, dar chiar și acest lucru este suficient pentru a decora pantofii acestui format.

În plus față de elementele decorative de mai sus, broderia este utilizată în mod activ și o perie mică din același material ca produsul în sine, precum și margelele și perle de dimensiuni diferite.

Branduri

Multe branduri populare au în arsenalul și colecția de alunecări elegante. De exemplu, Chanel Se poate lăuda un model destul de bogat în apropierea alunecărilor cu diferite elemente distinctive care fac ca fiecare model să nu fie ca altul. Dar absolut toate allurile Chanel sunt făcute în cele mai bune tradiții, observând ideile stilistice inerente acestui brand.

Michael Kors De asemenea, reprezintă o serie de produse, din care prețul nu este disponibil pentru fiecare portofel, dar acest minus este complet justificat de astfel de avantaje ca și de înaltă calitate și un design unic.

Opțiune mai economică – alunecări de marcă Kari, La care merită să tratați atenția deosebită, studiați bine fiecare model înainte de a cumpăra. Faptul este că, datorită politicii scăzute de stabilire a prețurilor, calitatea produsului nu este întotdeauna pe partea de sus și adesea apare ușor, căsătorie mică.

Este demn de remarcat al șlefuirii unor astfel de branduri ca și Ash, Crocs, ECCO, prețul căruia, deși este puțin mai mare decât media, dar se bucură încă de succes fără precedent, deoarece are rezistență ridicată la uzură și caracteristici de bună calitate.

Cum de a alege?

Alegerea alunecărilor, nu este necesar să se bazeze numai pe costul și nu ar trebui să fie urmăriți ca reduceri ieftine și mari, Deoarece brânza liberă este doar într-un șoareca de șoareci. Foarte adesea producătorii fără scrupule se ascund pentru stocuri și reduceri de bunuri defectuoase de calitate.

Prin urmare, achiziționarea unui produs, ar trebui să fie examinată cu atenție suprafața sa. Materialul nu trebuie să aibă nici o gaură cea mai mică, deoarece acest lucru va duce la o rupere suplimentară a țesăturii și a spoilerii rapide a produsului.

Merită să acordăm atenție calității exclusivului. Nu ar trebui să fie prea moale și nu ar trebui să fie foarte bun, deoarece nu va afecta bine sănătatea picioarelor și starea fizică a piciorului. Dar singurul nu ar trebui să fie prea solid, pentru a nu răni picioarele, ducând la formarea de flatfoot.

Este mai bine dacă talpa alunecării este moderat elastică și moale și are proprietăți bune de absorbție a șocurilor.

Apoi, merită să acordați atenție mantalei sau firmware-ului singur. Cel mai bun dintre toate, desigur, astfel încât să fie cusute, astfel încât pantofii vor dura mult mai mult. Și în cazul talpanului, este necesar să se asigure că produsul este lipit calitativ, nu există secțiuni pierdute și lipiți lipici.

Nu uitați să alegeți dimensiunea potrivită. Pantofii nu trebuie să fie prea mici, deoarece va fi zdrobit și frecați, și, de asemenea, nu ar trebui să fie prea mare pentru că va crea anumite inconveniente la mers pe jos.

Cum să curățați și să spălați?

Prin achiziționarea oricăror pantofi, trebuie amintit că va trebui să aibă grijă de ea, și nu fiecare model poate fi ușor de spălat și de curățat fără un efect dăunător asupra aspectului inițial.

Dacă este nevoie de spălare a unui astfel de pantof, este mai bine să-l producați folosind o rețea specială, Castron sau recipient moale destinat mașinii de spălat. Temperatura apei trebuie să fie minimă, pentru a nu avea un efect dăunător asupra stagiilor adezive ale încălțămintei și asupra numărului minim de revoluții în timpul recoacerii sau, deloc, absența acestuia va fi garanția conservării aspectului inițial.

Citește mai mult  Pantofi de argint

Dacă nu există contaminanți puternici care pot fi îndepărtați cu ajutorul țesăturii umede, curățarea pulberii și perii, ar trebui să o utilizați și încă o dată nu este supusă spălării.

Cat costa?

Costul alunecării depinde de brand. Cele mai populare și celebri couturierieri sunt în colecțiile lor de produse ale etichetelor de preț, care încep cu 50.000 de ruble. Prețul mediu pentru alunecare de înaltă calitate dintr-o marcă sport populară modernă variază în regiunea de 7.000 – 10.000 de ruble. Și opțiunea mai economică poate fi achiziționată pentru 1.000 – 3.000 de ruble.

Recenzii

Înainte de a cumpăra pantofi, pentru a vă proteja de cumpărarea unui produs de calitate slabă la un preț dezavantajos, merită anterior analizând recenzențele clienților care au achiziționat deja un model de marcă.

Cel mai mare număr de potențiali consumatori dobândesc pantofi la un preț mai mic, marca Kari, dar nu este întotdeauna mulțumit, deoarece alunecările acestui producător sunt destul de repede, sunt suficiente pentru ei literalmente pentru un sezon.

Mulți preferă să achiziționeze modele sportive în magazinele respective de branduri eminente. Prețul este chiar prea ridicat, dar pantofii vor dura mult mai mult, deoarece materialele implicate în multe moduri depășesc mai multă calitate și textura bugetară.

Judecând de numeroase recenzii, mulți preferă să cumpere încălțăminte pentru branduri populare cu nume puternice sau replici de înaltă calitate ale modelelor cele mai elegante. Cel mai adesea un fals fals nu este inferior în calitate de original, dar este mult mai ieftin.

Ce sa porti?

Domeniul de aplicare al alunecărilor este mult mai larg decât pare la prima vedere, le putem purta cu viu cu orice, creând cele mai neașteptate imagini și uimitoare pe cei care înconjoară combinații neobișnuite.

Fiind un pantof destul de masiv, cele mai bune allle se vor uita la modele înguste de pantaloni, blugi mici, blugi – iubiți și jambiere. Dar această opțiune este potrivită numai pentru fetele subțire, deoarece toate opțiunile de pantaloni enumerate sunt strâns în șolduri și fese, ceea ce nu poate arăta foarte profitabil pe o figură completă.

Slipoanele sunt folosite în mod activ pentru o combinație cu pantaloni scurți, precum și salopetele denim. În plus, rochii și fuste sunt potrivite în stil sportiv de la tricotaje – în această combinație imaginea va fi cea mai armonioasă.

Multe opțiuni, cum ar fi hainele, cardiganurile alungite, jachetele elegante, jachetele din piele moderne ale unui model standard și scurtat pot fi combinate ca și îmbrăcămintea exterioară cu alunecări.

Imagini frumoase

Easy Chiffon Rochie cu căptușeală de bumbac decorată cu broderie florală. Un astfel de produs ușor completează o pălărie roșie cu câmpuri largi și slipuri de denim albastru pe o talpă albă.

Slipoanele cu tipărite leopard sunt perfect combinate cu blugi înguste înguste, caifon de lumină și jachetă din piele scurtată – creuzete din Fildeș.

Un pulover moale dintr-un angoret pufos, cu o imprimare carcasă în culorile restrânse, arată grozav cu jegg-uri înguste blonde, iar negru alunecă pe tălpi albe groase și o pungă roșie pe o curea lungă completează această imagine.

Leopard alunecă pe o talpă albă, blugi strălucitori – iubiți cu provocări, bluză liberă și un cardigan roșu subțire fără elemente de fixare – ceea ce este ideal pentru crearea unui costum casual oraș.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: