Snickers Isabel Marant

Snickers Isabel Marant

Design unic, utilizarea de materiale de înaltă calitate, Croitorie impecabilă – toate acestea distinge pantofii designerului de modă franceză Isabel Marant. Printre varietatea de modele, adidași eleganți, sport și feminin ocupând simultan un loc special în același timp.

Particularități

Acest pantof de sport nu se potrivesc doar la moda – ea se întreabă ea însăși. Deși modelul snickerilor în sine a venit fără nici un marant Isabelle, a reușit să creeze modele care se potrivesc în majoritatea stilurilor. Interesant, multe dintre ele sunt numite „marcaje”.

Produsele de împingere ale mărcii franceze sunt întotdeauna în tendință, deoarece nu este de mirare că preferă stelele de la Hollywood, care, la rândul lor, sunt adesea sursa de inspirație a designerilor de modă.

Marantienii sunt făcuți exclusiv din materialele celei mai decente calitate – este piele naturală, precum și piele de căprioară.

Printre alte avantaje ale sportului, observăm platforma optimă de înălțime, un bloc confortabil și, desigur, designul original memorabil.

Adidașii originali ai lui Isabel Marant pentru cumpărătorul mediu, desigur, nu sunt percepute – pentru un cuplu va trebui să stați cel puțin 20 de mii de ruble. Trebuie spus că unele modă în mijloacele au convenit asupra copiilor chineze, care, desigur, vor fi deja o calitate complet diferită.

Modele

O caracteristică distinctă a fiecărui model de snickers francezi este notorii „limba plină”. Trebuie menționat faptul că multe alte branduri de încălțăminte (de exemplu, cenușă sau keddo) imită Isabel Marant.

Unele dintre cei mai spectaculați adidași ai mărcii franceze – model pe platformă cu nituri și spikes bold aldine.

Citește mai mult  Janita cizme

Versiunile diferite ale marcajelor diferă în funcție de clipuri. Poate fi o velcro, un șarpe de metal, precum și cu șlefuirea. Natural, Snickers au cele mai diferite culori și elemente de decor. (de exemplu, pinioanele pe părțile laterale ale produsului).

Culoare

Fiecare model de masterat Isabel se face în schema de culori, care poate fi luată în considerare dacă nu o garanție a unei imagini reușite, atunci exact jumătate de succes. Acestea sunt modele monocrome ale unei haine frumoase de roșu, maro, gri. Snoverii slabi atrag întotdeauna atenția. Bucurați-vă de cererea constantă a produsului cu efectul de acoperire a metalelor nobile.

Mă întreb că se căsătorește combinate. Aceasta este o combinație clasică alb-negru cu o predominanță de una sau altă culoare. Rafinat roșu cu roz și albastru cu albastru. Multe modele sunt o combinație de trei sau mai multe culori.

Ce sa porti?

În ceea ce privește combinația de snickers Isabel Marant cu alte obiecte de garderobă, designerul însuși recomandă experimentarea – aceste pantofi universali sunt combinate cu cele mai neașteptate lucruri, mai ales orientarea tinerilor.

Deci, purtați marcaje cu o varietate de jachete, jachete, bombardiere, iarna – cu oi. Great Duet cu ei alcătuiesc pantaloni din piele, încărcături, cămăși pentru bărbați. Snickerii francezi sunt perfect combinați cu jambiere, blugi și pantaloni scurți.

În același timp, marcajele arată superbe cu rochii de sifon și dacă ansamblul este suplimentat cu margele lungi și brățări elegante, atunci imaginea dvs. va fi pur și simplu imigratată. De mai sus puteți purta un pulover tricotat.

În ceea ce privește combinațiile de culori, este de dorit să alegeți perechea potrivită în haine pentru copiii sportivi (poate fi, de asemenea, o pungă).

Din accesorii, adăugați imaginea bijuterii de tineret – un cerc pe păr, brățări masive sau cercei. O imagine a unei pungi în vrac va fi completată.

Citește mai mult  Pantofi pentru fete

Cum să distingi fals?

Astăzi întâlnește destul de multe falsuri ale mărcii franceze. Pentru a nu deveni o victimă a înșelăciunii, amintiți-vă diferențele cheie ale snickerilor Isabel Marant:

  • Neobișnuit de moale la atingerea materialului natural (pielea de miel).
  • Lipsa de marcă în limba.
  • Talpa culorii gri-bej, are un desen de „kolchug” sau „scale”.
  • Marca Marantine sunt vândute într-o cutie pe magneți și în pungi-antics.

Imagini

  • Adidasii francezi eleganți în tonuri roșii sunt un dominant luminos al acestei imagini de zi cu zi. O limbă „caracteristică” limba „și culoarea tălpilor dau modelul de brand. Încălțămintea sunt combinate cu succes cu blugi înguste și bluză dungată. Se potrivește în mod corespunzător în imagine o pungă maro mare și ochelari de soare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: