Spălătorii de cauciuc

Spălătorii de cauciuc

Pentru plimbări lungi de vară, drumeții la piscină și plaja sunt papuci de cauciuc perfect potrivite. Aceste pantofi au câștigat mult timp popularitate printre fashionistas, care apreciază confortul și confortul. Nu credeți că papucii sunt exclusiv pantofi sport care se vor potrivi departe de toate imaginile. Producătorii moderni produc un număr mare de modele diverse care arată perfect chiar și în cele mai neașteptate ansambluri.

Trăsături pozitive

 • Cauciucul este rezistent la materialul de umiditate, astfel încât în ​​flippers puteți merge în siguranță la plajă sau în piscină.
 • Textura netedă arată foarte originale și luminoase.
 • Foarte popular astăzi, modele cu vârfuri de masaj. Într-un astfel de pantof va fi confortabil chiar și în timpul șosetelor pe termen lung.
 • producătorii moderne dau la modă la cea mai largă selecție de palmă cu diferite de echitatie, tălpi și decorațiuni de culoare.
 • pantofi de cauciuc este foarte ușoară și fără picioare simt în ea.

dezavantaje

modele populare, ca orice alte pantofi, au un număr de unele dezavantaje:

 • La modelele închise, doamnele picioarele nu vor respira.
 • Experții act de faptul că astfel de copii nu oferă sprijin cu drepturi depline picior, astfel încât mușchii și tendoanele picioarelor suferă de exces de tensiune.
 • La modelele pe o talpă plată, piciorul este prea strâns în contact cu solul, care cauzează anumite leziuni la nivelul articulațiilor și coloanei vertebrale.
 • Cuplurile fără un spate ține prost pe picior, astfel încât atunci când mersul pe jos doamna trebuie să facă un efort constant, astfel încât pantofii nu se încadrează.
 • Jumperii de pe palme poate provoca iritații și porumb.
Citește mai mult  Adidași Brooks

Pe o singură talpă

Cele mai frecvente sunt modele din cauciuc pe o talpă plană confortabilă. Astfel de pantofi vor fi soluția perfectă pentru drumeții pe plajă și petreceri de plajă. Alegerea unor astfel de modele este pur și simplu uriașă și orice modă poate ridica perechea perfectă.

Pe platformă

Cuplurile de pe o platformă groasă sunt considerate mai sigure și confortabile pentru picior. Astfel de modele nu sunt numai convenabile în timpul șosetelor, dar arată, de asemenea, foarte elegante și interesante. Astfel de papuci vor deveni o soluție excelentă pentru multe imagini de zi cu zi.

Cu un nas închis

Plăcile femeilor cu un nas închis care merită să alegi foarte atent. Se recomandă să se pronunțe produsele de perforare sau obiecte deschise. În modelele mai închise de picioare din cauciuc nu vor respira.

Cu un arc

Doriți să vă uitați la culoare și ușor în încălțăminte ușoară și confortabilă? Atunci ar trebui să contactați papuci cu arcuri drăguțe. Elementul decorativ poate fi localizat pe partea de sus sau pe partea laterală a jumperiilor. Arcurile pot fi complet diferite: de la miniatura la o atenție deosebită atragerii.

Cu appliqués de flori

Foarte luminos și feminin arată cupluri la modă cu aplicații florale. Astfel de pantofi vor fi o completare excelentă la vara fermecătoare de-a lungul sau o baie sexy. Suplimentul decorativ poate avea petale multi-colorate și un centru sub formă de margele metalice sau pietre.

Transparent

Papoape populare se bucură în prezent. Astfel de pantofi non-standard au câștigat rapid dragostea de modă creativă. În aceste perechi interesante, puteți merge nu numai pe plajă, ci și în piscină. Adesea, încălțămintea transparentă decorează cu elemente colorate ale decorului sau diverse inserții care arată mai strălucitoare și bogate pe panouri.

Citește mai mult  Pantofi cu tălpi albe

Masaj

Specialiștii susțin că lenjeria de masaj cu spikes au un efect pozitiv asupra sănătății umane. Astfel de produse vor deveni o soluție excelentă pentru Fashionista care suferă de edem, insomnie, declinul forțelor sau stresului.

Branduri

Producătorii moderni oferă papuci de cauciuc frumos și de înaltă calitate, care pot ridica pentru ei înșiși. Pantofii confortabili și de lumină vor fi o soluție excelentă nu numai pentru drumeții pe plajă sau în piscină, ci și pentru plimbările obișnuite din jurul orașului. Luați în considerare produsele mai populare și de înaltă calitate de la branduri celebre.

Adidas

Adidasul celebru de la nivel mondial produce lenjerie de cauciuc uimitoare pentru doamne la modă care aleg pantofi confortabili din materiale de înaltă calitate. Modelele de cauciuc ale companiei sunt produse în culori clasice și luminoase. Monetul, produsele culori albastre, de aur și fuchsia sunt foarte saturate. De regulă, slodele sunt produse pe o talpă cu o ușurare care creează un efect anti-alunecare.

Nike

Celebra marca Nike oferă o gamă de femei la modă largă de o varietate de cauciuc slaps. Doamna va putea alege pentru tine atât un model luminos, cu o imprimare plin de culoare și o pereche laconic în stil clasic. Cele mai cunoscute sunt modelele clasice Nike cu o emblema corporative de culori contrastante pe partea de sus.

Roxy

ROXY de tranzacționare de brand produce modele foarte luminoase de cauciuc natural. Produsele cu design elegant din acest brand se disting prin suculent și să atragă atenția lor. perechi confortabil pe o talpă plată va fi soluția perfectă pentru sezonul de plajă fierbinte.

De Fonseca

de brand italian produce modele uimitoare decorate cu flori spectaculoase pe partea de sus. palme peste modă și feminin au un nivel ridicat și unic dens și branț de masaj cu ornament de relief. perechi elegante de la De Fonseca va deveni o soluție ideală pentru o petrecere pe plajă incendiară!

Citește mai mult  Adidași pentru a alerga pe asfalt

Ce sa porti?

 • Plăcile de cauciuc arată perfect cu băi pentru plajă și piscină.

 • Pantofi cu jumperi colorați strălucitori arata foarte impresionant cu blugi și poduri colorate colorate.

 • Cu pantaloni scurți de vară de diferite culori, completate de tricouri sau tunici libere.

 • Cu fuste scurte de vară directe sau strânse tăiate.

 • Cu fuste populare denim, completate de topuri clasice și tricouri.

 • Faceți o imagine mai sexy, permiteți o ușoară rochie cu curele subțiri și panouri cu jumperi înguste pe partea de sus.

 • Imagine delicată moale ușor de creat cu lunete de cauciuc și rochii lungi de aer.

 • Modelele din culorile clasice sunt perfect combinate cu rochii de cauzalitate și tunici alungite.

Accesorii

Imagine elegantă de vară completează ochelari de soare întunecați, brățări mari, pereticolored pareo (pentru plajă) și pungi mari în palmă de culoare.

Alegeți un cuplu

Pantofii din cauciuc care merită să alegi foarte atent. Este necesar să alegeți un produs care se află perfect pe piciorul meu. Plăcile nu ar trebui să fie înghesuite sau să stea, altfel, porcul și iritarea nu pot fi evitate.

Moliciune

SLAPS trebuie să fie flexibil și moale. De la modele rigide cu margini nepoliticoase, este necesar să refuzați.

Unic

Se recomandă alegerea unui produs cu o talpă embosată. Un talpă de cauciuc plat și neted va fi foarte alunecos, ceea ce poate duce la vătămări grave, mai ales dacă vorbim despre vizitarea bazinului.

Rezistenta la apa

Este necesar să alegeți produse de marcă care nu polnezi. Pantofii de înaltă calitate trebuie să fie impermeabil și se usucă rapid. De la cumpărare ar trebui să împingeți mirosul de chimie sau vopsea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: