Sticle pe un călcâi gros și platformă

Conținutul articolului
  1. Particularități
  2. Modele
  3. Ce sa porti?

Sticle pe un călcâi gros și platformă

Boots au fost și rămân unul dintre tipurile actuale de pantofi. O varietate de stiluri, culori și stiluri este mare, ceea ce ne permite să facem diferite imagini. Pentru cei care preferă fashionists comoditate și practic, sunt botine pe un toc gros si platforma.

Datorită o astfel de talpă, picioarele sunt obosit mai puțin decât pe un ac de păr subțire, iar în anotimpurile de drumuri alunecoase te simți mai încrezător. Cineva tocuri de grăsime și platforma par nepoliticos, cineva, dimpotrivă, atractiv, dar de fapt este că acestea sunt la vârf de popularitate.

Particularități

Este preocupat de faptul că pantofii glezna – pantofi inventat pentru picioare sofisticate regale, dar ele nu sunt populare, prin urmare,. Acestea sunt extrem de necomplicat în fas lor, aproape de picior și, uneori, glezna, ține piciorul în sec și căldură, și, de asemenea, se adaugă centimetrii necesare de creștere a celor care au nevoie de ea.

Pantofi de gleznă bună, de asemenea, prin faptul că, spre deosebire de cizme de înaltă, ei nu închid shin, ceea ce înseamnă că proprietarul picioarelor frumoase se poate lăuda. Multe femei iubesc părul, pentru că fac o imagine mai mare, doar nu toate un astfel de tip de călcâi se potrivește. FAT Heel – ecouri de retrostiile, în plus, cele mai confortabile, deoarece este stabilă.

Cel mai comun material pentru bootlims – piele. Poate fi naturală sau artificială, diferită de textură (mată, lăcuită, făcută sub pielea reptilelor), culoarea. Suede – a doua cea mai populară, deși necesită o circulație mult mai atentă, în special în condițiile climatice umede.

Materialele pot fi combinate, unele, cum ar fi textilele, denimii, Atlas, sunt prezente ca inserții sau decorațiuni pe modele de vară sau de seară.

Citește mai mult  Adidași Armani Jeans

Foarte des pantofi de gleznă, în special în fiecare zi și seara, și nu pentru munca de birou, decorată cu elemente decorative mari. Printre acestea, catarame și centuri, dungi, spikes, lanțuri sau alte părți metalice.

Un decor ciudat standuri și dansuri, care este adesea prezent pe pantofi, permițându-vă să ajustați lățimea verde. Lacesul poate fi la fel de subțire și invizibil sau, dimpotrivă, distins, gros și luminos.

În ceea ce privește culorile, atunci pantofii gleznei nu se limitează la nimic. Modele mai stricte și casual de culori predominant întunecate și de bază: negru, gri, maro, bej, mai puțin de multe ori.

Iubitul de juiciness fără dificultate va găsi modele luminoase: violet, roșu, albastru, galben, albastru, roz. Adesea, combinația mai multor culori nu este numai monocrom negru și alb, dar, de asemenea, contrastant, cum ar fi violet și galben, albastru și roșu. Imprimarea pe pantofi sunt folosite nu atât de des, dar totuși sunt destul de acceptabile pentru a crea un design mai interesant.

Modele

Deși se crede că pantofii gleznei sunt în primul rând pantofi de demi-sezon, designerii le-au creat mult timp pentru iarnă și pentru vară. Desigur, pantofii pentru fiecare dintre sezoane diferă în aparență și principalele sale caracteristici.

Modelele de iarnă ar trebui să fie practice, sigure și calde, care se realizează datorită izolației de blană. Adesea, articolele de blană devin decorațiuni de pantofi de iarnă. În acest moment al anului, călcâiul gros este perfect, mai ales în combinație cu talpa tractorului. Înălțimea platformei și a călcâiului oferă conservarea piciorului de la slush frecvent, principalul lucru este să selectați pantofii cu tălpi din materiale care nu glisați pe gheață. Bocancii gleznei de iarnă sunt cât mai mari posibil pentru felul său și închise.

Citește mai mult  Cizme pe cusut

Modelele de vară sunt deschise, au decupaje pe călcâi, pe mină și, uneori, pe părțile laterale. Materiale folosesc lumina, de exemplu, pielea subțire sau textile.

Modelele de demi-sezon sunt cele mai diverse, deoarece au mult mai multe opțiuni pentru materialele utilizate. Dacă în timpul iernii ar trebui să fie groase și să nuringă umiditatea și frigul, iar în vară subțire, atunci pantofii pentru toamnă și iarna pot combina pielea, piele, atlas, textile.

În ceea ce privește călcâiul însuși, călcâiul gros poate fi diferit în formă. Pătrat mai mic decât, de exemplu, dreptunghiular. Heel „Ryumka”, adică o carte înclinată, cel mai adesea o înălțime mică sau medie.

Platforma acționează ca un ajutor excelent pentru încălțăminte pe un călcâi de înaltă calitate, adăugând o mulțime de centimetri de creștere, dar în același timp pantofii nu încetează niciodată să fie confortabil. Cu toate acestea, o platformă solidă este, de asemenea, posibilă sub forma unei chei.

Printre tendințele din acest sezon, se pot distinge culorile luminoase, incluzând neon, precum și amprentele animalelor și piedestalului.

În ceea ce privește țesătura, liderul anului a fost suede, mai ales cu blana și direcția principală în tendințe – combinația de piele lacuită și mată, dantelă, elemente de margine și metal decorative. Pentru cei care nu se tem de soluții îndrăznețe, în modă, o formă neobișnuită și o execuție a unui călcâi, de exemplu, dintr-un material transparent sau sub forma unui castron. Forma reală a MISC este rotundă și îndreptată.

Ce sa porti?

Pantofi de glezna – pantofi practici, dar nu universali, deci la unele costume, în special elegante, seara de aer, pur și simplu nu se potrivesc. În plus, ar trebui să știți că cu cât este mai masiv în vederea pantofilor, fitingul ar trebui să fie haine.

Citește mai mult  Adidari Dior

Cea mai convenabilă opțiune va fi blugi de diferite stiluri și pantaloni înguste informali. Vară poate fi pantaloni scurți, jambiere, jeggings. Haina speciala de diferite lungimi sunt adecvate în cazul în care pantalonii sunt strânse. În general, Denim arata foarte bine împreună cu glezne, se aplică Sarafane, cămăși și fuste.

Printre fuste și rochii, cele mai potrivite sunt cele care au un mini sau midi lung, dar numai până la mijlocul șolduri. Produse de genunchi-lungime uite cu pantofi glezna cea mai non-armonioasă, creând un echilibru greșit în proporții.

Lungimea Maxi este posibilă atunci când tivul acoperă partea de sus a pantofi. Stilul de produse pot fi diferite, dar mai ales ar trebui să se concentreze pe casual, dragoste și chiar de afaceri. Și cu fuste, și cu rochii va fi colanți relevante și volte mari, mai ales în cazul în care este modele interesante cu desene sau modele.

În ceea ce privește îmbrăcămintea de mai sus, acesta poate fi topuri si tricouri, camasi, sweatshoes, pulovere, bluze. Alegerea depinde de imaginea generală și situația. Cea mai potrivită pentru cizmele de îmbrăcăminte de exterior este o haină, haină de ploaie, piele și într-un timp de frunze – jachete, cardigane, jachete.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: