Stilul pijamei în haine

Stilul pijamei în haine

Pijama în haine – aceasta nu este doar una dintre tendințele de modă ale primăvara-vara acestui an. Acesta este unul dintre cele mai populare și mai căutate stiluri din haine în ultimii ani. Pijamale – haine moi, confortabile, acasă. Aceasta oferă confort și contribuie la relaxare după o zi lucrătoare ocupată. Nu este surprinzător faptul că mulți designeri au încercat să aducă astfel de asociații și senzații plăcute și în haine casual. Deci, a existat un stil de pijama, care va fi discutat în articolul nostru.

Istorie

Unul dintre primii designeri de modă care au oferit să aducă pijamale în afara dormitorului era Coco Chanel. Ea a împrumutat parțial unele elemente de haine pentru somn, de exemplu, concis, tăiat confortabil și drept, pantaloni confortabili, confortabili. O jachetă elegantă a fost adăugată la jacheta pijama, un guler elegant de la o jachetă masculină. Într-un astfel de kit era imposibil să meargă pe stradă, dar ar putea purta o plimbare prin plajă, de exemplu.

După al doilea război mondial, nu a existat nici o popularitate pe acest tip de îmbrăcăminte, iar a doua suflare de moda pijama era deja în al doilea deceniu al secolului XXI.

Particularități

Pentru haine, a mâncat într-un stil pijama, câteva caracteristici sunt caracterizate.

  1. Gratuit, modelul de greutate redusă. Haina nu limitează mișcările și contribuie la relaxare și confort, dar se pare foarte elegant și stilat.
  2. Material. Pentru haine de cusut folosite moale, placut la corpul materiale: mătase, bumbac, catifea, flanel, satin, poplin.
  3. Spectrul de culori. Pentru un astfel de stil, tonuri moi, suprimate, imprimare mici, elegant (mazăre, flori, dungi) sau un mic decor în formă de broderie sau aplicele de pe buzunar.
Citește mai mult  Totul despre stilul lui Noir

În acest stil, bluze de cusut, pantaloni, fuste, tricouri, rochii, costume, pantaloni scurți și alte haine.

Sfaturi pentru alegerea

Când alegeți un stil de pijama, trebuie să respectați anumite reguli specifice. Apoi, puteți fi siguri că imaginea va arăta la modă și elegantă și nu este fără gust și plictisitoare.

  1. Materialul și calitatea coaserii trebuie să fie la un nivel foarte ridicat. Apoi imaginea va arăta foarte scumpă și prezentabilă, în ciuda designului simplu.
  2. Îmbrăcămintea pijama nu înseamnă transparentă. Trebuie să fie luată în considerare atunci când alegeți un lucru. Chiar și materialul mai subțire și elegant trebuie să închidă complet corpul. Și fără tăieturi profunde! Îmbrăcămintea ar trebui să fie selectată cu gust, și nu să arate vulgar.

Ce sa porti?

Stilul Pajama este destul de solicitant și capricios în alegerea hainelor, încălțămintei și accesoriilor însoțitoare.

Bluza pijama sau partea de sus. Astfel de lucruri sunt blugi perfect potriviți, pantaloni drepți sau montați, fuste de diferite lungimi. În vremea rece pe un tricou de dantelă subțire sau bluză puteți arunca un cardigan tricotat sau jachetă din piele.

Cu pantalonii de lumină, curgerile vor fi minunate pentru a armoniza un pulover cașmir elegant, o cămașă de blugi într-un stil de sex masculin, bumbac de sus. De sus puteți arunca o jachetă de denim sau de piele.

Rochie elegantă, elegantă într-un stil de pijama trebuie completată cu accesorii, geante și pantofi frumoase sau sandale. Apoi imaginea se va uita peste.

Hainele într-un stil de pijama nu ar trebui să fie prea mult în aceeași imagine. De regulă, un element stabilit în acest stilist este suficient. Restul hainei trebuie efectuate într-o versiune clasică sau altă versiune.

În plus, hainele ar trebui să fie perfect așezate pe figură, să nu fie prea liberă sau strânse. Nu uitați de vârstă. Ce își poate permite să poarte o fată tânără, pe o doamnă de vârstă elegantă nu poate arăta foarte potrivit.

Citește mai mult  Stil Melania Trump

Multi-strat rămâne în continuare la vârf de popularitate. Acest lucru înseamnă că jacheta de pijama sau de sus pot fi ușor combinate cu haine mai grosiere și calde, de exemplu, un cardigan al unui partener mare, pulover, jachetă din piele, haina în suprastrucțiuni și alte haine.

În ceea ce privește stilul adecvat de pantofi potriviți pentru acest stil, poate fi alunecare, mocasine, sandale sau sandale fără călcâi sau pe o platformă mică, bărci și alte opțiuni confortabile și confortabile.

Imagini spectaculoase

Bright, Pantalonii Motley vor face un set excelent cu sandale de culoare portocalie și negru pe o talpă plat. Ca un supliment folosit colier-colier. Imagine frumoasă proiectată într-un stil de pijama. Concis și gustos!

O astfel de îmbrăcăminte ușoară, elegantă este perfectă pentru viața de zi cu zi și pentru a ieși. Jacheta albă de zăpadă și pantaloni sunt decorați cu pisică neagră. Sub sacou puteți purta o cămașă neagră sau de sus, iar în mâinile tale luați o geantă elegantă.

Opțiune excelentă pentru crearea unei imagini de seară. Pantalonii curgări la podea sunt combinate cu aceeași lumină, bluză de aer. Sa dovedit arcul foarte elegant și feminin. La de-a lungul, puteți ridica pantofi cu toc înalt și o geantă de mână laconică. În vremea rece pe umeri, puteți arunca o jachetă neagră sau o jachetă din piele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: