Ce este un manșon de tatuaj și ceea ce se întâmplă?

Ce este un manșon de tatuaj și ceea ce se întâmplă?

Tatuaje – alegerea unor oameni în mod unic îndrăzneț și luminos, care nu se tem să-și demonstreze individualitatea. Aplicarea pe pielea unui astfel de tatuaj complex are un anumit specific.

Particularități

Scorul unui manșon de tatuaj poate atât un bărbat, cât și o femeie. În versiunea clasică, munca cu drepturi depline ocupă cea mai mare parte a membrelor superioare, de la umăr la încheietura mâinii. Bărbații aleg „mâneca”, care doresc să facă apariția lor mai brutală și chiar puțin îndrăzneață și, de asemenea, subliniază corpul și caracterul lor. Preferințe, de obicei, dau astfel de stiluri, cum ar fi biomecanica, tribal sau vechiul skul. Schițele care combină diferite modele și imagini pot fi aplicate doar de dragul frumuseții sau au un înțeles special pentru titularul Tatooului.

Dorind să vă arătați individualitatea, „mânecă” alegeți adesea femei. Cele mai multe dintre toate, le plac stilurile de realism, craniul vechi sau chicano. Destul de des, se preferă motivele floristice, precum și numeroasele elemente cutanate și colorate. În ambele cazuri, este selectat un singur complot pentru „mâneci”, detaliile care sunt combinate între ele.

Cui se va potrivi?

Manșoanele de tatuaj sunt potrivite nu numai pentru individualiști îndrăzneți și strălucitori, ci și cei care doresc să ascundă cicatrici, cicatrici postoperatorie sau orice alte imperfecțiuni ale pielii. Cu o astfel de sarcină, imaginile din stilul lui Blackwood sunt cele mai bune. Gândiți modele, este posibil să corectați tatuajul nereușit, precum și să remake schița care sa oprit vă rog. Mâinile reprezintă un număr mic de terminații nervoase, iar mușchii și straturile de grăsime sunt șocate, astfel încât „mâneca” poate fi recomandată persoanelor care se tem de durere, dar doresc să decoreze corpul unui tatuaj mare. Cele mai dureroase senzații apar atunci când acoperă cotul.

Revizuirea speciilor

Experții alocă mai multe soiuri de astfel de tatuaje. Mâna poate fi blocată complet, după ce a primit un „manșon” complet sau finisat, timp de trei sferturi sau chiar un sfert. Destul de adesea umplutură și „jumătate AunvAv”. Când creați un manșon complet de tatuaj, o zonă de mână este înfundată din perie și pe umăr, iar întregul diametru al membrelor este procesat. Când creați o prelucrare „semi-scurtă”, o zonă este supusă fie de la cot la încheietura mâinii, fie de la cot la umăr – adică zona corespunzătoare jumătate din mână. Tatuajul de trei sferturi este ceva intermediar între prima și a doua opțiune și poate începe atât de la încheietura mâinii, cât și din umăr. În primul caz, imaginea trece de la încheietura mâinii la mijlocul umărului și articulațiilor cotului, iar în al doilea – de la umăr până la mijlocul antebrațului mâinii.

În cele din urmă, o ceartă a unui sfert umple jumătate din antebraț sau umăr. Unii experți nu iau în considerare nici măcar un tatuaj similar ca un „mânecă”, deoarece zona acoperirii prin dimensiuni nu este diferită. Este demn de subliniat faptul că, uneori, compoziția „curge“ pe mâini perie, umăr, piept sau lama.

Există, de asemenea, posibilitatea de umplutură treptată a unui mare tatuaj. Puteți face mai întâi un mini-manșon pe un sfert de mână, după care se completează cu desene individuale într-un singur stil și, în cele din urmă, pentru a completa fondul de conectare detalii.

Pentru un „manșon“ complet o compoziție caracteristică, cu o încărcătură semantică pronunțat clar, cu toate că va exista o varietate de modele, de exemplu, Celtic sau polineziene, precum și detalii abstracte. „Semi-licitație“, de asemenea, vă permite să caractere și pricinuiesc parcele, ornamente și modele. Pentru mini-mâneci, se obișnuiește să se aleagă imagini prostii fără un număr mare de detalii.

Citește mai mult  Tatuaj pe subiect Star Wars : opțiuni interesante pentru fani

Tipuri și Schițe imagine

Există un număr mare de idei frumoase și neobișnuite care pot fi implementate într-un manșon de tatuaj, dar cele mai bune sunt încă cele care reflectă persoana omului.

Insecte

Cele mai populare insecte alese ca o componentă a mânecilor de tatuaje sunt considerate fluturi, ladybug, albine și dragonflies. Desenul fluturelui vorbește despre dorința de a se schimba și chiar „să fie renăscut”, sau simbolizează sufletul și nemurirea unei persoane. Little Ladybug este, de obicei, sculptat pentru a câștiga noroc și avertisment de pericol. Dragonflies, iubit de multe fete, personificați ușurința, grația și chiar frivolul. Bee în „mânecă” este adesea adăugată doar pentru că arată luminos și eficient datorită combinației de nuanțe galbene și negre. Această insectă este obișnuită pentru a completa culorile.

Animale

Animalele devin adesea accentul principal al tatuajului general. Preferința este cea mai adesea dată speciilor de pradă: leii, tigrii, lupi sau urs. Păsări, reptile, creaturi marine, precum și dragoni de lemn de foc, dinozauri maiestuoase și magic Griffins folosesc, de asemenea, popularitate. Bărbații iubesc să ilustreze animalele în timpul vânătorii, cu aripi pictate, șlefuirea sau ghearele ascuțite, demonstrând puterea și chiar și o agresiune. Pentru fete mai multe imagini caracteristice ale labe, ochi sau bot de animale.

Modelele

În manșoanele de tatuaj, este obișnuit să se utilizeze astfel de modele simple ca dungi sau cercuri, precum și nu atât de celtic, polinezian și alte ethimore. Puteți adăuga detalii geometrice sau abstracte, precum și caractere caracteristice ale diferitelor triburi și popoare. Este destul de obișnuit să utilizați limbi de flacără „modelate” sau alternativă de apă ca fundal.

Motive de spațiu

Vorbind despre subiect de spațiu pe tatuaj mâneci, este imposibil să nu mai vorbim de aplicarea planetelor individuale sau a unui întreg sistem solar, stele Placer, nave spațiale, comete cu coadă și meteoriți. tatuaje similare pentru efecte mai mari este mai bine pentru a crea culoare.

Notează

note separate, precum și o vioară și bas chei, sunt potrivite ca mici adaosuri la compoziția generală, dar o moară strânsă cu o melodie de compoziție lui preferat poate fi un fundal pentru „mâneci“.

Craniu

Mistic craniu de multe ori devine centrul unei compoziții complexe. Barbatii sunt mai susceptibile de a avea o imagine realistă și laconică, completate de oase, sau chiar un schelet, dar femeile preferă să facă desene nu atât neechivoce cu boboci de flori luminoase sau pete acuarelă.

Ochi

„Ocupați Oco“, multicolor sau alb-negru, dar volumul, poate deveni o compoziție accent major cu o prejudecată mistică. Desenul va arăta foarte atractiv, care arată fragmente de oameni cu ochii a doi oameni apropiați – mama și copilul sau un bărbat și femei care se iubesc reciproc.

Plante

Centrul de schiță poate fi un peisaj complet – un fragment dintr-o pădure densă sau un țărm de mare cu unde de intrare. Întotdeauna aspect din punct de vedere estetic cu natura – ilustrație botanică în stil retro, modele florale, ornamente de plante sau imagini tradiționale de muguri deschise. Părțile similare sunt de obicei în culori, și adesea fiecare floare selectată are propriul sens special.

Citește mai mult  Care sunt tatuajul cu bufnițe pentru fete și unde să le umpleți?

Deci, se crede că Rosehipul spune despre dorința de a vindeca rănile spirituale, trandafirul luxuriante simbolizează dragostea și pasiunea, iar mușelul accentuează naivitatea și sensibilitatea.

Alte

Foarte adesea la îndemână, ele sunt descrise la prima vedere, nu obiecte prea estetice, dar înzestrate cu un înțeles special. De exemplu, unii oameni ca schițe cu pachete de cărți, cuburi hexagoned, femei frumoase și mașini de lux – așa-numitele imagini pentru noroc. Fanii din Asia siluete cultură remiză de samurai și ninja, și iubitori de mitologie – vikingi și eroi din Rusia antice. In imaginile de top selectate pentru compilarea unui tatuaj mâneci, include, de asemenea, simboluri ale indienilor, cavaleri și pirați. Destul de des, un atribut tipic ventilator se găsește în tatuaj: De exemplu, iubitorii de „Lord of the Rings” poate decora mâna președintelui Elven și inelul All-Rusia, iar cunoscatorii „Star Wars” – casca lui Darth Vader și simbolul Republicii Galactic.

corespunzătoare întotdeauna în compoziție aspect inscripții: zicerile religioase, citate de oameni de știință de soți sau doar denumirile celor dragi. Credincioșii se confruntă întotdeauna cu plasarea pe corpul cuvintelor și imaginilor sacre, nu contează dacă acestea sunt facilitățile sfinților ortodocși, simbolurile păgânismului sau ale crucii obișnuite. Imaginea aripii, celulele de miere, ceasul de buzunar sau portretul filozofului Greciei antice pot fi potrivite, adică, în general, orice caracter sau model corespunzător ideii generale și având o valoare pentru proprietarul „mânecilor”.

Stiluri și soluții de culoare

Există un număr mare de stiluri în care poate fi efectuată manșonul de tatuaj. Mulți bărbați ca biomecanica – direcția este populară și relativ nouă, esența cărora este fuziunea persoanei și a mașinii, apariția unui robot uman. Schițele negre realizate în acest stil sunt decorate cu un număr mare de pistoane, unelte și nuci diferite.

Stilul vechi al craniului este caracterizat de subiecte marine – imagini ale bărcilor, compass, ancore, sirene și alte obiecte „marine”.

În compozițiile sunt adesea prezente inscripții, permițând clarificarea valorii exacte a lucrării. Schițele colorate sunt caracterizate de prezența imaginilor de contur, utilizarea culorilor luminoase și a lipsei umbrelor.

Baza tatuajelor trach-polka este întocmită în ton negru. Petele sau picăturile de umbră strălucitoare sunt colorate pe partea de sus a acestuia, denotă sângele. Pentru un realism mai mare în schiță, se adaugă adesea gradienți.

Alb-negru „mâneci” în direcția de tribal arata foarte avantajos datorită combinației de linii subțiri și imagini de animale: rechini, tigri, dragoni, caracatiță și altele.

Mânecile de tatuaj polinezian sunt întotdeauna vopsite negre și se unesc nu numai modele etnice, ci și denumirile de animale și simbolurile sacre.

Stilul realism implică plasarea fie a persoanelor umane, fie a botului animalelor de totem, iar stilul din Chicano combină componentele stereotipice ale oricărui film de acțiune.

Direcția negru se distinge prin colorarea în culoarea neagră cea mai mare parte a membrelor. Astfel de tatuaje sunt cel mai adesea alese pentru a suprapune modelele nereușite și sunt de obicei preferate de bărbați. Stilul celtic iubesc în special cunoscătorii mitologiei slave și scandinave. În astfel de „mâneci”, terenuri religioase, cruci, rune și modele sunt combinate organic. În plus, desenul este adesea „îmbogățit” de imagini cu pene, animale sau zeități puternice.

Compoziții de mișcare în stil oriental, de exemplu japonez, conțin un număr mare de piese mici. În schițe sunt adesea prezente samurai, dragoni și crap koi, care se crede că își înzestrează curajul, determinarea și succesul afacerilor financiare. Lucrările multicolore în această direcție au un complot tradițional și atrage simplitatea contururilor. Ornamentale este aproape de negru, deoarece folosește doar tonul negru, dar este evidențiată de prezența unui număr suficient de obiecte geometrice. Destul de des baza schiței devine mandala sau chiar cerc. Palatul este de asemenea întocmit în stiluri grafice, gravură, khokhloma și skul nou.

Citește mai mult  Totul despre tatuaj cu fulgi de zăpadă

Este demn de menționat faptul că în manșonul de tatuaj poate fi folosit atât un stil cât și o combinație de mai multe.

Poate fi atât un desen, umplând întreaga zonă și mai multe imagini cu un singur complot și stilistică. În cele din urmă, pot exista mai multe desene-non interconectate într-un tatuaj combinat cu o direcție sau în fundal. În ceea ce privește culoarea, este egală cu aplicarea variațiilor negre și albe și colorate. În majoritatea cazurilor, parcelele din partea de sus a mâinii sunt aproape de sens cu partea de jos, adică „obiectele cerești” sunt situate pe partea de sus și respectiv „Pământul” – respectiv de jos.

Sfaturi pentru alegerea

Alegerea unui manșon de tatuaj trebuie să-și amintească faptul că, în orice caz, va ocupa o zonă mare a corpului și va atrage atenția celorlalți. Aceasta înseamnă că procesul ar trebui să fie efectuat cu conștientizarea maximă, iar schița este atentă.

Pentru persoanele de profesii creative, visatorii sau manivele distinctive sunt potrivite pentru orice desene, iar mai multe personalități conservatoare sunt recomandate pentru a oferi prioritate portretului părinților, celor dragi și copii, citate din cărți, imagini neutre sau ornamente clasice.

Nuanțele de aplicare

Transferul de schiță de tatuaj poate începe cu gât sau umăr, după care urmați peria sau încheietura mâinii. De asemenea, este posibil să se desene individuale aplicabile pe etape, care la sfârșitul anului vor trebui să fie colectate într-un singur întreg cu fundalul. Este important să se înțeleagă imediat că „manșonul“ se face pentru un timp destul de lung – procesul va ocupa un număr mare de ore. Mai mult decât atât, acesta va trebui să-l pedepsească în mai multe sesiuni – 5 – 10, cu pauze obligatorii. Dificil de lucru poate fi de încredere numai de către un specialist cu mulți ani de experiență și un portofoliu bun, ceea ce va crește cu siguranță valoarea sa. Este demn de menționat faptul că, într-adevăr, este important ca mai multe criterii pentru a evalua lucrările prezentate de master selectate. Ar trebui să se ia în considerare dacă proporțiile sunt respectate în mod corespunzător, modul în care culorile sunt combinate, modul în care se obține clar de model, și dacă umbra și jumătate de cutie.

Bazându-se pe de o parte, nu poate fi numit prea dureros, dar, desigur, senzațiile neplăcute vor crește cu fiecare oră. Cel puțin în două zile înainte de campanie la tatuajul principal, este important să abandonați alcoolul și să eliminați produsele care diluează sângele.

Experții recomandă tot acest timp să folosească o cantitate mare de apă și să folosească crema de hidratare, deoarece pielea punctată absoarbe cerneala. Este mai bine să ajungeți la o sesiune în haine confortabile care nu fac mișcări. Cabinetul unde se efectuează umplutura, trebuie să fie curată – de la coșul de gunoi și de pe desktop.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: