Ce înseamnă TATTOO înseamnă Sakura & cum se întâmplă?

Ce înseamnă TATTOO înseamnă Sakura cum se întâmplă?

Tatuajele cu imaginea lui Sakura sunt foarte populare printre băieți și fete din întreaga lume. Ele pot accentua atât masculinul uman, cât și încrederea în sine și fragilitatea acesteia.

Sens

Acum tatuajul „Sakura” are mai multe valori simultan.

Mângâie

Cea mai populară imagine a lui Sakura sa bucurat de Japonia. Wild Cherry este unul dintre simbolurile acestui stat. Există chiar și o vacanță în țara dedicată acestui frumos copac înflorit, el este numit Khana. Oamenii merg la familii și admiră Sakura înfloritoare.

Prin urmare, floarea de cireș sălbatic simbolizează mormântul vieții. Semnificația astfel un tatuaj este că o persoană care o pune pe corpul său vrea să trăiască în fiecare secundă a vieții sale, ca și cum ea a fost ultimul.

Dragoste

tatuaje de sex feminin cu imaginea Sakura au o altă semnificație. În Asia, florile de cireș sălbatic sunt același simbol al iubirii, precum trandafiri în alte țări. Prin urmare, tatuajele care descriu aceste culori delicate sunt populare printre iubitorii. Baza unui astfel de desen poate fi completat cu numele unei persoane iubite sau un fel de hieroglife simbolice.

Fragilitate

Un alt lucru important care are o astfel de flori a – sensibilitate și fragilitate. Acesta este motivul pentru tatuaje cu imaginea sa sunt populare în rândul tinerelor care doresc să sublinieze feminitatea și vulnerabilitatea acestora.

rezistență

Bărbații se aplică, de asemenea, pe cont propriu tatuaj cu imaginea de Sakura. În acest caz, simbolizeaza curajul si rezistenta. Faptul este că Sakura crește și curge într-un climat foarte dur. Prin urmare, o persoană care își provoacă imaginea pe corpul său, subliniază puterea și încrederea.

Optimism

Următoarele sunt importante pe care oamenii le asociază cu această floare de primăvară – Credință într-un viitor luminos. Un astfel de tatuaj este blocat în memorie că momentul actualizărilor apare întotdeauna după zilele grele.

Bogatie

În cele mai vechi timpuri, ei și-au putut permite un tatuaj cu imaginea lui Sakura corpului, numai reprezentanții nobilimii își puteau permite, pentru că numai ei au avut ocazia să crească astfel de copaci din casele lor și să admiri înflorirea cireșului sălbatic. De aceea La acel moment, tatuajul cu imaginea lui Sakura simbolizat puterea și prosperitatea.

Acum, astfel de tatuaje sunt umplute de cei care doresc să atragă noroc și bogăție în viața lor.

Revizuirea speciilor

Până în prezent, există un număr mare de schițe frumoase ale tatuajelor Sakura. Prin urmare, puteți alege ceva potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

În stil

Tatuajul Sakura poate fi efectuat în diferite direcții stilistice.

 • Acuarelă. Tatuajele de acuarele sunt obținute prin cea mai delicată. Ele arată ca și cum le-au pictat direct pe piele cu vopsele de acuarelă ușoară. Tatuajele de acuarelă pot fi aplicate în orice parte a corpului.
Citește mai mult  Bicep Tattoo Privire de ansamblu

 • Minimalism. Tatuaj realizat în acest stil, va fi bine să privim atât corpul feminin, cât și la bărbați. Imaginea neagră și albă neagră va fi potrivită tuturor celor care îi plac un tatuaj mic, cu părți cu atenție. Astfel de desene arată frumos pe mână, clavicle și glezne.

 • oriental. Stilul oriental este ideal pentru crearea de schițe cu Sakura. Astfel de tatuaje sunt completate de diferite simboluri tematice sau hieroglife. Acest tatuaj de opțiuni este perfect pentru fanii culturii estice.

Alegerea unei direcții adecvate, trebuie să găsiți un vrăjitor bun care funcționează într-un astfel de stil. În acest caz, desenul finit de pe corp va fi îngrijit și frumos.

Potrivit complotului

Bloduri de înflorire Sakura Masters completează cele mai diferite detalii tematice.

 • Mască de ritual. În cultura japoneză, imaginile măștilor înseamnă dualitate și mister. Prin urmare, tatuajele cu ele sunt foarte populare în rândul fetelor. Sakura în acest caz denotă fragilitatea și sensibilitatea și o masca înfricoșătoare – puterea interioară și capacitatea de a face față tuturor problemelor.

 • Vulpe. Tatuajul stilului japonez poate adăuga atât o imagine a vulpilor obișnuite, cât și o figură de pisică. Astfel de desene înseamnă, de obicei, truc, înțelepciune și farmec. Tatuajul cu vulpile și florile lui Sakura poate fi plasat atât pe mână, cât și pe picior sau în spate.

 • Kolib. Imaginea acestor păsări mici este adesea aplicată adesea pe piele. Îi iubesc frumusețea și harul lor. Ca majoritatea tatuajelor cu imaginea păsărilor, Hummingbird simbolizează dorința unei persoane la libertate. Tatuajul sub formă de culori Sakura și păsările luminoase arată foarte frumos pe corpul feminin.

 • Fluture. Adesea un tatuaj cu complement Sakura și imagini mici de fluturi. Ele simbolizează lumina și imediația. Tatuajele cu fluturi și ramuri ale lui Sakura arată frumos atât în ​​culori, cât și în culori alb-negru.

 • Lemn. Mulți iubitori de subiect estic în loc de petale sau ramuri preferă să prezinte copaci complet pe corpul lor. Desenul elegant poate fi aplicat pe mâna sau piciorul. Puteți adăuga linii geometrice subțiri.

 • Dragonul. Acest caracter mitic simbolizează nobilimea, loialitatea și frumusețea. Sketches Sakura sunt cel mai adesea completate de imagini ale dragonilor orientali. Un astfel de desen subliniază dorința unui om de auto-dezvoltare, deoarece dragoni eleganți orientali din cele mai vechi timpuri sunt considerate simboluri ale înțelepciunii. Același înțeles și tatuaje cu șerpi. Ele arata foarte armonios pe fundalul sprigsului Sakura.
Citește mai mult  Care sunt tatuajul cu stiloul și unde să le umpleți?

 • Katana. Tatuajele cu imaginea lui Katana, cel mai adesea alegeți băieți. Un astfel de desen pe un corp masculin pune accentul pe faptul că o persoană care a căzut pe un tatuaj. În plus, este gata să-și apere interesele până la acesta din urmă. Imagini luminoase Catan sunt perfect combinate cu flori roz roz sau alb blond.

 • Luna. Imaginea Lunii este, de asemenea, adesea utilizată la crearea de miniaturi. Astfel de tatuaje sunt adesea asociate cu alte lumi. Combinația de semilună și strălucitoare Sakura va ajuta fetele să-și sublinieze feminitatea și se va uita la un astfel de tatuaj pe corp va fi foarte blând și frumos.

 • Ceas. Orice ceas este un simbol al mișcării permanente și schimbării. Împreună cu Sakura, ei vor reaminti întotdeauna unei persoane despre frecvența și tranziția vieții. Pe corpul puteți descrie atât orele obișnuite, cât și nisipul.

Imagini frumos combinate ale lui Sakura și cu desene de lupi sau pisici. Ele sunt minunate pentru cei care le consideră animalele lor de totem.

Unde puteți umple?

Selectarea unei schițe de trecere pentru dvs., puteți merge la căutarea locului perfect pentru tatuaj.

 • Mână. Tatuajul strălucitor arata foarte frumos pe umăr sau pe antebraț. Desenul mic poate fi plasat pe încheietura mâinii. Un astfel de tatuaj este ușor de ascuns sub ceas sau cu mâneci lungi. Cel mai bun dintre toate pe încheieturi se uită la tatuajul realizat în stilul de minimalism sau acuarelă. Fetele care le place să-și decoreze corpul cu o mulțime de tatuaje pot face o imagine a unui mânecă mare. O astfel de compoziție va arăta, de asemenea, foarte frumoasă.

 • Înapoi. Tatuajele mici arata perfect pe spate. Acolo pot fi ușor ascunse de străini. Un astfel de tatuaj sunt populare atât în ​​rândul fetelor, cât și printre tipi. De-a lungul timpului, desenele nu sunt deformate, deci nu este necesar să se ajusteze forma tatuajului.

 • Picioarele. Florile de licitație Sakura pot fi aranjate pe gleznă. Va fi un desen frumos mic, cu un număr mic de piese mici. Imaginea alb-negru poate fi plasată pe picior. Trebuie amintit că doare un tatuaj într-un astfel de loc. În plus, ea pierde foarte repede culoarea. Se uită speoțial la tatuajul coapsei. Acolo puteți aranja ambele culori negre și albe și o ramură strălucitoare. Dar, alegerea unui astfel de loc pentru un tatuaj, merită să ne amintim că după o creștere puternică a greutății sau pierderea în greutate, desenul poate fi deformat.

 • Claviculă. Pe această secțiune a corpului poate fi plasat atât un tatuaj cât și două identice. Mai frumos pe clavicule, crengi subțiri cu petale roz.
Citește mai mult  Tatuaj de coduri de bare

 • Stomac. Pentru a accentua feminitatea și sexualitatea, fetele adesea hrănesc tatuaje pe burtă sau sub piept. Există frumos tatuaje elegante constând din linii subțiri.

 • Gât. Tattoo poate fi plasat atât pe partea din spate a gâtului, cât și pe partea laterală. Trebuie amintit că gâtul este foarte sensibil la durere. Prin urmare, astfel de tatuaje nu sunt potrivite pentru persoanele cu un prag scăzut de durere. Același lucru se poate spune despre persoanele care intenționează să lucreze într-o instituție de stat. La urma urmei, desenul de pe gât va fi vizibil constant.

Dacă alegeți corect un loc pentru tatuajul dvs., nu numai că nu pierde atractivitatea în timp, dar nu se va deranja cu proprietarii săi.

Exemple frumoase

Exemple interesante de tatuaje pot inspira cu ușurință o persoană pentru a alege o schiță adecvată.

 • Infinit. Fetele reglate romantic vor dori un mic tatuaj constând din spriguri Sakura, țesute în infinit. Un astfel de desen pare deosebit de frumos în culoare. Pentru o fată, el poate deveni un simbol al începutului unei noi vieți.
 • Triunghi. Tattoo de culoare cu imaginea lui Sakura și Triunghi se dovedește, de asemenea, foarte simbolic. Triunghiul este o figură ideală pentru cei care sunt interesați de filosofie și religie, și iubește, de asemenea, toate misterioase și necunoscute. Triunghiul de culoare umplut cu flori delicate Sakura, va fi foarte frumos să se uite la încheietura mâinii sau gâtului.

 • Tatuajul stilului de est. Cel mai adesea situat pe o claviculă pentru femei. O creangă subțire cu flori roz roz completează setul de hieroglife. Înainte de stignarea unui astfel de tatuaj, trebuie să cunoașteți semnificația lor în avans. Adesea, schița completează de orice expresie semnificativă sau de cuvinte motivante în japoneză.

 • Floare roz roz. Desenul volumetric în culoarea roz roz va privi mâinile sau șoldurile fetei. Desenul nu are contururi clare, așa că floarea arată foarte ușor și exquisite. Nu există detalii suplimentare în acest desen.

 • Tatuaj alb-negru. Iubitorii minimaliști vor dori un tatuaj simplu realizat în culori achromatice. Se combină bine cu orice desene pe corp. Prin urmare, o astfel de schiță este perfect potrivită pentru iubitorii de un număr mare de tatuaje, și cei care doresc să rămână pe un model.

Când alegeți un tatuaj nu ar trebui să se concentreze asupra opiniei altor persoane. În plus, nu este nevoie să utilizați schițe gata făcute. Figura, făcută la comandă sau pictată personal, va contribui la accentuarea unicității persoanei. În plus, îi va aminti de niște oameni sau evenimente plăcute.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: