Ce înseamnă tatuajul celtic și unde să le plasați?

Ce înseamnă tatuajul celtic și unde să le plasați?

Tatuaj celtic: brățări, rune și alte caractere, mâneci pe mâini și pe umăr, precum și modelele aplicate pieptului și alte părți ale corpului, sunt incluse în lista celor mai populare ornamente pentru bărbați și femei. Ei transporta amprenta cunoașterii antice, Memorie despre experiența triburilor care locuiau teritoriale extinse. Astfel încât modelul selectat nu a fost doar un model aleatoriu, merită să aflați mai multe despre semnificația tatuajelor și schițelor în stilul „Celtic”.

Particularități

Ornamente care se aflau în cursul anumitor națiuni în secolele trecute, au pus o amprentă vizibilă asupra formării subculturilor moderne. Tatuajul celtic modern poate fi numit moștenitori de modele, odată împodobită de viața locuitorilor țărilor din Europa de Vest și Europa Centrală. Într-un grup separat, aceste națiuni au fost alocate în secolul al VI-lea î.Hr.

Stilul de „Celtic” a continuat în estetica tatuajului nu este o coincidență, suplimentarea numeroaselor tradiții etnice în crearea de modele.

În centrul desenelor, indiferent de execuția lor, există un element de infinit. Modele, chiar cele mai complicate, întotdeauna țesute, continuând reciproc. Observăm alte caracteristici ale tatuajului în stilul celtic.

 • Indicație pe calea vieții umane. Momentele sau evenimentele sale au fost afișate în modele.
 • Imagini asociate cu agresiunea. Celts – cuceritori. Ornamentele lor au reflectat adesea acest moment.
 • Motivele animale. În ele, celții au exprimat adesea dorința de a dobândi proprietăți caracteristice unui anumit animal.
 • Noduri. Au simbolizat zonele de intersecție a cerului și pământești.
 • Continuitatea ciclurilor de viață și de moarte. Se crede că celulele vechi au crezut în renaștere.

Definiția stilului „Celtic” implică utilizarea unui grup strict definit de ornamente. Nu există nici un loc de vrăjitor fantezist. Ca bază, ornamentele sunt luate, descrise în 800 din epoca noastră de călugări irlandezi din faimoasa carte Kell.

Tipuri de tatuaje și schițe

Deoarece tatuajul celtic nu implică o schimbare semnificativă a imaginilor simbolului, semnificația semnelor corespunde, de asemenea, interpretării lor inițiale. Stylizarea nu este foarte binevenită, mai ales că toată lumea va fi capabilă să găsească camere pentru ei înșiși printre modelele antice cu o caracteristică. Pentru fete, modelele de femei sunt de obicei oferite sau soluții neutre în forma soarelui, litere.

Astfel de tatuaje sunt cel mai adesea mici, amplasate ascunse, iar interpretarea simbolurilor și a notației nu este asociată cu agresiunea, mai degrabă, este creativă.

Printre cele mai frecvente semne celtice pentru bărbați, pot fi distinse următoarele opțiuni.

Reţea

Este o adăugare obligatorie pentru majoritatea celorlalte modele. Ornamentul, simbolizând relația dintre spirit spiritual și lumesc, este realizat de complex.

Medalion

Element popular, care este o imagine încheiată într-un cerc. Medalioanele au fost făcute de celți ca gardian, purtând un piept. Sa crezut că au atras dragostea față de proprietarul lor, prietenia, la apărat de la moarte pe câmpul de luptă.

Triple Spiral

Simbolul dorinței de creștere spirituală. În momente de păgânism, acest element a fost ales ca un semn al oamenilor referitoare la științe, alchimie. Odată cu sosirea creștinismului în țara celților în simbol a început să vadă expresia Sfintei Treimi.

Mascotă

Acest element este aplicat pentru a atrage noroc. El este, de asemenea, considerat un simbol al sănătății.

Noduri

Unul dintre personajele principale din cultura celtică. Elementele legate între ele indica, spirale, trădare religioasă creștină în cultura păgână sau. Nodurile sunt folosite ca un ornament auxiliar sau ca model independent pe corp.

Copacul vietii

Unul dintre cele mai mari personaje din tatuaj celtic se afla de obicei pe piept sau spate. Ornamentul indică unitatea unei persoane cu natura, pofta lui de soare. Modelul este considerat universal, este un arbore cu o coroană și rădăcini care zboară într-un singur cerc. Pentru celți, acest semn a fost una dintre expresiile infinitatea ciclului de viață.

O brățară

O parte obligatorie a unui astfel ornament un este o inimă cu o coroană plasat în centrul. Bratara în sine este efectuată sub forma unui cerc de rău, adesea făcută în tatuaje pereche ca simbol al unității iubitorilor sau prieteniei veșnice.

Traversa

Cel mai faimos ornament celtic care a coborât până în prezent. Simbolizează Unity 4 elemente, uneori descrise într-un cerc. Inițial, crucea a apărut în ornamentele triburilor celtice în timpul tranziției la credința creștină. Pentru credincioși, el a fost un simbol al lumii și spirituale, semnul aspirației pentru înțelegerea necunoscutului, a început divinul.

Acestea sunt principalele elemente ale ornamentelor tradiționale din cultura celtică.

În plus, în momentul păgânilor printre modele, imaginile florale sau animale au fost adesea întâlnite, efectuate într-un stil caracteristic.

Animale

Ca și în alte tatuaje „Celtic”, în imagini ale ființelor vii, elementele infinite sunt utilizate în mod tradițional aici: modele uniforme sau linii de glossing. Animalele în sine sunt trase în schițe în mai multe estetice primitive. Acesta este modul în care celți au încercat să sublinieze statutul lor special. Printre modelele de animale cele mai frecvent utilizate, puteți selecta următoarele imagini.

 • Delfinii. Astăzi, astfel de schițe aleg pentru ei înșiși ca un tatuaj predominant fete. Dar bărbații, în special cei asociați cu profesia lor cu mare, iau în considerare aceste animale cu patronii lor. O astfel de suprapunere, conform credințelor antice, a ajutat la pacificarea morală violentă a elementului de apă.

 • Hares. Au fost folosite ca un talisman care atrage bogăția. Hare simbolizează noroc în afaceri, materiale materiale și spirituale. Cellurile vechi au folosit un astfel de semn pentru a-și decora casele, precum și în general. Sa crezut că garantează renașterea, nemurirea sufletului.

 • Câini. Celții au creat imagini de câini, punând o definiție simbolică a loialității în ele. În plus, un astfel de semn a fost considerat ca gardian (împotriva impactului fizic și spiritual din exterior).

 • Cai. Acest semn în tatuajul celtic simbolizează fertilitatea și dedicarea. Se aplică organismului pentru a consolida posibilitățile fizice, dezvăluie pe deplin potențialul dvs.

 • Cerb. Aceste animale frumoase și nobile simbolizează renașterea spirituală din celți, au fost un simbol al unui start de sex masculin. Ca un tatuaj, cerbul poate ajuta la sporirea independenței ca trăsături de caractere.

 • Șerpi. Acești reprezentanți ai lumii animale ocupă un loc special în toate fluxurile și credințele religioase. În perioada de păgânism, celții le-au considerat ca o apărare magică, precum și garda de pierderea energiei vitale. Un astfel de patron ar putea proteja o persoană din cele mai multe gânduri nereușite în jurul altora, ia dat un sprijin spiritual.

 • Lupi. Acești prădători periculoși pot fi găsiți adesea în schițele tatuajelor bărbaților. „Celtka” investește în ele înțeles destul de evident. Acesta este un semn de vânător, o persoană care este obișnuită să se dorească de orice căi.

 • Dragonii. Creaturile magice mai mari au fost considerate ceva de genul custozi spirituali. Sa crezut că ei ajută la trecerea granițelor dintre lumi și, de asemenea, să-i protejeze de invazie.

 • Pești. Acest simbol în orice moment a fost considerat un semn de intuiție subțire, agravată. Aplicarea sa pe corp poate întări darul natural de previziune sau să sublinieze tulburarea omului.

Valoarea tatuajelor care utilizează caractere antice ar trebui să fie luată în considerare întotdeauna la alegerea unui ornament. În caz contrar, arta în sine va fi ușor de transformat într-o banalitate, dar sensul imaginii va fi pierdut.

Stiluri posibile

Alegerea stilului pentru aplicarea tatuajului celtic depinde în mare măsură de selecția schiței pentru ea. De exemplu, fetele preferă modelele încețoșate ale modelelor cu decisiv curat. Aceste cerințe sunt pe deplin compatibile cu tehnica aplicației acuarelă. Este folosit dacă aveți nevoie pentru a adăuga o mică ornamente monocrome de vopsea.

Reprezentanții brutali ai jumătății puternice a omenirii cel mai adesea nu necesită să lumineze, ci claritatea liniilor. În acest caz, tatuajul este aplicat în dousthekul punctat sau într-una din numeroasele soiuri polineziene. Liniile monocrome tipice, limpede și luminoase, arată perfect toate subtilitățile modelului celtic. În plus, puteți încerca executarea tatuajului în stilul ornamental.

Opțiuni de cazare

Modelele celtice din tatuaj sunt populare. Dar când sunt aplicate, este necesar să se țină seama nu numai de preferințele personale ale unei persoane care intenționează să facă un desen pe corp, dar și sexul său, vârsta. Printre recomandările utile, puteți aloca următoarele.

 • Fetele tinere pot purta un tatuaj sub forma unei brățări la îndemână, precum și un model miniatural într-un cerc pe o claviculă sau antebraț. Uneori, tatuajul este situat între lame.
 • Femeile adulte preferă ornamente animale la îndemână. De asemenea, ei se uită cu succes pe umăr sau pe piept, pe partea inferioară și pe încheietura mâinii. Pește, fluture sau doar o brățară poate fi prezentă aici.
 • La picior, tatuajul poate face reprezentanți ai ambelor sexe. Femeile sunt cel mai adesea descrise nod pe gleznă. Bărbații aleg modele mai mari cu imaginea dragonilor sau lupilor, precum și cruciurile și panourile.
 • Tatuajul celtic pe gât – alegerea de oameni încrezători. Ornamentele tradiționale mari sunt comune aici. Ele pot continua pe spate, acoperind o zonă semnificativă a corpului, du-te la maneci. În special liniile și nodurile intercalate în mod eficient se uită la un corp muscular.
 • Tatuaj pe stomac cel mai adesea făcut mare, complot, cu multe sensuri și valori.

Acestea sunt principalele zone de aplicare, permițând adecvate toată frumusețea și complexitatea ornamentelor celtice.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: