Prezentare generală a tatuajelor și zei egiptene și zeiței și

Prezentare generală a tatuajelor și zei egiptene și zeiței și

Prezentare generală a tatuajului „Zeii egipteni și zeița” va fi interesat de cei care sunt interesați de tatuaj neobișnuit, vrea să iasă în evidență și, în plus, știe clar că vrea să spună cu una sau altă imagine prezentă pe corp.

Particularități

Preferințele în alegerea simbolurilor egiptene sunt caracteristice persoanelor de diferite vârste și sex, dar Mulți atrage vizualitatea spectaculoasă, misterita și misticismul imaginilor. Tatuajul „dumnezei egipteni” este uneori ales fără a studia sensul intern, în timp ce în Egiptul antic au primit o mare importanță: au fost trimise fluxurile de energie, au consacrat informațiile, au exprimat angajamentul față de obiectul închinării.

Interpretarea modernă poate fi departe de sensul original al tatuajului și de simbolurile vieții de apoi și au o valoare amenințătoare proprietarului sau oamenilor, înconjurarii sale.

În realitatea modernă, imaginea zeilor egipteni crede:

  • Un protest deosebit împotriva principalelor convingeri religioase, adesea impuse de oameni de la naștere, fără a lăsa libertatea de alegere (orice simbolism, inclusiv imaginile zeilor)+
  • Talismanii și suprafețele împotriva evenimentelor sinistre, adversitatea vieții, pentru a atrage noroc (pentru aceasta, sunt selectate imagini variabile, totul depinde de cunoștințele și obiectivele umane)+
  • Rezultatul influenței puternice a literarului sau rigorilor (Tutankhamon, Cleopatra, Sfinx)+
  • Simboluri care indică aparținând unei subculturi moderne care le-au ales în scopurile lor.

Desene egiptene vechi, judecând după informațiile supraviețuitoare, conțineau caractere recunoscute, de la obiectele mediului și de viața la personajele și imaginile zeităților. Temele de tatuaje, varietatea sa limită, numeroase combinații de imagini mici și mari nu sunt acum care nu pot fi interpretate fără ambiguitate.

Citește mai mult  Totul despre tatuajul în stilul graficelor

Cele mai frecvente imagini ale zeilor egipteni atrag bogăția pieselor, vizualizarea spectaculoasă, aspectul caracteristic, recunoașterea sau misteriozitatea. Unele dintre ele sunt o interpretare ambiguă și nu este întotdeauna luată în considerare în alegerea unei schițe. Unele imagini sunt acceptabile numai pentru bărbați, dar există și desene fără nici o încărcătură de cult. Acestea includ copii ale frescelor de templu în care pot fi adăugate piese moderne sau hieroglife foarte simplificate, semne, cum ar fi Lotus, Scarab, ancora, pene.

Schițe de tatuaje și semnificația lor

Pentru schițele tatuajelor, locația lui Dumnezeu sau a zeitei, stilul de design – este folosit nu numai realism, dar deasemenea doosek, Uneori, desemnarea este avantajoasă în stilul de cerere școală veche. Tatuajul de masterat au o selecție imensă de propuneri pentru teme egiptene, dar înainte de a face o alegere, trebuie să vă așteptați valoarea imaginii.

Anubis

Descrisă cu corpul uman și cu capul de câine. Shakals și câini în prezentarea egiptenilor – Animale care livrează morții în viața de apoi. În prezentarea modernă, tatuajul este asociat cu cerințele justiției și cea mai mare putere. Uneori o astfel de imagine indică o căutare proprietarului unei căi de viață speciale sau a unui scop în această lume. Femeile pot, în loc de Anubis să folosească zeița de intrare, cu capul unui câine.

Schițele cu ea sunt rareori găsite, dar se crede că aceasta este o opțiune pentru un podea frumoasă, identică cu anubisul spectaculos și misterios.

Munţi

Dumnezeu însuși pare rar în parcele, dar ochiul lui Dumnezeu este un farmec de simbol, care se numește abordare tot așteptată. El are multe sensuri – de la a da putere și de a obține protecție până la învierea vieții și a personificării soarelui sau a universului. Cel mai adesea un semn indică un ciclu continuu de viață și de moarte, dar uneori este aleasă să găsească cunoștințe despre esența ascunsă a lucrurilor, contactul cu înțelepciunea cosmică, primirea cunoștințelor secrete. Fiecare dintre religiile lumii are un ochi tot așteptat, dar sensul imaginii este investit diferit. În creștini, acesta personifică forța și lumina.

Citește mai mult  Totul despre tatuajul sub formă de sansare a roții

Bretete

Cat sau femeie cu cap de pisici populare cu reprezentanți ai ambelor sexe, sensul cel mai primitiv este dragostea sau bucuria. Semnul nu are restricții la plasare, combinații de culori și dimensiuni. Oamenii care sunt predispuși să caute un înțeles profund în pisica egipteană aplică caracteristicile omului sau pisicii în natură, pentru că unii este un simbol al fericirii familiei și pentru adversarii lor – independență.

R

faraon– simbolul opoziției veșnice de bine și rău, zi și noapte. Valoarea sa variază în funcție de atributele suplimentare: cu încrucișarea, coroana sub forma soarelui – iluminarea spirituală, sceptrul – expunerea puterii divine inerente proprietarului tatuajului. Amon-RA poate fi descrisă sub forma unui falcon sau Phoenix extrem de sigilat care se ridică din cenușă.

A stabilit

Dumnezeu de moarte și de distrugere, și ar trebui amintit de ea, chiar dacă maestrul asigură faptul că imaginea se potrivește oamenilor militari, dominanți și auto-suficienți. În mitologia egipteană, el a fost considerat o evacuare a răului, semnul său a fost scris de cuvintele de boală și cruzime. Descrisă sub formă de pauză de țeavă, șopârlă, crocodil, dar nu se aplică numărului de populare.

Osiris

Are o importanță deosebit de pozitivă, personalizarea armoniei, bunăstarea familiei, dedicarea și loialitatea și, în același timp, înțelepciunea, fiabilitatea sau conducerea. Este rar și descris prost, deoarece imaginea nu este atât de spectaculoasă ca și cealaltă, mai populară, deși pentru proprietarul poate însemna achiziționarea de noi iPostași, renaștere sau renaștere spirituală.

Tefnut

Mama Zeita cerilor cerului și a lui Dumnezeu Pământ Gebe. Descrisă sub formă de leoaică, femei într-o perucă cu șarpe sau un disc însorit, dar o femeie într-o cămașă cu plante. Adesea, există o leoaică de zeiță, care este preferată datorită divertismentului și vizualizării spectaculoase a desenului.

Citește mai mult  Totul despre tatuaj cu numele copilului

Acea

Eliminarea suspendării, înțelepciunii, omului cu cap Ibis, patronul cunoașterii și bibliotecilor, oamenii de știință și ordinea. Este dificil să se supună persoanelor din acest segment care ar fi apelat la o astfel de imagine. Cu toate acestea, interpretarea ulterioară înseamnă acțiuni magice, viclenia lunii, păstrarea echilibrului în univers, iar schița cu imaginea lui Dumnezeu cu capul Ibis a câștigat popularitate.

Isida

Zeita înaripată patronează copiii și o vetă familie, contribuie la o livrare reușită. În ciuda acestui accent, popular la bărbați.

Opțiuni de cazare

Cele mai spectaculoase vizualizare – mâneci cu imaginea zeului egiptean sau a zeiței. Umplute într-o versiune monocromă sau color și lăsați o impresie de neuitat. Opțiunea de cazare neutră – pe umăr, spate sau antebraț. Semnele mici – Anch, Muntele Oko arată spectaculos pe spatele gâtului, între lame, la îndemână. Nu există interdicții speciale în locația locației, dar unele simboluri sunt sfătuite să trateze cu respect și prudență.

Înainte de a lua o decizie despre un anumit Dumnezeu sau zeiță, trebuie să aflați ce sens are un tatuaj.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: