Prezentare generală Tattoo Îngerul Fallen

Prezentare generală Tattoo Îngerul Fallen

Tattoo cu imaginea îngerii căzuți arata frumos atât pe corpul bărbaților, cât și pe femeia. Alegeți un tatuaj spectaculos din lista de existență acum foarte simplă.

Sens

Tattoo „Îngerul Fallen” poate avea mai multe valori.

Pentru fete

Tatuajele cu o imagine a îngerilor și aripile lor arată grozav pe corpul feminin. Cel mai adesea sunt umplute în memoria oricărei pierderi. Tatuajul își poate aminti despre pierderea unui iubit sau a unei dezamăgiri puternice. Desene similare sunt adesea completate de inscripții sau date semnificative. Tatuajul cu un înger poate, de asemenea, simboliza dorința pentru cei care au plecat fericit.

În plus, tatuajul cu îngerul căzut adesea înseamnă pofta pentru singurătate. Omul care a decis să aplice un astfel de desen pe corp, face în mod conștient o alegere între lumină și întuneric și este întotdeauna gata să accepte responsabilitatea pentru consecințele deciziilor sale.

Tatuajul cu îngerul căzut este potrivit pentru femeie mândră și independentă.

Pentru bărbați

Tatuajul bărbaților care ilustrează îngerul căzut se va potrivi cu rebeliunea, nu se teme de a merge împotriva sistemului. Această valoare se datorează datorită legendelor biblice. Un astfel de tatuaj este întruchiparea imaginii lui Lucifer, care sa răzvrătit împotriva lui Dumnezeu, pentru care a fost expulzat din paradis. Tattoo cu imaginea îngerilor căzuți, de obicei, fac volumul și completează diverse detalii simbolice. În plus, tatuajul cu un înger poate simboliza temperamentul mândru al proprietarului sau lipsa dorinței de a se pocăi în faptă.

Prezentare generală a schițelor

Acum există un număr mare de schițe interesante pentru astfel de tatuaje. Când alegeți un desen adecvat, ar trebui să acordați atenție lucrului finit. Ele pot fi folosite ca inspirație atunci când creează schița lor.

 • Aripă. Tatuajul alb-negru cu imaginea unei aripi angelice arata pe mana foarte frumoasa. Pe corpul puteți umple ca un astfel de desen și două. În plus, un astfel de tatuaj poate fi făcut din abur.
Citește mai mult  Cum de a traduce tatuajul pe corp cu hârtie?

 • Angel cu aripi sfâșiate. Tatuaj volumetric, reprezentând un înger cu aripi sfâșiate, arată grozav pe spate. Alb-negru desen ca o fată și un tip. Baza tatuajului completează imaginea unui copac mare de uscare și zboară în distanța de păsări. Un astfel de desen se va bucura de o persoană închisă și puternică. Marginile aripilor și rănilor de pe spate pot fi completate cu vopsea roșie.

 • Plângând îngerul. Tatuaj realist cu imaginea unui înger plâns frumos va arăta pe mână sau picior. TATTOO Puteți adăuga imaginea soarelui sau a lunii. Astfel de schițe, cel mai adesea aleg persoane care cresc pe un fel de persoană sau loc.

 • Mânecă. Iubitorii de tatuaje detaliate volumetrice se vor potrivi unui manșon elegant, cu o imagine a îngerii căzute. Desenul poate fi adăugat la imaginea unei biserici abandonate, a unor culori, a păsărilor sau a copacilor. Tatuajul poate lua nu numai o parte a mâinii, ci și gât sau spate.

 • Croși. Schița cu imaginea îngerii căzuți poate fi completată de colțurile trase. Aceste păsări în multe culturi simbolizează înțelepciunea și pofta pentru întregul misterios și mistic. Tatuajul volumetric cu un înger și colțuri arată întuneric, dar în felul său frumos.

 • Angel cu o sabie. Tatuajul care descrie îngerul căzut cu o sabie în mâinile sale este un simbol al disponibilității de a vă proteja și pe cei dragi. Un astfel de desen pe corp arată interesant și neobișnuit.

 • Cu ceapă. Într-un stil similar puteți efectua un tatuaj cu o imagine înger cu un arc. Desenul arată grozav pe antebraț sau pe sân. Tatuajul monocrom în astfel de stil arată că nu mai puțin frumos decât desenul de culoare.
Citește mai mult  Tattoo cunună de lauri

 • Răniți îngerul. Tatuajul cu imaginea îngerii răniților se va potrivi unei persoane care a supraviețuit oricărei situații complexe. Această imagine arată frumoasă și se potrivește atât tipilor, cât și fetelor. Tatuajul cu imaginea îngerii răniți poate fi suplimentat cu o inscripție elegantă pe panglică.

 • Angel și Demon. Tatuajul descrie două opuse sunt populare cu popularitate. O fată cu aripi blonde atrage adesea lângă demon. Un astfel de cuplu neobișnuit în dragoste arată foarte frumos. Ea simbolizează o persoană care este pregătită ca dragostea să abandoneze mult și lucrurile să devină îngerul căzut.

Tatuajul gata poate fi suplimentat cu inscripție simbolică. O va face mai personală.

Stiluri

Atunci când alegeți un tatuaj, este, de asemenea, important să se ia în considerare în ce stil va fi efectuat. Cele mai populare acum sunt mai multe direcții stilistice.

 • Schiță. Tatuajul elegant arată ca o schiță frumoasă a creionului. Se compune din linii negre subțiri. Astfel de tatuaje sunt perfect combinate cu desene de culoare și alb-negru. Prin urmare, ele sunt destul de potrivite pentru persoanele care au fost mult timp îndrăgite de acest tip de artă. Tattoo efectuat în acest stil, cum ar fi personalitățile creative și iubitoare de libertate.

 • Realism. Tatuajele realiste volumetrice pot fi asemănătoare cu imagini ale artiștilor celebri. Tatuajul într-un astfel de stil poate fi atât de culoare, cât și monofonic. Ele sunt întotdeauna lucrate și foarte elegante. Prin contra de astfel de tatuaje includ costul lor ridicat. Trebuie să le completați numai în profesioniști care sunt obișnuiți să lucreze în acest stil. Numai în acest caz, desenul va arăta frumos și îngrijit.
Citește mai mult  Totul despre tatuajul lucifer

 • Acuarelă. Tattoo în acest stil cel mai adesea alege pentru femei. Se caracterizează prin utilizarea culorilor luminoase și a petelor colorate. Tatuajele de acuarelă arată foarte blând și elegant. Le puteți umple în orice părți ale corpului. Schițele cu îngerii decorează de obicei o vopsea roșie sau albastră.

Little tatuaj de contur cu Angel căzut face foarte rar. Într-adevăr, în acest caz este foarte dificil să faci un desen frumos și de a lucra.

Unde puteți umple?

Un rol important este jucat atât de partea corpului, va fi tatuajul. Imagini mari ale îngerilor căzuți, cel mai adesea chestii pe piept, precum și pe spate. La urma urmei, există suficient spațiu pentru imagini în vrac. Frumos astfel de tatuaje se uită la mâini. De obicei, imaginile alungite sunt umplute pe perie, antebraț sau umăr. Pe același loc al organismului este posibil să se aranjeze aripa îngerului înclinat. Chestii similare tatuaj pe picioare. Cele mai des astfel de desene decorează gleznele și șoldurile.

Pe claviculă sau pe spate frumos arată tatuajele care ilustrează aripi înger. Ele pot fi atât de culoare, cât și monofonice. Little tatuaj cu aripile îngerilor căzuți poate fi suplimentat cu o coroană mică sau inimă zdrobită. În plus, în apropierea aripii angelice, puteți poziționa prima literă a numelui iubitului persoanei. Tatuajul selectat corect, cu imaginea îngerului căzut, își va încânta proprietarul nu un an. Prin urmare, decideți să umpleți tatuajul cu îngerul căzut, merită să luați în considerare toate detaliile desenului, precum și să ridicați un vrăjitor bun pentru dvs.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: