Privire de tatuaj Pyramid

Privire de tatuaj Pyramid

Ventilatoarele tuturor neexplorate și într-un anumit grad de o analiză mistică a unui tatuaj sub forma unei piramide pot fi utile atunci când luați o decizie cu privire la alegerea unei schițe. Secretele și ghicitul asociat cu piramidele atrag la ei înșiși de multe secole. Și semnificațiile acestei imagini și chiar mai complicate de articole sunt, de asemenea, foarte interesante.

Sens

În primul rând, acest lucru, probabil, principalul lucru, tatuajul „piramida” înseamnă prezența unei cantități mari de bioenergie și acest lucru nu se reflectă pe proprietarul unui astfel de tatuaj. Dar ce natura va fi această energie, este deja depinde de persoana însuși, de gândurile și acțiunile sale, viziunea lumii și atitudinea față de ceilalți. Prin urmare, putem spune asta Tattoo poate purta atât energie pozitivă, cât și negativ.

Oamenii vechi au considerat piramidele în centrul lumii, în care principiul divin și uman. Egiptenii au asociat piramida cu soarele și simbolul vieții veșnice.

Pe baza acestui fapt, putem concluziona că piramida este o încărcătură puternică de energie pozitivă pe care proprietarul tatuajului va primi cu siguranță, trebuie doar să îl plasați corect și să adăugați elementele necesare.

O astfel de imagine sub forma unui tatuaj poate spune că nu sunteți doar o persoană puternică emoțională, ci și cea plină de secrete și mistere. Indiferent dacă doriți să le dezvăluiți – vă decideți.

Dar, cel mai adesea, multe sunt foarte multe aplicate această imagine ca o supraestimare, Ținerea la ajutorul forțelor mai mari care pot aduce prosperitate, bunăstarea materială, asistență în atingerea oricăror obiective și protecția împotriva dușmanilor.

Merită acordarea atenției la modul în care este localizată piramida și aplicați-o în acea parte a corpului, unde nu va fi cu anumite mișcări pentru a avea o viziune inversă.

Piramida cu vârful de sus înseamnă bunăstarea și poartă o încărcătură pozitivă și, dimpotrivă, întoarsă cu susul în jos – nu promite nimic bun proprietarului unui astfel de tatuaj. Se crede că acesta este un simbol destul de puternic, deci nu riscă, producând astfel de experimente.

Citește mai mult  Prezentare generală a tatuaj inferior

Este mult mai bine să adăugați o piramidă de alte semne.

 • Foarte des, piramida este descrisă cu un ochi înăuntru. Aceasta înseamnă ochiul tot așteptat. Acesta este ochiul Ra – Dumnezeu al soarelui, foarte puternic și puternic, care poate să evidențieze lumea și să-l scufunde în întuneric. Un astfel de ochi în piramida dreaptă este capabil să devină un ghid bun pentru viață pentru o persoană. Dar simbolul inversat poate aduce probleme și nenorocire. Nu glumeste cu astfel de simboluri, daca credeti si vechii mituri si legende.

 • TATTOO poate fi sub forma unei piramide în care sunt prezente, flori. Poate fi suplimentat cu raze de soare sau ceas. Toate acestea simbolizează viața, frumusețea și energia, dar, de asemenea, reamintește că viața este fără viteză. Prin urmare, trebuie să apreciați fiecare moment și să nu vă pierdeți energia prețioasă asupra lucrurilor mici și chiar mai mult pentru acțiunile negative.

 • Piramida poate fi reprezentată sub formă de piramide mai mici situate în interiorul acestuia. Acest lucru vorbește despre o puternică comunicare a unui om cu energie pământească, care îi ajută să avanseze și să-și atingă obiectivele, precum și de auto-îmbunătățire și să înțeleagă noi adevăruri pentru sine însuși.

Prezentare generală a schițelor

De fapt, alegerea schițelor asociate cu piramida nu este atât de mare. Dar, cu condiția ca acesta să ia un maestru bun cu talent artistic și imaginație creativă, poate fi o imagine destul de impresionantă. Mai bine atunci când revizuiți schițele pentru a contacta imaginile specifice pentru a fi clare despre ce vorbim.

 • În acest caz, piramida nu este doar descrisă. Este echipat cu caractere suplimentare care extind valoarea tatuajului și sporesc impactul asupra proprietarului său. Aici puteți vedea micile piramide pe fundalul marelui și al ochiului, și soarele cu Luna. Datorită faptului că tatuajul nu este realizat în culoare, nu se simte nici un jet de caractere, dar energia pozitivă și comunicarea din întregul univers este imaginea în sine.

Citește mai mult  Tatuaj lotos

 • Piramidele pot arăta ca acest lucru atât de simplu și scăzut, dar în același timp realist. Și valoarea nu merge nicăieri și nu este prezentă nimic inutil. Această opțiune este potrivită pentru cei care preferă minimalismul.

 • O opțiune foarte neobișnuită și originală. Piramida cu un farfurie zburătoare pe partea superioară a atmosferei de secrete și mistere. Cu siguranță o persoană care ilustrează un astfel de tatuaj pune în ea un fel de propriul său, special, adică.

 • Și aici este o piramidă cu un ceas și toate-văzând ok. Combaterea vieții, controlul asupra tuturor, acuzația de energie pozitivă, calea cea dreaptă – multe valori pot fi văzute în această imagine.

Stiluri

Un număr mare de stiluri prezente în arta tatuajului, în acest caz că nu este prea mult spațiu pentru creativitate. Piramida – o imagine destul de strictă cu sens filosofic profund, care merge în prim plan. Frumusetea aici este deja pe a doua. Și, prin urmare, foarte des, piramida este descrisă în alb-negru. Extrem de rare pot fi găsite add-on-uri sub formă de alte nuanțe. Și, prin urmare, toate stilurile sunt potrivite aici. Cel mai relevant în acest caz vor fi următoarele:

 • minimalism+

 • doosek+

 • Lainvork+

 • realism+

 • grafică+

 • geometrie+

 • gravare+

 • miniatură.

Unde puteți umple?

Decizia de a alege o parte a organismului este întotdeauna pentru proprietarul tatuajului. Dar cel mai adesea un tatuaj cu această imagine poate fi găsit:

 • La îndemână (umăr, perie)+

 • pe gât (spate și lateral)+

 • Pe spate (ambele desene miniaturale și povestiri la scară largă).

Mult mai rar folosește picioarele, burta, pieptul. Deși ultima opțiune aleg uneori bărbați. Femeile nu aleg atât de des acest tip de tatuaj. Dar dacă preferați o astfel de opțiune, arată cel mai adesea într-un nivel scăzut și este situat la îndemână.

Citește mai mult  Prezentare generală a valorilor tatuajelor

Merită să luați în considerare compatibilitatea piramidei cu alte simboluri pe corp. Mai ales dacă vorbim despre orice semne și inscripții antice. Toate acestea trebuie să fie combinate armonios între ele.

Și acest lucru se aplică nu numai recursului vizual, ci și semnificației care este investită în fiecare astfel de tatuaj.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: