Tattoo Charms pentru fete

Tattoo Charms pentru fete

Tatuaj În zilele noastre, este o modalitate de a se exprima, de a deveni un pic mai atractiv și să iasă în evidență de mulțimea totală. Cu toate acestea, mulți reprezentanți ai sexului frumos sunt încă interesați de valori simbolice și aleg doar semne în care este pusă energia sacră. De aceea, tattoochasii au primit o mulțime de distribuție.

Particularități

În esență, funcția mascota și amulet poate efectua absolut orice imagine umplute pe corp. Cel mai important lucru este acela de a crede cu siguranță în proprietățile sale mistice. Cu toate acestea, există un grup mare de personaje care se confruntă cu noi din culte și religii antice. În trecutul îndepărtat, oamenii și-au decorat corpurile cu imagini pentru a deveni mai puternice și rustier, pentru a conduce o putere necurată, pentru a se proteja de boală, deteriorarea și ochiul rău.

Răspândirea specială a unei picturi urâte primite printre vrăjitori și șamani.

Femeile preferând tag-eticheta, încearcă să se protejeze de nenorociri, probleme de sănătate și lipsă de bani. Ei cred că amuletul îi va salva de la atacurile oamenilor răi și de puterea necurată. Cu ajutorul unei fete de tatuaj atrage succesul lor de viață, noroc, fericirea familială și bucuria maternității. Cu alte cuvinte, o figură nativă a farmecului va ajuta la sprijinul său în toate sferele de viață fără excepție.

Cu toate acestea, nu merită o grădere cu aplicarea unor astfel de bijuterii pe corp, deoarece persistă pentru restul vieții. Și nu este întotdeauna adecvat. De-a lungul timpului, promisiunea energetică și valoarea tatuajului își pot pierde relevanța. Și în plus, dacă simbolul este incorect, va provoca o greșeală de eșec.

Schițe de tatuaje

Printre fanii de tatuaj cu semnificație sacră, au fost obținute imagini ale animalelor de totem, rune vechi, hieroglife, semne celtice și simboluri păgâne. Astfel de desene pe corp pot fi nu numai un robinet, ci și un plus elegant la imaginea fetei.

Totem Animale

Totem Animale foarte mult, fiecare dintre ele este responsabil pentru sfera sa de activitate vitală.

 • Kotaka. Atrage sănătatea, succesul și finanțele. Gifters proprietarul său cu un sentiment de încredere în sine și de viață. Se crede că această creatură este un patron al călătorilor, îi protejează de orice evenimente negative pe parcursul unei călătorii lungi.

 • Elan. Poartă un simbol puternic sacru în sine, este un farmec de naștere grea. Oferă răbdare, ajută la realizarea unui echilibru intern, vă permite să construiți corect prioritățile de viață.

 • Vulpe. Va fi credința perfectă pentru femeile independente. Protejează împotriva invidioasă, calomnie și răutate.

 • Urs. Un astfel de tatuaj nu este deosebit de comun în rândul femeilor. Cu toate acestea, fiind împachetate pe piele, ea subliniază proprietarul său cu inflexibilitate, neclintită și determinare.
Citește mai mult  Cum să ascundeți Tatoo?

 • Macara. Această pasăre este o adevărată luptă pe fericirea familială, dragoste între soți, înțelegere între părinți și copii. Imaginea caravelului pe corp combină oamenii, le protejează de acțiunile cutanate.

 • Pelican. Această pasăre este considerată sfântul patron al tuturor fetelor cinstite și dezinteresate, care își caută calea în viață. Tatuajul îi ajută să pună obiective ridicate și să le atingă, contribuie la auto-dezvoltare personală și la creșterea spirituală. Potrivit unor legende, imaginile pelicanului atrag noroc și oferă executarea dorințelor.

 • gărgăriță. Un astfel de tatuaj va aduce fericirea vieții naturii romantice. Potrivit legendelor, această insectă neobișnuită vă permite să întâlniți dragostea adevărată și să creați o familie bună puternică.

 • Păianjen. În viața reală, aceste creaturi provoacă o impresie repulsivă și înfricoșătoare. Dar un înțeles complet diferit are o imagine a unui octalian pe corp. În forma unui tatuaj, creează protecție împotriva incidentelor neplăcute, acțiunile oamenilor răi și a porumbeilor grei. Spider oferă proprietarului său inspirația, contribuie la dezvoltarea principiilor creative în ea. Pouthene Personifică calea și ordonarea corectă a vieții selectate, un astfel de pall este considerat un amulet puternic din ochiul răului și deteriorarea.

 • Albină. Insecta fermecătoare ajută o femeie să devină calmă și înțeleaptă, întărește sănătatea ei, dă longevitate și productivitate.

 • Lăcustă. Acest semn este relevant pentru femeile creative care caută să-și dea seama, să-și dezvăluie talentele și să obțină perfecțiune. Un astfel de farmec atrage succesul, relevanța profesională și bunăstarea materială.

Dream Catchers

Printre reprezentanții frumoasei jumătate a omenirii, a camerelor de tatuaje sub forma unui catcher de vis. Pentru prima dată, amulete similare au apărut pe teritoriul Americii de Nord în triburile indienilor, iar acum de multe secole acest semn nu își pierde relevanța. Simbolurile unei astfel de etichete este de a proteja împotriva energiei negative, este conceput pentru a conduce toate negativele inutile și sperie spiritele rele. Tatuajul sub forma unui visat de vis ajută la consolidarea intuiției feminine și a vedea visele profetice. Indienii au crezut cu sinceritate că acest talisman a fost donat omenirii de către zei.

Pene

În arta pene de pictura nativă sunt personificarea vieții veșnice, renaștere mentală și fizică. Se crede că o astfel de SquiM va permite fata să devină mai puțin împiedicată și mai mult.

Runes

Aceasta este una dintre cele mai puternice credințe, care permite unei persoane să facă față oricăror dificultăți de viață. Runes sunt simboluri utilizate pentru schimbul de cunoștințe. Sensul lor sacral este în afara înțelegerii minții umane. Tatuajul în formă runică este un gardian puternic care îi protejează proprietarul de problemele și impactul negativ.

Ele stimulează femeile să efectueze acte altruiste.

Modelele celtice

Desenele celtice sunt populare în întreaga lume. Cu toate acestea, acest lucru nu este doar un element spectaculos al decorării corpului, ci și a energiei puternice. Modelele celtice sunt mesaje runice criptate. În esență, aceasta este o scriere veche, care se distinge printr-o formă unghiulară.

Citește mai mult  Totul despre tatuaj Lighthouse

Un simbol interesant este o cruce celtică. Personifică energia solară și auto-îmbunătățirea. Un astfel de semn dă proprietarului său credința în sine și energia vitală. Este considerat unul dintre cele mai puternice talismane împotriva unui ochi rău.

hieroglife

Iubitorii de cultură de Est preferă tatuaj în formă de hieroglife. Avantajul lor este că un singur simbol înseamnă o frază întreagă. Și o combinație de mai multe caractere pot schimba radical valoarea fiecăreia dintre ele separat. Hieroglife transporta în sine energie puternică, care poate avea atât patronaj și poate cauza un efect distructiv. Heroglyphs, ceea ce denotă puterea diferitelor animale, semne de fericire de familie, financiare bunăstarea spirituală și armonie, a primit cea mai mare distribuție

Alte

Multe alte semne Talisman au venit din diferite culte.

 • Oko Mount – cel mai puternic amuleta împotriva oricărei manifestări de negativ. Această imagine este atras de succes, vă permite să păstreze echilibrul emoțional, dă sănătate și forțele.

 • Om semn – denivelare din sărăcia și acțiunea inamicilor. Este desemnarea abundenței, a autorității și a puterii.

 • Scarab – Acest semn a venit din cultura Egiptului antic. Prins-ul sub forma unui gândac salvează de la anxietate și emoție, dă proprietarului său și intuiție bună.

 • Strămoșii slavilor moderni erau păgâni. Ei s-au închinat numerilor zei și fiecare a primit o caracteristică specială. Deci, Lada a fost considerat un apărător al bunăstării familiei și a sănătății feminine, a oferit femeilor abilitatea de a continua acest lucru. Protecția puternică împotriva daunelor, ochiul răul și acțiunea vrăjitoriei dă semnul semnalului slavic, asemănător cu o swastika. Makos – o altă patronă a familiei. Ea ajută fetele însărcinate să facă și să numească cu ușurință un copil sănătos.

Lunitsa este un simbol feminin care protejează de infertilitate, un semn de protecție pentru viitoarele mame și copiii lor.

 • Puternic, adică strămoșii noștri împuterniciți un copac. Simbolizat ciclicitatea ființei și continuarea acestora. Sub forma unei păpuși, o astfel de imagine dă înțelepciune, calmă, se îndepărtează de soluțiile erupții cutanate. În plus, tatuajul sub forma unui copac posedă proprietatea pentru a-și proteja sprijinul de la orice experiență feminină.

 • Popular în simbolismul acoperit folosește imagini ale măștilor. Se crede că o astfel de squash este înșelătoare un efect necurat și ia tot răul și negativ, reducându-l de la om.

 • Funcția de protecție este efectuată de simbolismul zodiacal. Mai mult, astfel de knockeri au o proprietate pentru a avea toate caracteristicile negative ale unei femei și intensificați cele mai bune părți.

 • Motivele solare în aer liber rămân relevante. Imaginea Soarelui oferă femeilor pacea minții și conducerii acestora, îi ajută să facă față oricăror dificultăți, protejează de trădare și ofensată. Slavii speciale au subliniat imaginea Soarelui Negru. Se credea că un astfel de tatuaj este o femeie asistentă în orice efort, acest desen îi ajută să-și găsească locul în viață și să-și găsească calea. Potrivit legendelor, soarele negru iluminează viața de apoi. Îi mulțumim că sufletele de pierdere nu sunt pierdute. Un tatuaj de hitch într-un astfel de simbol vorbește despre comunicarea cu strămoșii, oferă apărare generică.
Citește mai mult  Totul despre tatuaj Pegasus

 Ce nu este nimic?

Există un grup de imagini care evită mai bine:

 • numele copiilor – partea poate părea că femeia este frică să le uite+

 • Butterfly – acest simbol a fost aplicat de reprezentanți ai celei mai vechi profesii+

 • Craniu – sub forma unui pallium adecvat numai pentru femeile care au trecut prin teste serioase de viață+

 • Simbolismul nazist – În multe țări europene, un astfel de tatuaj implică amenzi grave.

Când aplicați semne sacre pe corp, este foarte important să urmați cu precizie schița. În cazul în care tattooer chiar ușor schimba, adăugați o linie, în zig-zag sau schimba decizia de culoare, puterea magică a unei astfel de tag-ul va dispărea, și va deveni un model simplu. În cel mai rău caz, imaginea poate fi o sursă de energie negativă.

Pentru a crea cea mai completă protecție, unele femei sunt decise să se aplice nu una, ci dintr-o dată câteva caractere – Ei cred că ei vor consolida semnificația lor. Cu toate acestea, trebuie amintit faptul că cele mai multe semne sacre sunt incompatibile. Nu este o coincidență faptul că doar preoții și șamani ar putea umple tatuajele din cele mai vechi timpuri, care este, oamenii care au fost disponibile la cunoaștere intimă. Ei au creat o mascota pentru fiecare persoană individual, astfel încât el a lucrat pentru numai proprietarul său.

Multe personaje din supradozare tatuaj sunt cumva legate de război. Semne similare sunt destinate exclusiv pentru bărbați. Aplicați-le pe corpul femeilor nu ar trebui să-și poată vulnera femininul. Mai ales nu este recomandat pentru ei imagini de arme reci cu lama ascuțită.

Opțiuni de cazare

Pentru ca paliul să dobândească o valoare sacră, este necesar să o aplicați separat de alte tatuaje. În cultura slavă, Chaffs au fost umplute în locurile cele mai vulnerabile. Sa crezut că, în acest fel, protecția maximă împotriva forțelor neguvernamentale. Acesta este motivul pentru care talismanii au fost decorați cu gât, încheietura mâinii, zona de șuvoi și spate. Dacă o femeie a visat continuarea acestuia și concepția unui copil – imaginile corespunzătoare aplicate buricului ei.

Aceleași piese în diferite părți ale corpului pot purta sigilii simbolice diferite. Amulete pentru protecție se face cel mai bine pe acele zone unde nu vor fi vizibile. În timp ce talismanul „pentru noroc”, dimpotrivă, este mai bine să aibă o locație vizibilă. The Wubbles pentru obținerea forței fizice se apropie de Pământ și tot ceea ce este asociat cu achiziționarea echilibrului spiritual, încearcă să se apropie de cap. Aranjamentul corect al tatuajului va face ca percepția fluxurilor energetice să fie mai armonioase.

Locul universal pentru orice tatuaj credincios este o mână, Deoarece orice energie intră în corpul uman prin mâini.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: