Tattoo Lap Bear

Tattoo Lap Bear

Tatuajele sunt un mod excelent de auto-exprimare. Astfel de desene complete pot fi efectuate în diferite tehnici, culori. De asemenea, pot avea dimensiuni diferite. Va fi interesant să arătați un tatuaj în formă de urși de labe. Astăzi vom vorbi despre ceea ce în care direcțiile de stil pot fi create sensul astfel de imagini.

Particularități

Tatuaj sub formă de labe de urs se referă inițial doar la categoria de bărbați. Dar, în prezent, imagini similare pot fi găsite pe fete. Aceste cifre reflectă pe deplin puterea, puterea și tăria. De asemenea, tabloul „tur al Ursul“ pe un om poate însemna celălalt:

 • Înviere+
 • Rezistenţă+
 • curaj+
 • încredere+
 • relație Wildlife+

Trebuie amintit faptul că un tatuaj cu un traseu de urs poate transporta și pozitive și negative. Deci, tatuaj, care ghearele fiarei arată, a lăsat urmele însângerate pe piele, va simboliza curajul și agresivitatea, iar dacă laba este prezentată încet, atunci ea poate personifica începutul unei noi căi de viață.

Este demn de remarcat faptul că astfel de tatuaje pe fete poate transporta un sens complet diferit. Posesorul imaginii labei de la Bearish pe corp dobândește o forță specială și un curaj pentru a-și apăra întotdeauna copilul, precum și pentru a le oferi în cazurile de necesitate.

Pentru că fetele au folosit cel mai adesea versiunile cele mai moi fără zgârieturi, urme sângeroase. Deseori sunt adesea completate de o varietate de elemente ușoare (flori, ornament floral).

Sketch Obiecte și direcții de stil

Există un număr considerabil de diferite opțiuni interesante pentru un astfel de tatuaj. Ușor și frumos va arăta ca două urme de urs mici în negru. Acest desen poate fi realizat aproape pe orice parte a corpului și are orice dimensiune.

O altă opțiune bună poate fi un tatuaj dat sub forma unei labe mari, în timp ce în mijlocul său, imaginea animalului sălbatic în sine este vărsată separat. Desenul va arăta cât mai mult posibil.

Citește mai mult  Mehendi pentru începători

De multe ori oamenii se hrănesc cu corpul lor o imagine a unei labe mari cu gheare lungi. Această opțiune va fi cea mai preferată pentru băieți. Uneori, de asemenea, ele picături de sânge, astfel încât compoziția totală este, ca urmare a mai interesant.

Va fi bine să arătați un tatuaj cu un traseu de urs, care este format din forme geometrice simple. Ea va fi capabil să meargă bine pentru ambele fete si baieti.

Toate aceste desene native pot fi efectuate în diferite direcții de stil. Subliniem cele mai populare dintre ele și analizăm caracteristicile lor principale.

 • Tradishnl. Pentru acest stil, gama caracteristică bogată și destul de luminată. Dar uneori tatuajul este realizat și în alb-negru simplu. Distinctiv în mod tradițional prin prezența unui număr mare de piese mici. Această direcție vă permite să implementați aproape orice idee de diferite grade de complexitate. Adesea, imaginile decorate în această tehnică arată un desen animat mic. Aceste tatuaje vor reflecta în primul rând o ușoară atitudine față de viață, ironie, optimism.

 • Stilul de natură. Această direcție este caracterizată de un neterminat. Tattoo va arăta ca o schiță ușoară, dar frumoasă și îngrijită. Acest stil se distinge printr-un număr mare de linii, în timp ce nu există contururi clare. Tehnica este considerată destul de simplă, nu este o personalitate caracteristică și elemente suplimentare.

 • Vipshding. Această direcție se caracterizează prin transmisia excelentă a iluminării, precum și de jumătate. Cel mai adesea tatuajul într-o astfel de tehnică sunt efectuate în design simplu și alb simplu. Cu ajutorul său, puteți trage cu ușurință aproape orice structură pe corpul uman.

 • Realism. Acest stil popular este cel mai adesea umplute cu o imagine. Se caracterizează prin identitate maximă cu o imagine reală. Tattoo, realizat într-o astfel de tehnică, poate fi negru și alb și multi-colorat. Precizia specială și claritatea imaginii sunt caracteristice acestei direcții.
Citește mai mult  Tattoo Haku Dragon Fantome Fantomes

 • Acuarelă. La aplicarea tatuajelor într-o astfel de tehnică, nu vor exista contururi negre. Vă permite să creați imagini frumoase, ușor de aer și ușoare pe corpul uman. Cel mai adesea, tatuajul este întocmit în performanțe multicolore.

 • școală veche. Acest stil se distinge prin ironie, luminozitate specială și optimism. Imaginile nu sunt de obicei caracterizate de realismul special. Ele sunt considerate o opțiune universală, care se poate apropia perfect de fete și băieți.

 • Grafică. În acest caz, tatuajul cu amprenta este umplute cu un pigment negru special. În acest caz, nuanțele de gri nu sunt permise. Tatuajele sunt aplicate cu linii alternative scurte și lungi. Imaginile în stilul graficelor se vor potrivi atât bărbaților, cât și femeilor. Ele sunt umplute cu aderare strictă la toate proporțiile geometrice și subtilitățile de aplicare.

 • Doosek. Tatuajul într-o astfel de tehnică constă într-un număr mare de puncte de diferite dimensiuni. În același timp, un anumit interval este observat între ele. Cel mai adesea, acest stil este folosit atunci când creați un tatuaj mare. De regulă, imaginile sunt întocmite într-o paletă negru și roșie. Desene similare sunt mai bine plasate la îndemână.

 • Lainvork. Un astfel de tatuaj constau dintr-o linie subțire solidă. Această tehnică de desen a apărut relativ recent, dar a reușit deja să dobândească o popularitate extraordinară. Imaginile făcute în acest stil sunt caracterizate de concisuri, simplitate.

 • Chicano. Pentru acest stil, se caracterizează o paletă neagră, prezența unui număr mare de linii subțiri negre. Adesea, contrastul culorilor, claritatea elementelor de contur, tranzițiile interesante de umbre este folosit pentru un realism mai mare.

Unde puteți umple?

Arată specios ca un astfel de tatuaj la îndemână. În același timp, umerii sunt potriviți, antebraț. Ele vă permit să creați imagini mijlocii. Uneori sunt umplute chiar pe perii de mână. Pentru fete, opțiunea optimă va fi încheietura mâinii. În această zonă, puneți desene mici și îngrijite sub forma unui traseu de urs.

Citește mai mult  Tatuaj oriental

De asemenea, astfel de imagini pot fi umplute pe spate. Există o șansă de a face o imagine de aproape orice dimensiune.

Acesta va arăta original ca un tatuaj sub forma unei amprente majore cu diferite elemente suplimentare. Puteți umple o imagine mică pe lama. Această opțiune este perfectă atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Pieptul este, de asemenea, considerat o zonă adecvată pentru a aplica astfel de imagini. Acolo puteți crea un desen mare cu detalii suplimentare (de exemplu, un ornament floral). Această opțiune este considerată a fi mai preferată pentru băieți.

Adesea, imagini similare fac pe picioare.

Dacă intenționați să aplicați o imagine mare, atunci este mai bine să faceți pe șold sau în caviar. Compozițiile mici pot fi plasate pe gleznă.

Exemple frumoase

 • Secutiv va arăta un tatuaj care descrie o labară de urs în care o singură imagine va fi tăiată (peisaj, flori). Este mai bine să alegeți o schiță de dimensiuni medii. Acest tatuaj poate fi plasat pe spate. Va fi cea mai bună opțiune pentru fete.

 • Adesea, tatuajele sunt umplute, care prezintă un urs negru și gri. În același timp, pe elemente individuale, puteți aplica modele geometrice, astfel încât compoziția să se dovedească a fi mai originală. Această opțiune poate fi completată pe piept.

 • Tatuajul sub forma unui traseu de urs cu imaginea unui urs polar mic în centru va fi, de asemenea, o opțiune bună atât pentru băieți, cât și pentru fete. Dacă se dorește, compoziția este completată de alte elemente. Desene similare pot fi umplute aproape în orice parte a corpului.

 • Uneori există un tatuaj realist frumos sub forma unei căi presate lăsată după o fiară sălbatică. În același timp, paleta alb-negru este folosită în principal. Cu ajutorul liniilor întunecate individuale, puteți desena cu precizie și în mod clar detaliile individuale ale imaginii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: