Tatuaj ca semn al Zodiac Scorpion

Tatuaj ca semn al Zodiac Scorpion

Imaginea de scorpion în multe sunt foarte populare. El este creditat cu o mulțime de calități, care au o importanță atât pozitive cât și negative. Scorpionul sunt adesea reprezentate pe un desen nativ.Despre ce o astfel de tatuaj simbolizeaza si cui este mai potrivită, vom spune în articol.

Ce înseamnă?

Tatuaj cu imaginea unui astfel de semn un al zodiacului, cum ar fi scorpion, este foarte popular. Mulți dau acest simbol cu ​​o valoare foarte mare.

În orice moment, atitudinea față de scorpioni a fost destul de ambiguă. Această creatură a provocat oamenii se tem, așa cum a fost otrăvitoare și ar putea ucide. Dar, în același timp, el a fost respectat, l-au căutat să imite.

Pentru grecii antici, Scorpion simboliza viața veșnică, invincibilitate, dorința de a merge la obiectivul și să-l atingă, în ciuda celor mai dificile obstacole. În general, grecii, la fel ca romanii, au început să caracterizeze scorpioni ca criminali. Acest lucru este evidențiat de unul dintre miturile antice. Se spune cum zeița tinere și frumoasă a lui Artemis cu ajutorul lui Scorpion, pe care ea însăși și a creat, a ucis legendarul Hunter Orion, fiul Poseidon, care a murit pentru ao insulta.

Pentru mulți în Evul Mediu, imaginea Scorpionului a fost interpretată ca personificarea răului, ura și trădarea. Mulți creștini au fost, în general, credeți că imaginea acestei creaturi simbolizează diavolul și tot felul de putere necurată.

Egiptenii au un pic diferit interpretat această imagine. Ei au strâns strâns de nașterea unui copil. Sa crezut că, dacă vă închinați scorpionul în această perioadă, procesul de naștere al unui copil nu ar fi atât de dureros, femeia care se va mișca bine, va supraviețui, iar copilul însuși va părea sănătoși. Această imagine în Egiptul antic a fost, de asemenea, asociată cu viața de apoi: sa crezut că Scorpionul a fost conceput pentru a păzi somnul veșnic al tuturor celor plecați.

Pentru budiști, imaginea Scorpionului a fost strâns legată de tema militară. Sa crezut că această creatură este un fel de apărător de războinici, îi ajută în bătăliile. Din acest motiv, imaginea Scorpionului ar putea fi adesea văzută pe diferite atribute militare: pe săbii, scuturi și armuri.

Pentru japonezi, imaginea acestei creaturi este, de asemenea, un anumit sens. Sa crezut că Scorpionul simbolizează înțelepciunea, experiența. Cel mai adesea, a fost descris în combinație cu o floare frumoasă. Sa crezut că un astfel de desen poate aduce fericirea, armonia și stabilitatea familiei.

Un înțeles special al imaginii scorpionului a avut pentru triburile indiene care locuiau pe terenurile Americii de Nord. Pentru ei, el a simbolizat imaginea unui judecător, echitabil, înțelept și cinstit, care ar putea determina ce așteaptă o persoană după moartea sa.

Merită să spunem că imaginea scorpionului pentru mulți a fost o credință. Cel mai adesea, a fost folosit ca un farmec, persoanele implicate în practicieni și medicamente medicale. Acest lucru se datorează proprietăților naturale ale otrăvirii acestei creaturi: oamenii au descoperit că Scorpionul este capabil să producă un efect paralitic, adică duce la amorțeală a membrelor. Din acest motiv, otrava lui a început să folosească în mod activ în chirurgia antică, iar Scorpionul însuși a început să simbolizeze sănătatea puternică și longevitatea.

În plus, în multe culturi, imaginea Scorpionului a fost interpretată ca un simbol al nobilimii, încrederii în sine, curajului și sacrificiului de sine.

Merită să spuneți despre sensul constelației Zodiac Scorpion. El este un semn zodiacal al optulea, el este patronat imediat două planete puternice, imaginea pe care mulți sunt asociați cu forța, curajul, agresiunea și unele rigiditate, pluto și mars. Din acest motiv, Constellația Zodiacală Scorpion, conform multor, simbolizează capacitatea de a acționa decisiv, puterea, scopul, dar în același timp o răutate excesivă. Valoarea dublă a acestui semn dă elementul său, adică apă. Se crede că, dimpotrivă, ea scoate impulsivitatea și cruzimea unei persoane, își face caracterul mai moale.

Care se potrivește?

Tattoo cu imaginea semnului scorpionului Zodiac este universal. Este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Cel mai adesea, o astfel de figură nativă îi face pe acei oameni care s-au născut sub acest semn al zodiacului. Cu toate acestea, această imagine este potrivită pentru acei oameni care doresc să-și sublinieze calitățile ca curaj, scop, determinare, onestitate și individualitate.

Schițe de tatuaje

Există multe exemple de schițe de tatuaje cu o imagine scorpionă. Asa de, Destul de scorpion interesant arata ca un obiect independent, datorită structurii anatomice unice a corpului acestei ființe. În același timp, acesta poate fi diferit în diferite moduri. De multe ori pentru imaginea sa de a alege o astfel de soluție un stil, ca un realism pentru care detalierea principalelor componente ale compoziției este specific. În același timp, se realizează atât în ​​culoarea alb-negru și color. Dimensiunea Tatuajele pot fi, de asemenea, cele mai diferite – atât mici și o mai mare, aceasta depinde doar de preferințele unei persoane care va efectua, ulterior, acest desen pe corpul său.

Trebuie remarcat faptul că accentul în aceste desene se face, de regulă, pe argile și alte membrele acestei ființe.

De multe ori descrie o imagine mai stilizată scorpion. Acesta poate fi doar silueta sa, făcută de culoare neagră, și poate o siluetă, completat cu modele. Modele similare, apropo, pot purta, de asemenea, un înțeles concret în sine și pot servi pur și simplu ca o adăugare frumoasă la desen – depinde de preferințele unei persoane.

Diferitele flori făcute în culori vor fi, de asemenea, o adăugare interesantă pentru imaginea Scorpionului. Elemente floristice în cele mai multe cazuri înmuia agresivitatea tatuajului, o face mai blândă. Din acest motiv, imagini similare tind să aplice fetele.

Supliment cu inscripții Imagini similare, apropo, vor fi, de asemenea, adecvate. Nu mai puțini oameni se bucură de tatuaj cu imaginea constelației zodiacale. Acest desen poate fi suplimentat cu astfel de elemente de complot ca cerul de noapte, inscripția în latină, precum și două planete, Marte și Pluto, între care se află această constelație. Ca imagine independentă fără elemente suplimentare, se găsește și un astfel de desen.

De multe ori, oamenii se aplică, de asemenea, simbolul zodia Scorpion, care este litera „M“, de regulă, descrisă cu aval sau, opusă îndreptată în jos de săgeată. O astfel de imagine poate fi reprezentat atât de solitar și folosit ca un add-on pentru imagini cu o componentă mai complexă complot. Cu o astfel de scrisoare ar fi oportun să se uite astfel de elemente ca o varietate de forme geometrice, stele, planete.

Pentru cei nascuti sub semnul zodiacal Scorpion, o astfel de imagine este mai mult simbolică decât pentru alți purtători ai acestor desene native.

În cazul în care vă puteți pune?

Tatuajul cu imaginea Scorpion arata bine la aproape orice parte a corpului. Locația fundației nu afectează valoarea deloc. În general un loc pentru oameni tatuaj alege pe baza propriile preferințe și dorințe, precum și dimensiunea de desen.

Asa de, Pentru imagini miniaturale, încheietura mâinii, gâtului, nervurii sau gulerului. Dacă desenul este caracterizat prin scara sa, atunci în acest caz, preferința este cea mai bună pentru a da astfel de zone ca înapoi, mână, piept sau antebraț.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: