Tatuaj feminin pe spate

Tatuaj feminin pe spate

Tatuajele pe spatele femeilor arată neobișnuit de atractiv. Un astfel de tatuaj sunt fete universale și potrivite cu orice fizic. Ridicați o schiță potrivită pentru dvs. foarte ușor.

Avantaje și dezavantaje

Tatuaj pe spate și fete tinere și femei mature. O astfel de desene complete au mai multe avantaje.

 1. Tatuajul pentru femei pe spate este ușor de ascuns sub haine. Astfel încât ei nu atrag atenția inutilă.
 2. În partea din spate puteți umple tatuajul volumetric cu un număr mare de piese. Există desene complot de multe ori frumoase. Figura astfel de desene convenabil și foarte simplu.
 3. Tatuajele de pe această parte a corpului nu se estompeze mai fac. Prin urmare, ei nu trebuie să le adapteze din timp în timp.

  Dar există tatuaj și minusuri lor. În primul rând, este de remarcat faptul că, pentru a umple tatuaj pe gât și lângă coloanei vertebrale Dureros. În plus, o mulțime de timp pentru a crea desene mari detaliate. Aceste tatuaje sunt destul de scumpe. Pöcking tatuaj pe spate, de asemenea, trebuie să ne amintim că poate fi foarte dificil să aibă grijă de ei. Prin urmare, multe dintre fete în perioada de vindecare tatuaj rândul său, la cineva pentru ajutor în aplicarea unei piele speciala pe piele.

  Tipuri și schițe ale tatuajelor

  Alegerea o schiță a unui tatuaj, este în valoare de atenție la cele mai comune idei.

  Aripi

  Cel mai adesea, fetele tinere sunt umplute pe tatuaje spate volumetrice cu aripi. Acest simbol este popular pentru o lungă perioadă de timp. Anterior, aripile au devenit pe corp pentru a sublinia măreția și aparținând familiei regale.

  Acum, tatuajele cu imaginea lor au un alt sens. Ele pot simboliza:

  • pofta pentru schimbare și călătorie+
  • Inocența și caracterul „Angel”+
  • Dragostea pentru diferite tipuri de creativitate.

  Tatuajul modern cu aripi poate fi atât de culoare, cât și alb-negru. De obicei, ei ocupă întregul spate. Dar există și mici tatuaje care sunt ștampilate.

  Animale și păsări

  Frumos pe corpul feminin arată și tatuaje cu animale. Cele mai populare sunt următoarele opțiuni.

  • Vulpe. Este o fată frumoasă de animale care umplute pe spate foarte des. Dispozitivul de noapte este un simbol al trucurilor și agilității. În plus, desenul cu imaginea unui elegant Chanterelle poate acționa ca un simbol al flirtului și sexualității feminine. Tattoo cu vulpe adesea completează desenele de flori. Tatuajul estic cu aceste animale este uneori decorat cu hieroglife.

  • Lup. Acest animal personifică forța și disponibilitatea de a lupta întotdeauna pentru libertatea lor. În plus, lupul este un simbol al devotamentului. Un astfel de tatuaj poate fi dedicat persoanei tale iubite. Desenele feminine cu lupi sunt adesea completate de flori sau inscripții.

  • Şarpe. Tattoo cu șerpi sunt foarte populare printre fete și femei de diferite vârste. Desene, subliniind feminitatea corpului coturi, arata sexy si frumoasa. Puteți să completați spatele ca pe desene realiste în vrac și efectuate în stilul ușii sau minimalismului.

  • Panteră. Acest animal este un simbol al nobilimii și trucurilor. Pe spate se poate descrie o față de pantere, precum și un animal măsurat într-un salt. Ultimul desen subliniază, de obicei, disponibilitatea de a-și proteja teritoriul și de a rezolva rapid orice problemă.
  Citește mai mult  Prezentare generală a tatuajului de culoare pentru fete și locația acestora

  Free-iubitoare și aspirație fete deseori lucruri pe tatuajul din spate cu păsări. Poate fi ca o turmă de păsări și un caracter specific. Cel mai adesea femeile aleg următoarele schițe.

  • Cioară. Tattoo cu aceste păsări aplicate anterior corpului doar bărbați. Ravens au fost considerați mesageri și sateliți ai zeilor. Prin urmare, imaginile lor de obicei blocate șamani sau războinici. Acum tatuajele cu aceste păsări sunt populare printre fete. Ele sunt umplute de oameni interesați de toate misterioase și mistice. Tatuaj pentru femei cu coroane pe spate arata foarte frumos. Puteți face un astfel de tatuaj în majoritatea saloanelor tatuajelor.

  • Bufniţă. Aceste păsări de noapte descriu o fată în corpul lor, căutând la auto-dezvoltare și studierea lumii înconjurătoare. Owers sunt de obicei descrise în zbor. În labele lor, aceste păsări pot păstra diferite scroluri, flori sau ramuri.

  • Păun. Imaginile luminoase ale păunurilor simbolizează frumusețea și nobilimea. Un astfel de tatuaj sunt potrivite pentru maeștri și fete încrezătoare. De regulă, pe spatele unei femei au o desene mari de culoare.

  Popular printre fete se bucură de un tatuaj mic blând, cu înghițituri mici, hummingbirds sau cinematografe.

  Atrageți frumusețile și tatuajul cu diferite creaturi mitice. Cel mai popular personaj pe care fetele sunt umplute pe spate – acesta este un dragon. El este un simbol al puterii și pasiunii. Frumos arata atât tatuajul monocrom, cât și colorat cu dragoni.

    POP în corp și tatuaj cu Phoenixes. Un astfel de desen simbolizează renașterea și actualizarea. Tatuaj mare cu Phoenix pe corp arată spectaculos și luminos.

    Desenul se va potrivi unei persoane care caută o viață fericită și interesantă și saturată.

    Flori

    Este imposibil să mergeți în jurul atenției și tatuajelor florale. Ele arata grozav atât pe coloana vertebrală, cât și pe partea inferioară a spatelui sau între lame. Cel mai adesea, fetele aleg următoarele opțiuni pentru tatuaj.

    • Mac. Această floare arată luminoasă și frumoasă. De obicei, macul sunt umplute pe coloană vertebrală sau mai aproape de gât. Cel mai adesea, ele sunt făcute în stilul acucolor sau a școlii vechi. Această floare acționează, de obicei, ca un simbol al armoniei și calm.

    • Sakura. Acesta este un simbol popular japonez. Sucurile Sakura arată foarte ușor și frumos. Tattoo cu această floare simbolizează viteza vieții și necesitatea de a aprecia în fiecare minut.

    • Crin. Tatuajul cu imaginea de crini este potrivit pentru o prietena moale și blândă. În culturile antice, această floare a fost un simbol al fertilității. Astfel că există adesea fete care își apreciază cel mai mult familia.

    • Lotus. Această floare este populară în cultura estică. El simbolizează puritatea și castitatea. Lotus Tattoo poate fi efectuat în orice culoare și stil. Poate completa hieroglifele japoneze sau modelele vezise.

    • trandafirul. Această floare în majoritatea culturilor este un simbol al iubirii. Tattoo cu imaginea de trandafiri Alegeți fete delicate și romantice. Tatuajele la modă cu aceste flori pot fi completate cu panglici sau sârmă colorată.

    Fetele cel mai adesea chestii pe spate tatuaj de flori mici. Astfel de desene nu oferă inconveniente și sunt potrivite pentru majoritatea femeilor.

    Citește mai mult  Totul despre tatuaj cu numele copilului

    Inscripţie

    Frumos pe aspectul corpului feminin și tatuaje cu diverse inscripții. Ele pot fi făcute atât în ​​limba lor maternă, cât și în străinătate.

    Când alegeți un tatuaj, este important să specificați traducerea expresiei în avans. La urma urmei, va rămâne pe corp pentru viață.

    Inscripțiile pot fi atât alb-negru, cât și vopsea colorată. De regulă, ele sunt umplute pe partea de sus a spatelui sau a coloanei vertebrale.

    Alte

    Fetele care doresc să vadă pe corpul lor nu sunt doar un desen frumos, și tatuaj cu semnificație, adesea chestii personaje neobișnuite și farmece.

    • Luna. Aceasta este una dintre cele mai bune și mai populare personaje feminine. Un astfel de tatuaj simbolizează poftele pentru misticism. În plus, subliniază că proprietarul său, ca și luna, are propria sa parte secretă. Tatuajele care ilustrează acest obiect ceresc sunt, de asemenea, solicitate printre personalitățile creative. Lângă Lună, uneori, stele sau comete.

    • Copacul Vieții. Un copac ramificat cu rădăcini în vrac este de obicei ștampilat între lame. Un astfel de tatuaj este un simbol al comunicării dintre descendenți și strămoși.

    Se potrivește oamenilor care își apreciază familia.

    • Busolă. Valoarea unui astfel de tatuaj este ușor de înțeles. Compasul pe corp este un simbol al găsirii calea cea bună în viața ta. Tattoo cu imaginea sa poate fi monocrom și culoare. Cea mai bună opțiune este un tatuaj negru de contur, completat de lovituri de acuarelă și pete colorate.

    • prinzător de vise. Un astfel de tatuaj poate fi, de asemenea, o credință excelentă pentru o persoană. Ea îl protejează de visurile și gândurile rele. Tatuajul alb negru și alb, cu imaginea capcanului, arată frumos pe partea de sus a spatelui.

    • Inima. Tatuajul cu imaginea inimii este o modalitate excelentă de a vă exprima sentimentele pentru o persoană apropiată. Astfel de tatuaje fac, de obicei, alb-negru sau roșu. De multe ori sunt completate de diverse inscripții. Pe suprafața inimii, se poate capturați numele persoanei iubite sau un fel de frază importantă.

    • coroană. Fetele care sunt obișnuiți să-și gestioneze viața și să păstreze întotdeauna situația sub control, puteți completa tatuajul gâtului cu coroana. Imaginea sa poate fi decorată cu pietre colorate sau modele cutanate. Un astfel de tatuaj este de obicei făcut mic și umplute lângă gât sau între lame.

    • Traversa. Un tatuaj cu o cruce poate avea un subtext religios sau simbolizează disponibilitatea unei persoane care să-și ia viața așa cum este. Cel mai adesea tatuajul face în alb-negru.

    Pe spate puteți aranja cu ușurință câteva caractere simultan. Principalul lucru este că sunt bine combinate între ele.

    Stiluri și culori

    Pe spate există o mulțime de spațiu, deci acolo puteți aranja un tatuaj în orice stil. Cele mai populare sunt următoarele direcții.

    • Minimalism. Tatuajul efectuat în acest stil arată curat și elegant. Este perfect pentru desene mici. Cel mai adesea sunt făcute de monocrom.

    Minimalismul tatuaj este mai bine să se apropie de gât sau de-a lungul coloanei vertebrale.

    Ei se vor potrivi fetelor calme care nu-i plac desenele mari si luminoase pe corp.

    • Acuarelă. Frumos pe corpul feminin arată și tatuaj de licitație în stil acuarelă. Tatuajul colorat sunt perfect combinate cu desene alb-negru. Caracteristicile acestui stil pot include utilizarea culorilor luminoase și a lipsei contururilor clare. Acest stil este bine armonizat cu alții, deci este adesea aleasă pentru a crea primul lor tatuaj.
    Citește mai mult  Tattoo cu imaginea planetelor de paradă

    • Geometrie. Tatuaje în acest stil constau din forme geometrice simple,. Ele arata destul de atractive si se potrivesc cele mai multe fete. Astfel de tatuaje sunt cel mai adesea efectuate în alb-negru. Uită-te frumos la desenele decorate cu diferite modele sau inscripții tematice.

    • Realism. Această direcție stilistică este una dintre cele mai populare. Tatuajul realist poate ocupa atât întregul spate cât și un complot mic. Tatoo diferă de muncitor. Desene realizate în acest stil arata ca in viata.

    • Schiță. Aceste tatuaje sunt de obicei realizate de mare, deoarece numai în acest caz, ele arata frumos. O astfel de desene complete sunt cele mai potrivite pentru personalități creative.

    • Școală veche. Tatuaje în acest stil sunt ușor de a efectua. Pentru a le crea, maestrul utilizează de obicei tonuri luminoase și saturate. Completări desen contur negru. Acest stil este potrivit pentru a crea simplu si modele testate: trandafiri, compasuri, fluturi sau ancore.

    Alegerea stilului în care se va face tatuajul, depinde doar de gustul unei persoane.

    Opțiuni de cazare

    În partea de sus a spatelui, de obicei, au un tatuaj mic. Tatuaj cel mai adesea umplute de lângă umeri sau gât. Nu pare frumos atât tatuaje unice și pereche. Acestea pot fi flori sau păsări, precum și diverse inscripții, semne și rune.

    Dimensiune Tattoo Orientul Mijlociu, de regulă, între lamele umplute. desene extrași sunt adesea situate de-a lungul coloanei vertebrale. Micul tatuaj – pe partea din spate de jos.

    Fetele care sunt rezolvate pentru a umple tatuaj angajat în întreaga spate, pentru a alege, de obicei, schite cu aripi, dragoni sau îngeri. Dar un astfel de tatuaj este destul de rar.

    Nuanțele de aplicare

    După ce a decis să decora spate cu un tatuaj, trebuie să se pregătească în avans pentru acest proces.

    În primul rând, merită să ne amintim că sesiunea de tatuaj nu este recomandată să bea alcool. Acest lucru poate duce la sângerări severe, care va împiedica maestrul să-și îndeplinească activitatea. De asemenea, pe lângă o sesiune de a lua medicamente care diluează sângele. Ca anestezic, este mai bine să folosiți un unguent sau o cremă specială. Dacă tatuajul este mic, puteți face fără ea.

    Nu beți băuturi alcoolice și în timpul vindecării tatuajelor. Acest lucru va conduce la faptul că acesta va vindeca mai mult.

    Dacă există bucăți sau răni proaspete, sesiunea de tatuaj ar trebui transferată. Nu este recomandat să faceți un tatuaj și în timpul menstruației. Aceste zile, fetele sunt mai sensibile, astfel încât procesul de aplicare tatuaj poate fi mai dureros.

    La tatuajele se vindecă rapid și părea de înaltă calitate pentru o lungă perioadă de timp, trebuie să vă îngrijiți cu atenție. Instrucțiuni pentru vindecarea Maestrului Tattoo oferă de obicei clientului. Este imposibil să o ignorați. După vindecarea completă a tatuajului din spatele ei este de asemenea necesară pentru a avea grijă. Tatuajul trebuie să se ascundă de lumina directă a soarelui și să se hidrateze cât mai des posibil. În acest caz, desenul va arăta luminos și frumos pentru o lungă perioadă de timp.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: