Tatuaj oriental

Tatuaj oriental

Oriental – unul dintre cele mai vechi stiluri de tatuaj cu valori diferite. Din materialul acestui articol veți afla ce reprezintă, cum se întâmplă, pe care sunt adecvate părți ale corpului.

Particularități

Stilul oriental în arta tatuajului are un simbolism clar. Tatuajul predispus aplicat într-un semn de pedeapsă sau ca un simbol al cunoașterii originii. Școala japoneză implică o ambalare a unui desen sub formă de costum nativ. Adesea, aceste tatuaje acoperă părți extinse ale corpului. Se întâmplă că „costumul” este bătut în părți pe diferite zone. În funcție de aceasta, aplicația poate dura destul de mult. În țara noastră, echipamentul de performanță al costumului nu este atât de popular ca parcele individuale în diferite părți ale corpului.

Schițele orientale au o mulțime de convenții. Una dintre trăsăturile caracteristice ale stilului este o manieră de stil de mișcare. Tattoo arată ca imaginea vine viața. Acest lucru se realizează datorită alegerii accentului pus pe ajutorul corpului. Fiecare element al modelului poartă o încărcătură semantică, care variază în funcție de podeaua transportatorului. De exemplu, un simbolism de flori de bujor pentru femei indică frumusețea, harul, dar pentru bărbați – pe militantul proprietarului.

Tiger este considerat un semn de toamnă și apărare împotriva forțelor demonice. Valoarea dragonilor depinde de locul de ambalare, piese suplimentare, specii, culori. Desenele folosesc multe nuanțe. Culori principale – negru și roșu. Ele sunt în orice tatuaj oriental. Caracteristică caracteristică stil – claritate contur. Datorită acestui fapt, pe un fundal general al compoziției, chiar și detaliile mici sunt vizibile. În cifra asimetria urmărită. Tatuaje contururi – linii cele mai bune și netede.

Potrivit tradițiilor japoneze, tatuajul este aplicat în părțile închise ale corpului. Japonezii nu poartă haine în aer liber. În mod ideal, modelul desenului durează până la 70% din corp. În formă clasică, numai perii pentru mână, cap, abdominal central și piept rămân curate.

Tehnica clasică se bazează pe utilizarea de cerneală color. Folosind culoarea, comandantul transmite toată frumusețea și saturația motivelor imaginii. Numai ocazional astfel de decorațiuni sunt efectuate în tonuri negre și gri. Stilul de oriental este destul de dens procesat. Având în vedere acest lucru, este folosit pentru a suprapune tatuaje vechi. Prețul tatuajului este foarte ridicat, deoarece lucrarea este volumetrică și dureroasă.

Citește mai mult  Tatuaj lotos

Până de curând, imaginile au fost umplute de Tebori (acele fixate pe un bambus). tatuaje moderne sunt umplute de mașină electrică cu ace. Datorită volumului mare de muncă, procedura este dureroasa.

Tipuri și schițe ale tatuajelor

tatuaj orientale sunt considerate universal, potrivit pentru bărbați și femei. Acestea sunt de o importanță deosebită, astfel încât alege de imagine și detaliile imaginii trebuie să se apropie bine. Cel mai adesea, atunci când se creează o anumită compoziție, maestrul se inspiră în legendele orientale și parabole filosofice. Prin urmare, valoarea în figură nu este numai piese luate separat, dar, de asemenea, combinarea lor și locația pe corp.

Ca bază, acestea iau un model specific, care este încadrat de cele mai mici elemente, introducerea lor într-o singură compoziție. Figura includ nipluri și PUP. Ei devin o parte a imaginii (de exemplu, ochii demon, crap, tigru). O atenție specială este acordată fundalul. Figura presupune o pictură densă, fără a lăsa pielea deschisă. Imaginea imaginii poate fi negru, ondulată sau floare.

Cu adevărat stil japonez 3 ramuri: Orezimi, Hama și Kakusi Boro. Fiecare direcție este un tip separat de artă cu simbolismul și semnificația acestuia.

 • Primul este autoidentificarea Yakuza (mafia japoneză). Personajul său principal este dragonul japonez. El personifică puterea, înțelepciunea și puterea nelimitată. Indică apartenența la o anumită grupare și a unui loc în ierarhia sa.
 • Haman – stil de bărbați privilegiați. Subliniază cea mai bună calitate a caracterului: pacient, meritare, putere. Inițial, a fost folosit pentru a decora corpurile celor mai buni războinici care se disting în bătăliile și în slujba în beneficiul societății.
 • Kakusi Boro – un tip special de artă, destinat exclusiv femeilor-Geisha. Implică frecarea în bucăți de pulbere specială de orez. Desenul de vindecare este practic fuzionat cu culoarea pielii. Se manifestă cu emoție puternică sau scăldat.
Citește mai mult  Bicep Tattoo Privire de ansamblu

Elementele cheie ale modelului oriental pot fi cele mai diverse. Parcele populare pentru femei – Flori: Lotus, bujori, Sakura, Chrysanthemum. Adesea, aranjamentele de flori devin cea mai mare parte tatuaj. Nu mai puțini măști, diverse Geisse.

Barbatii sunt mai susceptibile de ciupit o varietate de dragoni orientale, koi pește, crap, războinici și demoni. Pentru a oferi specificuri speciale, imaginea poate fi completată de hieroglife.

Elemente cheie

Alegerea unei cifre de semn pentru echipament are o importanță deosebită.

 • De exemplu, japonezii sunt umpluți pe corp Minogame – un viitor antic de broască țestoasă previzibil. Acest animal se bucură de o reverență specială în țările estice.
 • Pion (Regele de flori din japoneză) este un simbol al vieții fericite, bogate și de succes. Descrise în roșu, potrivit pentru reprezentanții ambelor sexe.
 • arțar Momigi simbolizează murmur de a fi. Spectacol în portocaliu sau roșu umbră, în principal, sub formă de frunze căzute.
 • Lotus – Detalii universal Desen. Pe corpul feminin înseamnă puritatea și puterea Duhului. Pe de sex masculin sublinia caracterul de finalitatea, sunt simbolul nemuririi.
 • Sakur Pock cu pigmenți roșii și roz. Este un simbolism de origine aristocratică. Pe corpul masculin înseamnă frecvența vieții.
 • crizantemă – embleme ale împăratului. Astăzi, ele simbolizează natura calmă a proprietarului, înseamnă chiuveta naturii. Femeile sunt mai des folosite.
 • Usagi (Iepure) separat nu este prezentat deoarece evidențiază nu cele mai bune caracteristici ale naturii purtătoare. Cu toate acestea, există un tigru cu un tigru demonstrează armonia umană internă.
 • Tigru – figura cheie de tatuaje orientale. Spectacol în combinație de canonicește roșu, portocaliu și negru vopsele. Mărturisește personaj curajos, curajos, este un bun noroc, distinge demonii răi.
 • Makatsuge – Creatura mitică sub forma unui dragon de pește (dragon de apă). A efectuat vopsea albastră și albastră. Simbolizează pornirea sexuală masculină.
 • Uneori centrul compoziției este BiSi (Dragon de broască țestoasă). Conform opiniei convenționale din Japonia, el promite o carieră de succes. Este un semn al armoniei universale, decorarea corpurilor masculine.
 • Printre alte figuri de pictograme, bărbații se alocă și Taku (şoim). Personalitățile sale militare, cu un caracter curajos, distincte prin puterea internă și puterea fizică.
 • Nu mai puțin popular cu japonezii și Baku. Imaginea Monster este un fel de credință umană. El salvează proprietarul de tot felul de forțe rele.
 • Imagine Kitsune (Fox demonic) Alegeți personalități care așteaptă cu nerăbdare atitudinea favorabilă a altora. Imaginea în sine a venit la mitologia japoneză din China, unde a însemnat abilitatea de reîncarnare.
Citește mai mult  Tattoo cu semne anarhie

Opțiuni de localizare

Aplicați un tatuaj în stilul orientalului poate fi în loc, care este de obicei închis de haine. În formă clasică, nu este doar partea din spate a corpului, întinzându-se pe mâini, picioare, piept. În țara noastră, cel mai adesea tatuajul este realizat pe mână, piept, înapoi. În acest caz, desenul poate acoperi în același timp mai multe părți ale corpului. Exemplu clasic – Tehnica manșonului. Tatuajul oriental în saloanele țării noastre ia adesea umărul, antebrațul, zona peste sân și lama. În funcție de dorințele clientului, acesta poate fi simetric în volum de două laturi ale corpului, dar cu modele diferite.

În plus, maeștrii sunt umpluți cu desene separate pe piept și înapoi. În același timp, atât bărbații, cât și fetele sunt adesea rugați să facă un tatuaj sub formă de tricou lung, ajungând la bere și chiar mai jos. Elemente de stil separate pot fi afișate pe mâna sub cot, pe șold și chiar gât. Efectul volumului și mișcării este transmis în mod special datorită reliefului corpului.

Frumos arata un astfel de tatuaj pe un sân muscular de sex masculin sau o mână. Tatuaje mai puțin frecvente în stilul de oriental umplute pe picior.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: