Tatuaj sub formă de litere A

Tatuaj sub formă de litere A

Tattoo cu litere umple corpul ca băieți și fete. Unul dintre cele mai frecvente tatuaje ilustrează prima literă a alfabetului.

Particularități

Desenul sub formă de litera „A” poate avea mai multe valori simultan.

 1. Inițiale. Cel mai adesea astfel de tatuaje sunt umplute în memoria unei persoane. Poate fi un prieten apropiat, relativ sau iubit. Tatuajele memorabile completează diferite semne sau modele. Alături de scrisoare poate fi, de asemenea, o dată importantă.

 2. Schimbări. Deoarece în majoritatea alfabetele lumii „A“ este prima literă, tatuajul cu imaginea sa poate simboliza, de asemenea, pofta de modificări și începutul vieții noi.

 3. Înţelepciune. În multe culturi, acest simbol a fost asociat cu înțelepciune și cunoaștere. De exemplu, în Egiptul antic, această scrisoare a fost asociat cu zeul Soare. În hinduism „A“ este primul sunet din cele mai renumite mantra. Tatuaj cu o literă înseamnă de multe ori dorința de dezvoltare și primirea de noi cunoștințe.

Un astfel de tatuaj se apropie chiar și cei care nu au desene pe corp. Acestea sunt ieftine și îngrijite. Ele sunt ușor de a ascunde de lucruri străine pentru îmbrăcăminte sau accesorii. desen în miniatură, în viitor, va fi perfect combinat cu orice alt tatuaj.

Tipuri de tatuaj

Oamenii care aleg tatuaj simplu litere, de regulă, opriți soluția lor pe schițe simple. Capital Neat „A“, realizat de font frumos, arata foarte frumos pe corp. Dar, în unele cazuri, aceste desene sunt completate de diferite detalii semnificative.

 • coroană. Imaginea unei coroane mici trageți lângă literă sau deasupra lui. Poate fi o schiță schematică și a lucrat până la cea mai mică cutie. Un astfel de tatuaj se potrivește personalităților puternice care doresc să se pronunțe asupra altora.

Citește mai mult  Cum de a alege un tatuaj?

 • Modelele. Fonturile Stroby sunt adesea folosite pentru a crea tatuaje similare. O imagine a scrisorii decorate cu bucle pare foarte impresionantă. Modelul monocrom poate fi adăugat cu culori luminoase. În acest caz, desenul va arăta și mai interesant.

 • Inima. Scrisoarea de capital poate fi făcută parte a desenului. Un model simplu realizat din mai multe bucle arată drăguț și frumos. Un astfel de tatuaj cu o inimă va fi o modalitate excelentă de a vă demonstra dragostea pentru o persoană apropiată.

Adesea litera „A” este descrisă într-un cerc sau pe fundalul petalelor de flori. Astfel de tatuaje sunt deosebit de populare în rândul fetelor.

Opțiuni de localizare

Tatuaj cu prima literă a alfabetului diferă în dimensiuni mici. Prin urmare, este posibil să se umple un astfel de desen pe aproape orice parte a corpului.

 • Mâini. tatuaj mic, cel mai adesea umplute la încheietura mâinii. S-ar putea fi atât o scrisoare obișnuită și inversată. desene mari sunt situate pe pensula. Astfel de imagini sunt adesea umezite în mai multe modele volumetrice. Imaginea scrisorii este de obicei combinat cu cizme de culori sau inimi.

 • Picioarele. Mai multe desene volumetrice arata bine pe picioare sau gleznelor. Ele sunt îngrijite și aproape nu sunt vizibile.

 • Gât. Literele scrise de fonturi frumoase arata perfect pe partea din spate a gâtului sau în apropierea urechii. Există, de regulă, prindeți tatuaje foarte mici. Ele sunt foarte populare în rândul fetelor.

 • Piept. femei elegante, tatuaj, de obicei, chestii pe clavicula. Bărbații au astfel de desene pe piept.

 • Coaste. Frumos privire la scrisorile compuse din linii negre subțiri și pe coaste. Imaginile din această parte a corpului sunt aproape invizibile. Le face mai semnificative și mai speciale.
Citește mai mult  Tatuaj pe subiect Star Wars : opțiuni interesante pentru fani

Astfel încât tatuajul părea frumos, este necesar să o faceți cu un maestru de tatuaj care are experiență în litere. În acest caz, desenul adeziv va fi elegant, subtil și atractiv.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: