Totul despre Tattoo Clover cu patru frunze

Totul despre Tattoo  Clover cu patru frunze

Tattoo cu patru frunze de trifoi este una dintre cele mai populare opțiuni. Este de o importanță deosebită și a aplicat atât femeile, cât și bărbații. Puteți desena un trifoi simplu cu patru frunze pe corp, dar puteți face înregistrarea mai complexă, dar nu mai puțin atractivă.

Sens

Clover este un simbol național al Irlandei, unde Sfântul Patrick a introdus creștinismul. Trifoi – simbol al Sfintei Treimi: Tată, Fiul și Duhul Sfânt. Cloverul cu patru frunze a fost găsit în Irlanda Hilly Terrain. Sa crezut că, dacă cineva a fost norocos să-l găsească, el va fi cu siguranță norocos și bogat. Floarea a devenit populară datorită rarității sale.

Tattoo „trifoi cu patru frunze”, sau „patru sute”, vine din Irlanda. Cea mai mare parte un astfel de tatuaj înseamnă, de obicei, noroc. Aceasta a fost valoarea inițială a trifoiului, pentru că nu a fost atât de ușor de găsit. Se crede că doar un trifoi din 10 mii va avea 4 foi.

În plus, valoarea unui astfel de tatuaj poate fi interpretată ca o combinație a tuturor virtuților în viață. Unii îl folosesc pentru a combina 4 patru valori: Prima foaie indică dragostea, al doilea reprezintă speranța, al treilea și al patrulea simbolizează norocul și credința. Această plantă este folosită ca un simbol general al vieții.

Unii oameni o aplică doar pentru frumusețe, fără a investi niciun punct în desen. O imagine a unui astfel de trifoi are un design frumos și în felul său unic. Maestrul poate adăuga culori și elemente suplimentare pentru a face un desen mai atractiv. Designul general al tatuajului se poate schimba, opțiunile posibile sunt o sumă imensă.

Citește mai mult  Care sunt tatuajul Carpe Diem și unde să le aplice?

Deoarece trifoiul poate fi, de asemenea, decriptat ca speranță și dragoste, iubitorii sau membrii familiei pot să o tragă pe corp. De regulă, acesta este unul dintre tatuaje cu o valoare pozitivă specială.

Cu toate acestea, atunci când tatuajul este aplicat cu alte simboluri, cum ar fi un craniu sau o sabie, valoarea se schimbă negativ.

Opțiuni tatuaj

Trifoiul de sex masculin 4 nu este diferit de femeie. Pentru bărbați și femei folosesc aproape aceleași schițe, cu excepția acestor cazuri atunci când flori, fluturi sau ladybug sunt acuzați pentru fete.

Simplu

Tatuaj simplu trifoi cu 4 frunze poate fi colorat și alb-negru. Uneori mini-tatuajul merge cu inscripția.

Foarte simplu simplu Tatuajul celtic al trifoiului din patru piese. Opțiunea neagră arată bine pe orice organism, indiferent de podea. Acesta este cel mai comun tip de desen. TATTOO poate conține câteva caracteristici, de exemplu, completate de arborele celtic al vieții sau crucii, care sunt incluse în trifoi.

Jucătorii în cărți iubesc, de asemenea, să facă singuri Imagine a trifoiului fericit cu 4 frunze. Se crede că această imagine atrage noroc în jocurile de noroc. Simbolul poate fi încărcat cu bani, cărți. Uneori, jocul de joc sunt o bună adăugire la schița totală.

Acest simbol este destul de comun în orice cultură, uneori este folosit pentru a desemna noroc cu un alt sens ascuns. În funcție de cultură, trifoiul poate completa părțile specifice unui anumit popor. Un astfel de tatuaj numit și Tribd. În centrul compoziției trifoiului, în jurul ei elementele care pot fi găsite în mitologie, religie doar o națiune specifică.

Există, de asemenea, un tatuaj al unui trifoi de patru lifturi, al cărui înțeles este o familie. Poate implica o relație de îmbătrânire sau doar un grup de oameni loiali reciproc. Pentru un grup de persoane combinate cu o singură idee, simbolurile tatuajelor vor fi diferite atât în ​​design, cât și în valoare. Desenul poate fi folosit pentru a indica faptul că grupul este unul și că membrii săi au o slujbă specială, scopul.

Citește mai mult  Tattoo Gemeni : Valoare și Schițe

Creativi

Mulți astăzi pot fi văzuți opțiuni creative, unde trifoiul cu 4 frunze este prezentat cu vaca lui Dumnezeu sau sub. Uneori, tatuajul conține multe detalii. Ornamentul sau modelul este ales la Will sau este creat de un maestru, bazat pe ventilația generală. Adesea, valoarea oricărui simbol suplimentar este cunoscută numai de către transportator. Un astfel de tatuaj este foarte personal și de multe ori făcut acolo unde nu este atât de ușor să le vezi.

Cloverul tatuaj este aplicat în onoarea Zilei Sf. Patrick. Acest tatuaj poate fi folosit în memoria zilei când creștinismul a fost introdus în Irlanda. Un alt mod de a aplica acest tatuaj este îndepărtarea numărului 13 pe partea de sus a trifoiului. Uneori inscripția „Ziua Sf. Patrick“ se aplică pur și simplu. Puteți utiliza trifoi în combinație cu alte caractere, dar este în valoare de clar ce înseamnă acestea.

Unde puteți umple?

Omul modern se hrănește tatuaje pe orice parte a corpului. Trifoi pot fi adesea găsite:

  • pe încheietura mâinii+
  • Pe mana+
  • pe jos+
  • pe spate inferior.

La fel ca orice alt tip de tatuaj, acest lucru nu are restricții de proiectare și de locație.

Puteți desena trifoi oriunde, doar trebuie să ia în considerare dimensiunile și spațiul liber.

În cazul în care se presupune că tatuajul va fi mare, inclusiv să aibă o tijă, atunci mai bine se aplica pe o parte, o parte sau din spate.

Această opțiune, de asemenea, arata grozav pe șolduri, trăgând în jos spre picioare. Alte părți ale corpului pot fi folosite pentru a aplica un model mai mic. Acestea sunt degetele voastre, încheietura mâinii, spatele urechii, gâtului sau gleznei. Aici face un mini tatuaj. Tattoo este aplicat în zona în care va arăta elegant.

Citește mai mult  Tattoo Lap Wolf : valoare și schițe

Exemple frumoase

În practică, maeștrii de tatuaj au o mulțime de schițe care pot fi folosite pentru a selecta un tatuaj de trifoi cu patru linii.

  • Imagine cu craniu și trandafir. Arată bine în culoare.

  • Opțiune simplă în mai multe nuanțe.

  • În stilul minimalismului pe gât.

  • Culoarea sânilor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: