Totul despre Tattoo Guardian Angel

Totul despre Tattoo  Guardian Angel

Valoarea tatuajului cu un înger depinde în mare măsură de genul imaginii și de elementele sale suplimentare. Ce schiță să alegeți, pe ce site al corpului este de ao umple, ia în considerare mai detaliat.

Sens

strămoșii noștri antici credeau că există mesageri între oameni și zei. Conform legendelor, au coborât în ​​lumea noastră în imaginea unei păsări sau fiară sălbatică. Sarcinile lor au venit să instruiască pe calea adevărată, a le ajuta să depășească testele morale. In timpul evolutiei exercițiilor religioase, îngerii au venit să schimbe această imagine. În funcție de scopul simbolic, oamenii le înfățișată cu o sabie, drept sau harpa în mâinile lor.

Aceste creaturi nevinovăție personificat, natura bună, puritatea gândurilor, speranță și protecție. Un înger în forma unui înger poartă, de obicei, promisiune estetică extraordinară și are multe interpretări.

Din poziția de moralitate în acest fel, o persoană care deschide cele mai bune caracteristici sale în lume – receptivitate, sinceritate la vecin, îngrijire, bunătate și spiritualitate.

Într-o învățătură creștină, o imagine înger pe piele personifică proximitatea Domnului, dorința de a fi sub aripa unui înger de apărător personal. Titularii unor astfel de chemuri încearcă peste tot și pentru a demonstra puritatea gândurilor lor în tot, pentru a purta bine și a beneficia de această lume.

Un tatuaj înger este egal cu salopete puternice. Mulți cred că o astfel de imagine creează o protecție eficientă împotriva ochiului rău, daune, porumbei grele și necazuri. Ajută la pasul propriilor temeri, să depășească dezamăgirea spirituală și să câștige fericirea mai mare.

În sensul filosofic, depinde mult de tipul de înger însuși. Deci, un înger de rugăciune simbolizează cererea de câștiguri de sănătate, realizând echilibrul intern și alegerea potrivită. În timp ce un înger cu o cruce devine un semn de credință adevărată și memorie de durere și pierdere.

Și, bineînțeles, tatuajele cu un înger sunt legate inextricabil de credință în puterea superioară și speranța pentru un viitor luminos acordat de Domnul. Ele sunt identificate cu semnul iubirii, loialității și devotamentului.

Creatura sacră poate însemna memoria oamenilor plecați. Deci, îngerii mici pe corp adesea au atras părinții copiilor morți.

Tragerea cu îngerul conține sens puternic sacru. Oamenii cred că, în acest fel, ele atrag sprijinul creaturilor divine. Ei sunt încrezători că tatuajul îi va ajuta să supraviețuiască unei perioade dificile în viață, să umple cu speranță și credință într-un viitor luminos.

Astfel de tatuaje, așa cum au fost, spun că toate evenimentele neplăcute sunt trecătoare și configurează percepția pozitivă a situației.

Schițe de opțiuni

În arta tatuajelor există multe opțiuni pentru un îngeri. Fiecare dintre ele are o valoare unică proprie.

Guardian Angel – este personificarea atașamentului și custodiei celor mai înalte forțe. Un astfel de tatuaj face ca oamenii care au nevoie de protecție și de patronaj.

Îngerul cu aripi îndreptat indică disponibilitatea unei persoane la schimbări pe care soarta se pregătește. Și cea mai mare entitate din zbor devine un semn al renașterii.

Heruvim – una dintre cele mai populare imagini din pictura nativă. Acesta este un îngeru puțin curbat, cu ochi albaștri, în mâinile lui, el deține harpa fie conductă. Această imagine a apărut în timpul perioadei de renaștere ca simbol al nevinovăției și purității. Inițial, astfel de motive au fost umplute pe corp în onoarea nașterii unui copil. În zilele noastre, astfel de îngeri aleg adesea fete tinere – figuri romantice ale imaginii cupidei cu arcul de aur și săgeată. În acest fel, își arată deschiderea lor pentru o iubire sinceră curată.

Sensul puternic este pus în imaginea aripilor unui înger, este egal cu ambalajul. Aceasta este o imagine populară la bărbați și femei, el personifică puterea Duhului, poftă pentru voință și independență. În plus, aripi arata foarte grafic, rafinat si sofisticat.

Arhangheli – Îngerii Cea mai mare caste, sunt considerate primii mesageri ai lui Dumnezeu. Acesta este un războinic înger, el simbolizează protecția, în tatuaje, cu imaginea sa, puterea și puterea domină. În acest caz, astfel de creaturi emit nevinovăție și pace. Ei arată peste tot încât bunătatea câștigă răul. Arhanghelii sunt capabili să protejeze muritorii de orice forțe rele, așa că sunt desenate cu o sabie sau suliță.

Caracteristica caracteristică a îngerii căzute devine aripi rupte sau complet sfâșiate. Acest semn om lasă o reamintire a unei perioade dure de viață, despre greșelile sale. În cazuri rare, îngerul căzut simbolizează aroganța, mândria și chiar protestatul împotriva stereotipurilor care operează în societate.

Un înger de deces simbolizează frecvența ființei. Proprietarul unui astfel de simbolism sugerează cât de important să apreciem fiecare moment lung.

Acest semn este adesea aplicat în memoria disonerii.

Compoziție foarte interesantă din imaginile unui înger și diavol. Un astfel de tatuaj devine o expresie a confruntării interne a unei persoane, lupta în ea de lumină și întuneric, bunătate și furie. Semnul indică indecizia și incapacitatea de a face alegerea potrivită. Astfel de pallows privesc în mod deosebit claviculele sau lamele – în acest caz, pe de o parte, o creatură este descrisă cu coarne și coadă, iar pe de altă parte, mesagerul este cuțit.

Compoziția este umplute într-o schemă de culori strălucitoare, folosind tranziții de gradient și jocuri umbrite – numai acest lucru poate fi foarte realist pentru a transmite tot esența imaginii. În ultimii ani, o imagine similară este adesea pedepsită ca element de decor fără a lua în considerare valoarea sa sacră.

Fairies și Elfii – aceste caractere pot fi atribuite și categoriei de îngeri. În special cererea, ei folosesc femei. Aripile lor mici sunt foarte frumos subliniat usurinta, sensibilitate și jucăuș.

Mult mai bine să se aplice?

de masterat profesionale se pot aplica un înger într-o varietate de variante si dimensiuni. În consecință, și pentru a umple portar poate oriunde în organism. Următoarele zone sunt cele mai populare:

  • umăr+
  • antebraț+
  • cutia toracică+
  • Cumpărător+
  • stomac+
  • Ribrab.

Mai ales arata spectaculos tatuaj cu o imagine înger pe spate. Cel mai adesea, comandanții tatuaj completați întregul spate sau decorat sub forma unei perechi de aripi. Dar pentru a face Knockers similare pe fese si picioare nu este recomandată – este perceput ca o bătaie de joc peste valorile religiei creștine și.

Exemple frumoase

Caracteristica imagine a îngerilor pe corp este cel mai diferit. Barbatii incearca sa treaca puterea lor în knage, neînfricare și putere, prin urmare, desenele de pe corp face voluminoase și volumetrice. Ei se leagă tatuaje cu siguranță, de protecție, de protecție și de religie. Deosebit de popular cu aripile lor înger în întregul spate. În acest fel, ei vorbesc despre dorința lor de a proteja femeia preferată și familia de la orice adversitate.

Cu toate acestea, tatuajele de pe spate sunt solicitate în rândul femeilor. Cu ajutorul simbolismului angelic, ei încearcă să transmită non-trivialitate.

Astfel de prize trase de-a lungul coloanei vertebrale sau ștampile pe lame.

Femeile preferă să prezinte imagini mici de îngeri pe încheietura mâinii, piept, antebraț și gât. Cu toate acestea, nu ar trebui să faci un tatuaj prea mic – deci imaginea îți va pierde atracția.

Elegant, arătați schițe care prezintă fete îngeri. Aceste imagini sunt umplute pe corp și fete și tineri. Ei nu au o valoare simbolică specială și să joace un rol mai mult decorativ, uneori sunt descrise sub formă de mâneci.

Demonstrează liniștea, iubirea și sensibilitatea sentimentelor cu imaginea de cheruburi sau eroi fabuloși.

Reglați imaginea sacrală poate fi o inscripție pe latină.

Dacă doriți să faceți un palier, dar nu ați decis niciodată ce imagine preferați, imaginea cu un înger va deveni o soluție universală. Desen similar nu numai că poartă o promisiune de energie mare, dar devine și o credință. Astfel de parcele în orice situație arată frumos și elegant.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: