Totul despre tattoo ochi

Totul despre tattoo  ochi

Tattoo este adesea doar o imagine frumoasă. În unele cazuri, ea poartă, de asemenea, o anumită promisiune, care poate fi atât pozitivă, cât și negativă. În articol vă vom spune că poate însemna un tatuaj cu imaginea ochiului și unde este mai bine să se aplice.

Particularități

O imagine a ochiului poate avea un alt sens. Depinde de caracteristicile compoziționale ale desenului, precum și de cultura țării. Imaginea din cel de-al treilea organism a fost foarte frecventă în păgânism și a fost considerată obligatorie pentru șamanii. Un astfel de desen nativ de două. Pe de o parte, el a însemnat intuiție, abilitatea de a vedea sufletele altor oameni și chiar să se uite în lumile otherworldly. Pe de altă parte, un astfel de tatuaj a fost perceput ca un simbol al comunicării cu ceva necurat și întuneric.

În cultura indienilor din America de Nord, această imagine simboliza Marele Spirit, stricte, dar echitabile. Oamenii au crezut că el le urmărește în mod continuu, pentru acțiunile lor pentru a recompensa pe cei care fac ceva bun, și pedepsi pe cei care au răspândit răul.

În cultura egipteană antică, imaginea celui de al treilea ochi a avut, de asemenea, propria sa valoare. A existat un semn special comun „Mountain Eye“, care a fost, de asemenea, numit ca mână. El a fost asociat cu unul din principalii zei egipteni care munți numit.

Acesta este un Dumnezeu însorită și cerească, care cel mai adesea a apărut la oameni în apariția unei persoane cu un cap de soim.

Mulți au crezut că ochii acestei zeități ar putea trata o persoană din cele mai lansate boli. În același timp, muntele ochiului stâng a însemnat luna, timpul de noapte și trecutul, a fost un exemplu de realizare a unei feminini. Ochiul drept, dimpotrivă, simbolizați energia solară, timpul zilei și viitorul, a personificat începutul masculin.

În cultura țărilor din Orientul Mijlociu, acest semn există, de asemenea. Se numește hamei. Adesea locuitorii din Orientul Mijlociu este descris pe palmă. Se crede că acesta este un farmec puternic care este capabil să protejeze o persoană de pericole, spirite rele și să-i aducă o sănătate bună și un succes.

În istoria culturii actuale, imaginea celui de-al treilea ochi este direct legată de unul dintre miturile despre stația supremă divină. Deci, după acest mit, unul dorea să se îmbete de la bine și de dragul acestui lucru, am decis să dau un ochi. Deci, acest semn a apărut.

În francmasonerie, el este, de asemenea, prezent, se numește „Delta Radiant”. Masones cred că ochiul este un simbol care este personificarea foarte creatorului universului, marele Creator. Un astfel de semn masonic este cunoscut pentru aproape toata lumea: ca regulă, este un ochi care se află într-un triunghi sau piramidă. Aici, acest simbol înseamnă o conștiință luminată, dorința de cea mai înaltă cunoaștere. Interesant, un astfel de semn poate fi adesea găsit pe facturile de numerar american, care simbolizează prosperitatea țării și dezvoltarea sa activă, progresul.

Citește mai mult  Tattoo Sickle și Hammer

În cultura semnului hindus sub formă de ochi este de asemenea prezent. Acest semn este un al treilea ochi al lui Shiva, care este divinitatea supremă în hinduism. Pentru mulți, acest al treilea ochi este cel mai real robinet, care vă permite să obțineți patroni din forțele superioare, protecția împotriva forței necorespunzătoare, câștigând înțelepciunea și gândurile de sunet.

W budist ochiul este considerat a fi ochiul lui Buddha, el înseamnă protecție de la zei și iluminare câștigă. V creştinism Acest semn a fost considerat un fel de conductor, care a permis oamenilor să comunice cu Dumnezeu însuși, pentru a primi protecție de la el.

Este demn de a spune că pe tatuaje, imaginea răspândirii ochiului și datorită piesei bine-cunoscute de j. R. R. Tolkina „Lord of the Rings”. Există un ochi de Sauron, multe dintre acestea fiind, de asemenea, cunoscut sub numele de OCO. Acesta este un simbol care a fost folosit de slujitorii lui Mordor și a fost ales de Sauron după pierderea unui singur inel. Simbolul este un ochi ochi de culoare, înconjurat de foc și care seamănă cu ochi de pisica.

Cui se va potrivi?

Tatuaj cu imaginea ochiului este foarte popular atat la barbati cat si fete, este universală. În același timp, denotarea de la tatuaj poate fi diferită – depinde de sensul în care se află proprietarul său, precum și de anumite caracteristici compoziționale.

Cel mai adesea pentru mulți, acest semn pe corp este o credință, care se caracterizează prin energia și puterea puternică.

Din acest motiv, înainte de a aplica o astfel de tatuaje, trebuie să se gândească la decizia ta de mai multe ori, pentru că acest semn, în cazul în care acesta este asociat cu religia și iluminare, serios și necesită o relație de respect, care este, pentru gluma, nu este în valoare de ea pentru corpul său.

În caz contrar, acest simbol poate aduce numai proprietar negativ. În plus, o persoană care vrea să aibă în corpul său „al treilea ochi“ trebuie să aibă o forță de viață mare, să depună eforturi pentru auto-dezvoltare și cunoaștere.

Tipuri și schițe ale tatuajelor

Singur

Al treilea ochi pe tatuaje destul de armonios arata ca o singură imagine. Poate fi descris schematic sub forma unei contururi care arată destul de simplă. De obicei, o astfel de simplitate este caracteristică imaginii semnului egiptean – ochiul muntelui.

Un înțeles special pentru un astfel de desen are o linie care merge din ochi și răsturnă într-o spirală – mulți numesc această linie de strat.

Simbolizează dificultățile și obstacolele de viață, de a face fără care o persoană care se străduiește în mod activ să-și pună în aplicare visele, pur și simplu nu va funcționa. Un rol imens pentru astfel de tatuaje joacă ce ochi este descris în imagine. În cazul în care stânga, atunci simbolizează feminina, luna. Dreptul, dimpotrivă, este asociat cu începutul bărbatului și energia soarelui.

Citește mai mult  Tatuaj sub forma unei fiare de măcinare

Uneori pe tatuaje puteți vedea ochii mai detaliați. Cu toate acestea, astfel de desene arata ca multe remarcabile, foarte teribil. Adesea ochii pe astfel de tatuaje sunt descrise prin plâns, cu lacrimi sau căi umede de la ei. Un astfel de desen simbolizează durere, amărăciune de pierderea unei persoane apropiate și nativ, dor de ea, tristețe fără sfârșit. De multe ori, aceste desene pot fi văzute pe corpurile de sex masculin, deoarece se crede că oamenii nu pot fi excesiv de sentimental. Prin urmare, ei arată sentimentele lor în acest mod.

In plus, sprancenele pot fi adesea prezente pe astfel de imagini. Acest element are, de asemenea, propria sa valoare, simbolizează puterea, rampability, reticența altor legi Obey. Cu toate acestea, în figură nu poate fi acest detaliu, prezența sa nu este obligatorie.

Cu alte simboluri

De multe ori simbolurile suplimentare pot fi prezente pe astfel de tatuaje. Multe dintre ele extinde în mod semnificativ interpretarea desen.

Deci, în cazul în care craniul este reprezentat de lângă ochi, simbolizează conștiința de liniște din lume. Proprietarul unei astfel de figuri native pare să demonstreze că înțelege că totul se încheie vreodată, nimic nu este întotdeauna.

Dacă imaginea arată fața unui animal de pradă, și accentul se face în ochii lui, atunci un astfel de desen simbolizează focalizarea pe un anumit scop. Adesea, în același timp, ochii pot avea o culoare diferită, care simbolizează contradicția naturii umane, a spontaneității și a imprevizibilității umane. Dacă figura arată ochiul sovic, se spune despre înțelepciunea omului, despre prudența lui.

Culoarea ochilor pe desene similare este, de asemenea, de mare importanță. Deci, dacă ochiul este roșu, atunci vorbește despre pasiune, energică și viața proprietarului tatuajului. Ochiul galben, care este deseori descris în întuneric, va personifica dorința unei persoane de a trăi numai în regulile și legile sale.

Dacă ochiul este reprezentat înconjurat de elemente de spațiu, în special, înconjurat de planete și stele, atunci acest lucru sugerează că un om arde cu dorința de a cunoaște necunoscutul, îl trage la tot ceea ce nu putea explica.

Ochii tatuajelor și trandafirii înseamnă dorința unui om de a găsi drumul potrivit. Pe corpul feminin, un astfel de tatuaj înseamnă, de asemenea, sfințenia, atractivitatea și puritatea. Pe corpul masculin – loialitate, dedicare și putere. Adesea, astfel de desene sunt completate de un astfel de element ca și ceasul. În acest caz, tatuajul își schimbă valoarea. Ea poate spune, combină opusul: viața și moartea, eternitatea și momentul, decolorarea și frumusețea.

Există o altă imagine a imaginii, unde ochiul este descris cu ceasul. Ceasul de ceas pe el este răsucite, ceea ce indică faptul că o persoană este pe deplin conștientă de rapiditatea timpului și de inevitabilitatea schimbărilor. Și tatuajul ceasului de ceas va spune că o persoană apreciază timpul său.

Citește mai mult  Totul despre tatuaj pentru fete de pe picior

De multe ori puteți vedea și o imagine frumoasă în care ochii dvs. au aripi. Desene similare învață să aleagă pe cei care iubesc să investească într-un sens profund. O astfel de imagine va simboliza dorința de libertate spirituală și fizică, visuri răutăcioase.

Stiluri și soluții de culoare

Tatuajul cu un ochi poate fi efectuat în diferite direcții de stil. Deci, mulți sunt preferați Realism.Astfel de desene arata foarte luminos, in mod eficient, dar in acelasi timp slab datorita naturalistei sale.

Stil minimalism pentru un astfel de tatuaj este, de asemenea, potrivit. Ca rezultat, desenele sunt obținute prin mici și compacte, ceea ce este pentru multe mari plus.

Un astfel de stil cum ar fi acuarelă, aici are loc și. Această direcție stilistică este caracteristică colorității și sensibilității. Datorită acestui fapt, desenul este în cele din urmă, se dovedește foarte neobișnuit și interesant, în timp ce se pare că a fost tras de un acuarelă reală.

Stilul grafic pentru astfel de imagini este, de asemenea, adecvată. Ca o regulă, accidente vasculare cerebrale ascuțite și impulsive predomină în astfel de desene, din cauza a ceea ce arata ca o schiță rapidă sau o schiță.

Dacă vorbim despre o soluție de culoare, puteți utiliza o varietate de nuanțe în aceste imagini.

Mulți preferă desene monocrome de culoare neagră. Cu toate acestea, opțiunile de culoare sunt populare.

De multe ori în desene de culoare sunt dominate de astfel de culori, cum ar fi albastru, albastru și roșu. Cu toate acestea, alte nuante pot fi folosite – depinde doar de dorința unei persoane, precum și cu privire la caracteristicile stilului și imaginea în sine.

Opțiuni de cazare

Un tatuaj cu imaginea ochiului se recomandă să post în acele locuri unde va fi sub haine, ascuns de ochiul străin. În cele mai multe cazuri, o astfel de imagine se face prin putere și forță enormă și, prin urmare, este în mod continuu în toate privințele.

Merită să spuneți că dacă vă descrieți ochii pe corpul dvs. ca un farmec, atunci în acest caz nu ar trebui să aveți un tatuaj în părțile inferioare ale corpului. În caz contrar, farmecul va înceta să lucreze, iar legătura sa cu lumea spirituală se va sparge.

Locurile rămase sunt destul de potrivite pentru o astfel de desene complete. Zona pentru aplicarea ar trebui să fie aleasă pe baza dimensiunii tatuajului. Dacă imaginea este mare, este mai adecvată poziționați-o pe mână, stomac, spate, piept, pe umăr sau antebraț. Desenele mici sunt adesea așezate pe încheietura mâinii, pe coaste, pe perie, pe lopată și în unele cazuri de pe deget.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: