Totul despre tatuaj Walp

Totul despre tatuaj  Walp

O astfel de semn o, ca Ward, mistic Osayan și ghicitori. Acesta este un simbol puternic, care de multe națiuni respectate. Despre ce tatuajul cu mijloacele sale de imagine, și cărora le este potrivit, vom spune în articol.

Ce este?

Valknut este un semn vechi, care a apărut în acele zile când oamenii se închinau numărul mare de zeități, aducându-le daruri, și au crezut în existența unor creaturi magice. Acest semn este, de asemenea, numit nodul omului ucis și inima din Hruunnir. Sa crezut că vocația Valknut – deschiderea noului, desenarea cunoașterii secrete din adâncul universului și rătăcirea în diferite lumi. Acest simbol a fost în cinstea multor popoare vechi, inclusiv scandinavii, slavii, celții, britanici, egipteni și germani.

Cred că Simbolul a apărut pentru prima dată în țările scandinave din secolul IX al erei noastre, însă există alte versiuni conform căreia acest semn a apărut în Egipt și în Grecia antică. Spune exact care dintre versiunile mai veridice nu este ușor.

Această imagine arheologii s-au întâlnit pe multe dintre descoperirile lor. Deci, Valknut găsită pe piatră, care a fost găsită pe una din insulele din Suedia. Imaginile descrise pe ea au fost asociate cu o procesiune memorială. O altă piatră similară a fost găsită în aceeași Suedia, a avut, de asemenea, o insignă și componenta parcelei a restului desenului a fost, de asemenea, asociată cu moartea: imaginea a fost prezentată în imagine.

Această imagine este adesea găsită pe alte descoperiri arheologice, inclusiv decorațiuni antice și chiar elemente de mobilier.

Dacă vorbim despre cum arată simbolul, el nu arată ca alte semne. El nu are nimic de-a face cu imaginea stelelor, în nici un fel ca soarele, care este adesea găsit în cultură din aceleași slavi. Acest semn este o uniune a trei triunghiuri echilaterale asociate cu un mod special. Există două opțiuni pentru legarea lor.

Asa de, La una dintre aceste opțiuni, triunghiurile se intersectează. Aceste cifre sunt arătate că una dintre ele este de jos, iar alte două sunt puțin mai mari, în timp ce triunghiul stâng, care este situat pe partea de sus, este mai mare decât triunghiul din partea dreaptă.

Citește mai mult  Totul despre tatuaj de cancer

A doua versiune a acestui semn este țesătură de triunghiuri. Dacă nu peering, ați putea crede că aceasta este o linie Zigzag din care apar trei triunghiuri, iar fiecare dintre ele se mișcă treptat la următorul.

Acum merită să spuneți ce înseamnă acest semn. În general, valoarea sa se distinge prin versatilitatea sa. Adesea, acest semn este interpretat ca un simbol al războinicilor morți, de unde a apărut al doilea nume – nodul celor morți. Legați această imagine și cu Dumnezeu suprem în mitologia germană-scandinavă odin. Acest lucru se datorează faptului că această divinitate a fost considerată o Valchallla cu drepturi depline – așa-numitul loc care a devenit adăpostul final pentru războinicii căzuți.

O altă valoare a simbolului este Trinitatea. Mulți cred că fiecare dintre triunghi simbolizează o zeiță specifică, în timp ce fiecare dintre ei este asociat cu timpul și destinul uman: Zeita URD a avut ocazia să gestioneze trecutul, Verdani a gestionat prezentul și sculdul – viitorul.

Trinitatea este interpretată și altfel. Într-o înțelegere păgână, acest semn simbolizează lumea umană, lumea zeilor și lumea morților.

Deci, putem spune că simbolul are următorul înțeles: Personalează mișcarea dintre lumi și energie obținută din aceste lumi, precum și o fuziune a corpului, a sufletului și a spiritului.

in afara de asta, Pentru scandinavii, acest semn a simbolizat victoria. Din acest motiv, a putut fi văzut adesea pe arme. La Viking, acest semn nu era departe de scena înmormântării, astfel încât sufletul uman să se poată muta la viața de apoi. În cultura celților, cu ajutorul acestui simbol, dreptul la putere a subliniat.

Și, în anumite cazuri, simbolul poate fi unul dintre cele mai puternice amulete pentru proprietarul său. El își poate proteja gazda de forța nemaipomenită, promovează transformarea sa auto-dezvoltare și spirituală, salvați-l de temeri și cadru intern, perceperea energiei și dezvoltarea intuiției. A fost acest sens că semnul a fost pus pe britanici.

Tattoo cu imaginea valknut este universal. Este potrivit atât pentru fete, cât și pentru bărbați. Femeile pe care îi ajută să dezvolte intuiția, perspectiva, calmul și înțelepciunea, bărbații – pentru a tempera caracterul, pentru a câștiga puterea voinței și a rezistenței.

Cu toate acestea, merită să ne gândim de mai multe ori înainte de a aplica un astfel de simbol puternic pe corpul dumneavoastră. Mulți experți cred că este periculos pentru o persoană, deoarece are o relație strânsă cu moartea și ritualurile înmormântare.

Soiuri de schițe

Pe tipul de simbol

Semnul Walp poate fi descris pe un tatuaj ca un simbol independent. În acest caz, triunghiurile pot fi fie interconectate, reprezentând o linie solidă Zigzag, fie intersectează. Un astfel de semn are o putere și putere extraordinară.

Citește mai mult  Tatuaj ca semn al Zodiac Scorpion

Uneori acest simbol este completat de o varietate de elemente, dintre care rolul cel mai adesea este peisajul pădure întunecat, vulturul sau cioară. De regulă, astfel de imagini într-o combinație cu un semn Rolknut arată mai degrabă misterios și înspăimântător.

Unii preferă să prezinte simbolul în cercul runic, consolidând astfel semnificația. Acest cerc arată ca o jantă, care este situată pe perimetrul extern al gărzii principale și personifică infinitatea vieții, ciclicitatea proceselor caracteristica acesteia.

Într-un astfel de cerc, de regulă, se aplică runele. În mod obișnuit, valoarea acestor runeuri este aproximativ aceeași ca și semnul Walp.

Acestea sunt rune recomandate pentru a utiliza pentru o imagine nativ.

  • Feu – acest runa simbolizează bunăstarea, calea spre care era un spinoasă și nu este ușor. Este un simbol al intenționalitate, neînfricării.
  • Uruz – Aceasta runa simbolizează energia vitală și, în general, în multe feluri, este în mare măsură similar cu FEU runa. O astfel de runa ajută o persoană a scăpa de toate că el într-adevăr nu are nevoie, de asemenea, face ca activitățile sale mai productive și fructuoase.
  • Tourisas – aceasta este runa de ciocanul lui Dumnezeu-thorus Tora. Ea dă proprietarului ei de a proteja de rezistență mai mare, successfulness. O astfel de runa este un fel de cheie pentru faptul că calea omului, în ciuda dificultatea lui, va fi finalizat cu succes.
  • Dagaz – acest runa simbolizeaza un punct de cotitură, Ea, ca și în cazul în care se deschide un om nou, îl ajută să găsească o cale de adevăr, du-te la pasul următor, dezvolta spiritualitatea, și să câștige armonie.
Citește mai mult  Care sunt tatuajul cu bufnițe pentru fete și unde să le umpleți?

În stil

Walcut este un farmec puternic care necesită o persoană care aplică un tatuaj cu imaginea sa, relatia respectuos. Aplicați-o doar din motive estetice este extrem de recomandată.

Când se aplică astfel de tatuaje pe piele, sunt de obicei ținute linii limpezi, iar colțurile triunghiurilor fac arătate. În același timp, în imaginea în sine, culoarea neagră este dominată de partea interioară a conturului. În culori, astfel de desene sunt extrem de rare.

Dacă există imagini de păsări din figură, imaginea lor este efectuată într-o astfel de soluție de stilist ca realism. Ca urmare, aceste desene arată destul de eficient, luminos și natural.

Imaginile stilizate ale păsărilor în combinație cu un semn nu sunt de obicei utilizate, deoarece acesta este un simbol serios în sine, care implică rigoare și unele reținere.

Unde puteți umple?

În mod tipic, locația tatuajului nu are nicio influență asupra sensului său, dar tatuajul cu semnul este Olknut este o excepție. Deci, simbolul nu este recomandat să se aplice în zona toracică, prea aproape de inimă. Se crede că acest semn provoacă o bătăi de inimă rapidă, motiv pentru care pot apărea probleme grave de sănătate.

Cel mai bun din toate un astfel de tatuaj situat în zona umărului sau gâtului. Locurile care sunt sub piept, sunt, de asemenea, potrivite pentru aplicarea acestui semn.

Exemple frumoase

Nu există atât de multe schițe ale tatuajului cu un semnal de semn, deoarece nu fiecare persoană va decide să aplice un semn puternic pe corpul său.

Luați în considerare opțiunile existente pentru un astfel de tatuaj.

  • Iată opțiunea celui mai simplu tatuaj, care se distinge prin reținerea și concisitatea sa. Dacă se dorește, tatuajul poate fi ușor ascuns sub pânză.

  • Și aici și a căzut într-un cerc runic. Astfel de tatuaje, de asemenea, nu diferă în dimensiunea lor mare, ele pot fi ușor ascunse de ochii îngrozitoare.

  • Există exemple de astfel de tatuaje care sunt potrivite pentru persoanele care sunt un amator de imagini mai mari și complexe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: