Totul despre tatuajul Nikolai II

Totul despre tatuajul Nikolai II

Dacă vedeți fotografii ale împăratului Nicholas al II-lea, apoi pe mâna dreaptă puteți vedea un tatuaj. Figura arată dragonul. Există mai multe versiuni ale ceea ce împăratul și-a bătut tatuajul, dar numai unul dintre ei este cel mai credibil.

Descriere generală Tatu

Tatuajul a fost amplasat pe mâna dreaptă a lui Nicholas II. A fost un desen care descrie un dragon. Din cele mai vechi timpuri, dragonul a fost considerat un simbol al puterii și puterii. Ea personifică de asemenea combinația de elemente (aer și pământ, foc și apă). În plus, un tatuaj dragon poate însemna conexiunea tuturor celor patru laturi ale luminii: Nord, East, Sud și Vest.

Oamenii care se hrănesc cu un astfel de tatuaj, au anumite trăsături ale naturii. Acestea includ:

  • putere+
  • persistenţă+
  • Militanță+
  • nobilimea congenitale+
  • masculinitate+
  • Un mister+
  • A anulat calitatea conducerii.

Dacă credeți că istoricii, atunci a fost împăratul Nicholas al II-lea. Pe un tatuaj situat în antebraț, a fost desenat un șarpe sau un dragon cu o gură deschisă. În exterior, imaginea este destul de gravă, chiar agresivă.

Dar, în ciuda acestui lucru, împăratul nu a tizitor pe tatăl său. Dacă a apărut o astfel de oportunitate, el a demonstrat-o cu bucurie. Acesta este motivul pentru care multe fotografii Nicholas II sunt capturate cu un manșon îmbrăcat.

Când și de ce împăratul a făcut un tatuaj?

Unii cred în mod eronat că tatuajul din antebrațul drept a apărut în momentul în care Nikolai a devenit deja împărat. Dar de fapt nu este. Tatuajul a fost preocupat de mâna lui înapoi în 1891. La acea vreme era deja pe 23 de ani. Există multe teorii ale originii acestui tatuaj, dar majoritatea încrederii cauzează cea principală.

Citește mai mult  Tatuaj, tineret simbolizând

Faptul este că În acele zile, în rândul tinerilor aristocrați, a existat o modă pentru tatuaje, așa că desenul nu înseamnă nimic special. Și imaginea dragonului este aleasă numai pentru că tatuajul a fost ambalat în timp ce călătoresc în Japonia. Când a sosit în Nagasaki, el a cerut imediat să aducă unul dintre cei mai buni maeștri de tatuaje de acel moment la bordul său Cruiser – Corul Kio.

Când corul lui Ko a sosit la Cruiserul Nicolae, el a fost foarte surprins de dorința unui tânăr aristocrat de a se recunoaște. Din Japonia, monarhii nu au fost niciodată angajați în astfel de lucruri, iar păpușile au fost decorați de elemente exclusiv marginale ale societății.

Dacă vă uitați în fotografie, puteți face o greșeală să credeți că tatuajul este făcut în alb-negru. De fapt, acest lucru nu este cazul, din moment ce Cape. Dragonul avea un corp roșu, labe verde și coarne galbene. Maestrul a lucrat pe tatuajul viitorului împărat până la 7 ore.

Fapt interesant! Tatuajul foarte asemănător a fost la îndemână și la vărul Nikolai II – George V.

Teoria falsă

În ciuda existenței versiunii principale și plauzibile a originii tatuajului din partea dreptului antebrațului Nicholas al II-lea, există alte ipoteze eronate. Primul dintre ele se bazează pe faptul că viitorul împărat sa născut în 1868. În acest an, în calendarul estic a fost doar o populație a dragonului de pământ galben. Unii cercetători sugerează că de aceea Nikolay și ștampilat dragonul. Dar la acel moment, nu atât de activ, ca acum, a fost interesat de calendarul estic.

Există, de asemenea, o altă teorie falsă. Dacă îl evaluați din punctul de vedere al realității, atunci puteți numi în siguranță cele de mai sus. Fondatorii ei sunt urmați de adepții teoriei conspirației. Potrivit acestei versiuni, există o așa-numită comandă Dragon. Aceasta este o anumită societate secretă în care numai reprezentanți ai elitei europene au admitere, precum și cel mai apropiat mediu. Iar tatuajul din mâna dreaptă este un fel de simbol al accesoriilor umane pentru această societate.

Citește mai mult  Totul despre tatuajul sub formă de OZN-uri și străini

Dar a fost un moment în care această teorie de origine a tatuajului său a fost considerată aproape principala. În distribuția acestei versiuni, un tatuaj identic a jucat rolul său, care era la vărul său. Oamenii au început să creadă că, dacă au același talent, înseamnă că este un semn al apartenenței unei societăți secrete. Aici a fost „dragonul roșu”. Oamenii au spus că reprezentanți ai acestei situații, se presupune că societatea a dezlănțuit primul război mondial din lume. Dar nu există dovezi directe.

În plus, există o altă contradicție greutăți. Faptul este că atât Nicholas II, cât și vărul său nu și-au ascuns niciodată tatuajul. Dimpotrivă, împăratul de multe ori, care prezintă fotografii, împinse maneca de cămașă pentru a-și demonstra dragonul. Dacă această echipă a subliniat de fapt aparținând unei societăți secrete, a fost logic că omul ei ar încerca să o ascundă. De asemenea, stign tatuajul nu ar trebui să fie la îndemână, ci pe o altă parte a corpului. Din nou, pentru ao ascunde sub hainele cu oameni neautorizați.

Neconvincarea tuturor teoriilor de origine anterioare a condus la faptul că cea principală este conform căreia Nicholas II în propria lui va face o scânteie, oferind astfel un omagiu la modă.

Dacă vă amintiți interpretarea tatuajului, care a fost prezentată la începutul articolului, putem spune în siguranță că împăratul jalliului a fost foarte potrivit. La urma urmei, el poseda calități de conducere, curajul, a fost încăpățânat și și-a căutat obiectivele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: