Usi: Caracteristici și schițe tatuaje

Usi: Caracteristici și schițe tatuaje

Stil în tatuaj dotwork (dotwork) și tradus – „punct de lucru”. Această tehnică, la fel de ușor de ghicit, este reprezentată de crearea unei imagini din punct de vedere. Densitatea diferită a acestor elemente creează un gradient, ceea ce înseamnă că tehnica vă permite să jucați cu culoarea și umbra.Tehnologia este atât de unică încât nu fiecare specialist o va lua.

Caracteristici stil

Povestea lui a început cu mult timp în urmă, deoarece multe lucruri legate de tatuaj au rădăcini preistorice. În Africa, au fost găsite peșteri și pe pereții lor – artefacte sub formă de pictură rock. Deci, există oameni vechi pe care au fost desenați (sau altcineva), dar trupurile acestor desenate au fost decorate cu modele din puncte. Și dimensiunile arheologice au arătat că aceste desene au fost făcute cu cel puțin 6 mii de ani înainte de epoca noastră.

Dar dacă nu vă înșelați într-o poveste atât de îndepărtată, atunci ușa este aproape de pictura: Neo-simprându-se care au lucrat la sfârșitul secolului al XIX-lea, au folosit în mod activ tehnologia spot frotiș. Iar picturile lor ar putea deveni inspirate pentru maeștrii moderni de tatuaje.

Și dacă te apropii de zilele noastre, stilul a devenit popular datorită regelui Le Heddy. Acest tatuaj maestru nu a știut cum să atragă în stilul de clasice, și nu am place foarte mult realism, și, prin urmare, el a luat pentru a inventa echipamente autorului. Și a inventat modele geometrice în formă de puncte. Firește, aceste motive au existat deja și au folosit reprezentanți ai diferitelor direcții de artă. Dar, de fapt, el a fost pentru prima dată în tatuaj. Sau, acest lucru este corect, cei care au făcut această tehnică în cerere.

Doughup, în general, este creierul anilor ’90. Acest lucru înseamnă că stilul este încă tânăr și în curs de dezvoltare. Puteți presupune doar că acesta va fi cu el în 10 ani.

Luați în considerare caracteristicile de recunoscut ale ușii.

 • Spectrul de culori. Este extrem de discret – negru și roșu, asta e tot minimalismul de culoare. Dar unirea lor este capabil de a crea luminoase și contrast imagini. Culorile sunt mari combinate, dar nuanțele lor ajuta la crearea unor puncte de diferite densitate. Decât punctele mai aproape una de alta, culoarea mai gros, și vice-versa.
 • Geometricity. În stilul ușii astăzi vă puteți face o geometrie clasică, dar încă strict în mod prioritar. Dacă doriți să vă umple o brățară rece pe încheietura mâinii într-o tehnică punct, aceasta este o ușă tipică. Dar această geometrie nu este în zadar numit dantelă: desene realizate cu pricepere ca și în cazul în care expertul țesute.
 • Dificultatea de muncă. Găsiți un maestru competent și într-adevăr nu este ușor. Tehnica este complexă, și nu orice tattooer ia pentru ea (experiență amară cu un tatuaj vag și schimbat culoarea – nu un singur caz). Prin urmare, RADIO IMPORTANT, SI MASTER PORTOFOLIUL, SI DORESC FIND un pic SPECIALIST la client însuși.
Citește mai mult  Tatuaj extraordinar

Tehnica sugerează două mecanisme de tragere: hardware-ul clasic și manual. În primul caz, expertul utilizează o mașină de scris de inducție, în cea de a doua a fost implicat. Dar orice fel este ales, fiecare punct va fi pus separat. De aceea, este dificil.

Tatoo încă necesită o resursă temporară. Cei care au decis să facă un tatuaj folosind un astfel de program, trebuie să înțelegeți că imaginile mici nu se uită în ușă atât de eficient. Dar impresionantul major.

Schițe masculine

Există, de asemenea, poveștile sale populare în această tehnică care doresc să repete. Ordine individuale atunci când maestrul pentru prima dată aude despre acest subiect, nu atât de frecvent.

Iată cele mai populare schițe.

 • Leu și tigru. Două fiare sunt eroite în lumea animală, iar oamenii au fost asociați cu caracteristici definite ale naturii. Dar doar un desen mare va arăta rece, de exemplu, pe piept.

 • Cioară. Este imposibil să spunem că tema păsărilor și a animalelor este cea mai populară în ușă, dar vulturii, bufnițele și mai multe cerbi, pisici, lupi, urși, se pot spune, se află în partea de sus a ordinelor animalelor. Firește, clienții ar trebui să fie asigurați că știu semnificația, simbolismul acestor cifre.

 • Spaţiu. Dar acest subiect se poate spune, a câștigat o nouă respirație în legătură cu actualizarea istoriei spațiale a omenirii. Cele mai recente realizări ale măștii Ilona au ridicat interesul în lumea universală misterioasă, iar aluzele cosmice au fost continuate și în lumea tatuajului. Se pare interesant și non-banc. Lună, soare, stele, planetele pot fi o reflecție de artă asupra veșnică, imprimată pe corpul lor.

 • Lemn. Acesta este un simbol al genului și al vieții umane în general. Copacii în tehnica Doomle arată grozav ca o imagine pe spate sau pe antebraț. Pot fi combinate cu ornamentul etnic.

 • Muntii. Asociațiile moderne cu munți nu sunt doar romantism și comunicare cu natura, ci și vârfuri cuceritoare. Și chiar dacă alpiniștii înșiși nu spun așa despre munte (este imposibil să-l cucerești, poți să urci doar dacă îți permite), totuși oamenii figurativi percep aceleași lucruri ca o înregistrare personală a unei persoane, cum să cucerească ei propriile lor înălțimi de viață.

 • pădure. Poate fi considerat un simbol al sufletului unui bărbat, în care atât de mult într-o pădure densă, și nu toată lumea poate intra în această pădure. Pe mâini, astfel de lucrări sunt mai frecvente. Uneori devin trupuri de oameni a căror viață este legată de mediu și / sau de călătorie.
Citește mai mult  Tatuaj anime

 • Craniu, cruce, dragon. Opțional într-o compoziție povestitor. Aceste caractere sunt combinate prin frecvența de citare. Dar merită să înțelegeți că sunt percepuți radical și trebuie să vă gândiți că este aproape de o persoană cu semnificația lor, este pregătită pentru un astfel de categoric pe corpul său.

 • Pană. După cum sa menționat deja, imaginile mici nu sunt la fel de spectaculoase în ușă, dar stiloul este mai probabil să facă mici. Dar, de exemplu, pe încheietura mâinii sau pe gât, pe antebraț sau umăr, un astfel de semn este adecvat. Cu crearea corectă a gradientului, chiar și un mic tatuaj va arăta interesant, considerabil. Stilou, inclusiv cu persoane cu scrieri și, prin urmare, ideea de tatuaj poate ridica poeți, scriitori, jurnaliști și cei care câștigă textul textului.

 • Portret. Una dintre cele mai dificile lucrări din această tehnică. Responsabil și la scară largă. Trebuie să caute un maestru mai bun, altfel orice distorsiune va ucide esența tatuajului total.

 • Eroii World Perfect. Warriors din acest joc au devenit eroii unui tatuaj de doole, iar unii iubiți sunt gata să-i facă parte din ei înșiși. Din nou, ca și în cazul unui portret, trebuie să căutați maeștri de clasă mega.

Stereotipurile de gen din sfera tatuajului merg, de asemenea. Astfel încât oricare dintre subiectele enumerate poate lua calm și fată. Deși se crede că există o schițe preferate de doamne.

Desene feminine

Subiectele de plante au considerat în mod corect cele mai populare. Subiectul culorilor nu este bătut, deoarece compozițiile florale sunt într-adevăr mai mult decât alte femei și profund simbolice.

Ce sunt umplute fetele.

 • Lotus – înseamnă forță, providență, putere și inaccesibilitate, doamnelor de obicei aleg picioarele ca o pânză sub acest tatuaj.

 • trandafirul – această imagine botanică este asociată cu provocările frumuseții și valoarea acestuia, deși interpretarea poate depinde de culoarea, forma și t. D., Dar este frumusețea și senzualitatea în sensul de punere în aplicare.

 • Fulg de nea – Fetele au această unicitate, unicitate, puritate și fragilitate (modelul fiecărui fulg de zăpadă real este într-adevăr unic și, prin urmare, logica este clară aici).

 • Vulpe – acest animal este asociat cu viclenie și frumusețe. Tattoo cu acest personaj poate sugera faptul că proprietarul său de ciudat, deliberat, se distinge printr-un miros și chiar o gândire remarcabilă. Fetele japoneze care hrănesc un astfel de tatuaj doresc să-și poarte norocul cu ei. În unele culturi, Fox – aceasta este o legătură cu cealaltă lume, cu cei care au părăsit rudele.

 • Pisică – femeile într-un astfel de desen doresc, de obicei, să-și sublinieze independența, mândrie, graozi. Și acum 200 de ani, astfel de tatuaje au folosit adesea marinari cu mâneci lungi și le-au slujit să fie credincioși. În țările asiatice, o pisică în această zi este considerată a fi un animal capabil să protejeze spiritele rele.
Citește mai mult  Totul despre tattoo kolovrat

 • Şarpe – semnificațiile sunt foarte multe: de la viclenie și dexteritate la devotament și sexualitate. Dacă vorbim despre devotament, iar șarpele este de obicei doi și au interconectat în imagine. Un astfel de tatuaj în stilul ușii este, de obicei, umplute la îndemână.

 • Jellyfish – dacă bărbații au un astfel de tatuaj care înseamnă o cale spirituală de dezvoltare, atunci pentru femei este un simbol al unei relații ușoare cu problemele, poziția socială activă, intuiția bine dezvoltată. Se spune că meduze colorate este mai bună decât cei care sunt puțin, dar ușa poate argumenta cu ea.

 • Martin – această pasăre este asociată cu primăvara, tinerețe, sensibilitate. Ea poate aduce noroc, dar poate sugera prima dragoste, care este întotdeauna în inimă. Chiar deasupra lamei – aici este un loc preferat la fete pentru astfel de imagini.

Simbolismul nu este dogma. O persoană poate avea propria interpretare a tatuajelor, conexiuni și asociații profund personale și este absolut normal.

Unde puteți pune?

Tehnica ușii, lucrul în care este gata să decoreze cu greu orice parte a corpului uman.

 • Zona de mâini este luată în considerare dacă nu mai căutați, aproape de asta. Pe perie, imaginile pot fi efectuate dacă o persoană are cicatrici și dorește să le elimine printr-un tatuaj. Chiar și un simplu ornamental ajută. Motorul este destul de capabil în această privință, dar numai dacă tatuajul va ocupa spațiul maxim al pielii.

 • Figura pe gât – ca un cod personal, pe care vreau să-l demonstrez oamenii și, uneori, trebuie să se ascundă. O astfel de intriguitate tatuajului. Pentru ușa vine și cei care sunt gata să-și dea gâtul la crearea de imagini simbolice pe ea. Din nou, trebuie să fii pregătit pentru faptul că numai desene mari vor dezvălui toate farmecul tehnologiei.

 • Tatuaj pe Bemps pentru motive evidente mai des fete preferă. Și dacă purtați fuste și pantaloni scurți, acoperind doar tatuajul doar relativ (când fetița se află în jos, imaginea se deschide), va exista încă intriga.

 • Imagini frumoase, la scară largă pe prioritatea Back-tipi. Pentru o astfel de muncă, vrăjitorul ușii este luat fără plăcere: unde să se ridice și să demonstreze toate posibilitățile de creare a punctelor gradienților.

În general, se poate spune că ușa este vizuală aproape un desen arhitectural. Și, prin urmare, cei care preferă o astfel de tehnică cel puțin estetic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: