Vasilka Tattoo

Vasilka Tattoo

Înainte de a merge la salonul de tatuaj, ar trebui să te gândești la schița viitorului tatuaj. Fitingurile pot descrie o varietate de parcele. Imaginile sub formă de flori de porumb sunt considerabil populare. Astăzi vom vorbi despre ce valoare pot purta, unde sunt mai bine să le plaseze.

Valoarea tatuajului

Tattoo „Vasilek” va deveni o opțiune excelentă pentru fete. Aceste desene complete pot purta următorul înțeles:

  • loialitate și puritate+

  • armonie+

  • calm+

  • Forta interioara+

  • Rezistenţă.

Adesea, Vasilek personifică temperamentul simplu și deschis al proprietarului său. În același timp, este combinată cu rezistența la viață și o putere interioară specială, calm.

Trebuie remarcat faptul că Femeile și fetele tinere preferă adesea astfel de culori, deoarece doresc să spună despre moaletele lor și caracterul luminos blând, feminitatea. De regulă, astfel de femei au un temperament calm, frumusețea și dragostea vieții.

Ele sunt pe deplin deschise la emoții și sentimente, întotdeauna gata să păstreze loialitatea și devotamentul.

În plus, versiunile individuale ale unui astfel de tatuaj pot indica altul. Deci, imaginea unei coroane de țesute Vasilkov poate vorbi despre o uniune spirituală puternică, despre prietenie, relație dovedită, precum și o relație de dragoste puternică și fiabilă.

În ciuda faptului că astfel de imagini preferate cel mai adesea femeile, pot aborda și ambii bărbați. Pentru ei, tatuajul „Vasilek” poate vorbi despre gânduri pure, dragoste și nobilitate.

Un desen format din două flori de porumb, denotă loialitatea spirituală veșnică a iubirii nerecuperate. Un astfel de simbol, pe de o parte, indică faptul că proprietarul său este un om dedicat, credincios și persistent, dar, pe de altă parte, poate interfera cu viitorul pentru a întâlni dragostea nouă și pentru a găsi fericirea și calmul, așa că ar trebui să fie foarte serios Gândiți-vă cum să aplicați un tatuaj similar similar.

Citește mai mult  Tattoo pe palmie

Dacă Vasilek este descris cu o sabie, atunci tatuajul va deveni un simbol energetic activ.

Această opțiune este mai potrivită pentru bărbați. Floarea cu o sabie personifică războinicul credincios, care este întotdeauna gata să protejeze. Adesea, tatuajul de acest tip este umplut de cei care sunt angajați în diferite tipuri de arte marțiale.

Idei schițe

Tatuajele sub formă de flori de porumb pot fi făcute în diferite versiuni. Un astfel de desen, reprezentând o ramură verde subțire, cu mai multe muguri de flori de colorare albastru-purpuriu și frunze mici mici. Dacă doriți, puteți umple și o frază.

Frumos arată ca o imagine mare a unui flux albastru-albastru. De asemenea, puteți descrie tulpina verde cu frunze. Această opțiune este mai bine să descrieți pe spate, șold sau în caviar.

Uneori există tatuaje sub forma mai multor flori de porumb care cresc în apropiere. Imaginea este adesea efectuată într-o paletă alb-negru. În plus, albinele mici sunt umplute, care stau pe cizme de flori. Această opțiune este perfect potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Mulți preferă tatuajul care ilustrează o floare alb-negru mică pe o tulpină subțire. Un astfel de desen simplu în stil minimalist ar trebui să fie plasat pe gleznă, încheietura mâinii, gâtul. Această opțiune va fi optimă pentru fetele tinere.

De asemenea, puteți descrie un mic buchet cu mai multe flori albastre albastru cu elemente de legume verzi și o mare inscripție frumoasă în partea centrală. Ea va acționa ca un accent original în compoziție. Asemenea imagini sunt potrivite și băieți și fete.

Dacă doriți să faceți cel mai interesant tatuaj din corpul dvs., atunci trebuie aplicată o imagine sub forma unui mic bud albastru cu elemente de legume alb-negru. În același timp, întreaga compoziție trebuie efectuată în tehnica grafică, este posibil să se dilueze toate acestea cu elemente mici sub formă de forme geometrice. Cel mai adesea, tatuajul de acest tip are dimensiuni relativ mici.

Citește mai mult  Ce fel de tatuaj cu caracatiță și ce se întâmplă?

Unii își dau preferința tatuajului care ilustrează o floare de drop-down strălucitoare cu frunze purpurii și culori albastre. Dacă se dorește, sunt aplicate alte muguri florale. O astfel de opțiune luminată este potrivită pentru fetele tinere.

Unde puteți aplica?

Tatuajul „Vasilek” va arăta grozav la aproape fiecare parte a corpului. Dar tot mai multe ori sunt plasate pe mâini și picioare. În primul caz, compoziții mici colorate și alb-negru care stau în zona încheieturii mâinii, umăr. Imagini mai mari reprezentând un buchet de mai multe culori, se aplică mai bine pentru antebraț.

Imaginile mici sunt, de asemenea, adesea plasate pe glezne, picior. Puteți face o compoziție sub forma unei flori pe o tulpină lungă subțire, această opțiune este mai bine să faceți pe coapsă și în caviar.

O altă zonă potrivită se va întoarce. Acolo poți să umple ca un tatuaj, cum ar fi bărbați și femei. Pe spate va arăta mari și mici și desene mari. Uneori sunt create imagini pe lame.

De asemenea, gâtul se va potrivi. Există tatuaje umflate de dimensiuni medii și mici. De regulă, fetele tatuajului fac în această zonă. O opțiune interesantă va fi compozițiile care se mișcă fără probleme de pe spate pe gât.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: