Castele pentru valize

Castele pentru valize

Dacă vă aflați într-o călătorie, ar trebui să aveți grijă de conservarea lucrurilor voastre. Cel mai adesea sunt transportate în valize. În acest caz, opțiunea optimă va fi instalarea unei încuietori de protecție specială. A produs în prezent o mare varietate de accesorii pentru bagaje.

Vizualizări

Luați în considerare unele dintre cele mai populare castele pentru valize.

  • Balamale. Un astfel de fel este caracterizat de cel mai mic grad de fiabilitate. Ea face mai ușor să spargă sau să hack. Dar, în același timp, aceste detalii au costuri reduse, sunt cele mai simple modele de utilizat. încuietori cu balamale pot fi cu un handage semideschis – în acest caz, corpul corpului este echipat cu un mecanism special care va deține cheia. Și pot fi semi-închise – astfel de modele au un mecanism de fixare care este ascuns în cazul în sine. Eșantioanele închise sunt aranjate astfel încât întregul mâner să fie complet ascuns în cazul.

  • Valută. Aceste încuietori pentru valize au fiabilitate și specii estetice, curate. Costul lor poate varia semnificativ în funcție de caracteristicile constructive. Eșantioanele de tăiere sunt plasate în interiorul produsului, în timp ce efectuează imediat și funcția de protecție și funcția de fixare.

  • Deasupra capului. Aceste modele pot consta dintr-un element retractabil care este fixat într-o gaură specială a designului. Astfel de soiuri sunt destul de ușor de instalat, sunt, de asemenea, ușor de operat.

Opțiunile aeriene sunt considerate destul de fiabile.

Și, de asemenea, încuietori pentru valize pot fi împărțite în alte două grupuri mari.

  • Codul Castel. Valizele echipate cu un astfel de element de protecție pot fi deschise numai introducând o anumită combinație de numere. Utilizatorul în sine poate stabili un cod specific pentru deschidere. În acest caz, secvența selectată va fi cunoscută numai unei persoane care a intrat direct la număr. Proprietarul nu va trebui să transporte o cheie pentru un astfel de castel.

  • Castel cu o cheie. Această opțiune este considerată cea mai frecventă și mai simplă. Castele sunt echipate cu un mecanism special cilindric. Blocarea se efectuează automat prin apăsarea mâinii.

Astfel de încuietori pot fi împărțite în alte două grupe, în funcție de materialul pe care îl fac.

  • Plastic. Astfel de produse sunt fabricate numai din speciile din plastic solid de înaltă calitate. Ele sunt considerate destul de durabile. Dar, în același timp, astfel de modele au o greutate mai mică.

  • Metal. Aceste soiuri sunt durabile și fiabile. Ei vor putea servi cea mai lungă perioadă.

Alegere

Înainte de a cumpăra un astfel de element de protecție pentru o valiză, merită luarea în considerare a mai multor nuanțe semnificative. Deci, asigurați-vă că vă uitați la diametrul alinierii. Dacă este prea mare, elementul nu poate pătrunde în glisorul de trăsnet. Pentru majoritatea pungilor, varianta optimă sunt modele cu un diametru cuprins între 3 și 4 milimetri.

Enabarits al cazului. El nu ar trebui să fie prea mare.

Opțiunea corespunzătoare va fi mostre cu o lățime de cel mult 25 de milimetri. Trebuie să se uite la materialul din care este produs castelul. Cel mai adesea folosit din alamă, care este o bază de lumină și inoxidabil, are o performanță înaltă rezistență.

Modelul realizat din fontă poate veni perfect. Acesta va avea, de asemenea, un nivel ridicat de rezistență și fiabilitate. Dar, în același timp, trebuie amintit faptul că piesele din fontă va fi mult mai greu decât simplu din alamă. Verificați dacă mânerul este întărită. Acest lucru va face foarte mult că este dificil să se extindă castel.

Și, de asemenea, decide cu privire la exact ce tip de blocare aveți nevoie de: model de cod sau o versiune simplă cu cheia. Fiecare dintre ele are avantajele și dezavantajele sale. Prima opțiune este considerată destul de confortabil și practic. O valiza cu o astfel de protecție va fi capabil de a utiliza întreaga familie, și nu va fi necesară cheile de transfer constant.

Când se utilizează încuietori simplu, nu va fi necesar să se memoreze combinația de cifre pentru introducerea codului. Și, de asemenea, asupra speciilor astfel de soiuri arate cele mai multe ori mai fiabile și solide. Dar, în cazul pierderii cheilor, dispozitivul va trebui să se rupă.

Cum se utilizează?

Termenii de utilizare Un astfel de element de protecție poate fi diferit în funcție de tipul de blocare. Deci, dacă valiza dvs. este fixată cu codul cu codul, atunci Pentru a deschide sacul, trebuie doar să introduceți numerele corespunzătoare.

În acest caz, astfel de blocuri de cod pot fi programabile. În acest caz, proprietarul valizei poate veni în mod independent cu o combinație de semne.

Există modele cu un cod producător predeterminat. Dacă codul a fost uitat, atunci va trebui să selectați o combinație adecvată prin selecție.

Pentru a debloca un dispozitiv standard de blocare, ar trebui să utilizați cheia care vine cu blocarea în sine. Dacă cheia este pierdută, produsul va trebui fie să taie, fie să crack.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: