Cum de a alege un parfum de sex feminin cu muștar?

Cum de a alege un parfum de sex feminin cu muștar?

parfumuri mustața au fost mult timp populare doar în rândul bărbaților. Dar, în timp, parfumurile originale apreciate si doamnelor. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece astfel de arome sunt foarte bine amintit și potrivite pentru personalități luminoase.

Ce dă Mortginka?

Există multe componente diferite care dau muștar luminos de parfum. În acest scop, următoarele componente sunt utilizate în parfumerie:

 • Piper roz+
 • Absinthe completă+
 • Oak Moss+
 • lămâie+
 • iasomie+
 • grapefruit+
 • Mimosa+
 • cafea+
 • patchouli+
 • Wood Ud și alții.

Cui se va potrivi?

Celebrul Coco Chanel a spus că, dacă o femeie poate alege să aleagă parfumul, atunci va fi recunoscută de îndată ce intră în cameră. Parfumul cu muștar ușor ajută cu acuratețe proprietarul lor să atragă atenția și să-și amintească. Dar că ei vin perfect la o persoană, este necesar să navigheze nu numai pentru preferințele lor, ci și pentru apariție. După cum știți, toate fetele aparțin 4 culori. Pentru fiecare dintre ele vă puteți ridica aromele:

 • fetele ale căror apariții prevalează Nuanțe reci, Merită să vă acordați atenția asupra parfumului amar-dulce+
 • Proprietari Autumnal Colorota, Și anume, karaglazy și frumusețile sale cu ochi verzi, cu cupru sau rusia păr șaten, cel mai bine este de a da prioritate acrișoară mirosuri adânci+
 • brunetele cu ochi de lumină și de culoare maro arome picante mulțumiți+
 • fete Dwarm Este demn de atenție la compoziții de miere și muștar cu lumină de mosc.

Cel mai bun parfum

În cazul în care este dificil de a determina alegerea, vă puteți concentra pe acele compoziții ale femeilor care sunt foarte populare în rândul femeilor din întreaga lume.

Citește mai mult  Totul despre perioada de valabilitate de produse de parfumerie

Chanel Cristalle

În 1974, celebrul Parfumer Henry Robert a fost creat de apă de toaletă pentru femei, care încă nu a pierdut popularitatea lor. În ea, amărăciunea plăcută de lamaie siciliana este perfect combinat cu sensibilitate de zambila. Vine parfum pentru femei romantice și încrezătoare în sine. Top Note: siciliană lamaie si bergamota. Notele de inima: copac roz și caprifoi, zambile parfumat și iasomie. acorduri principale: vetiver și mușchi de stejar amar.

Burberry corp

În 2011, parfumuri cu aroma amar lansat Parfum Michel Almarak. Acestea se referă la clasa de florale și sunt potrivite pentru doamnele de orice vârstă. În plus, ele pot fi folosite dimineața devreme și seara târziu, la rece și la cald zile. Notele de varf: pelinul moale, frezii albe, piersicii. Notele de inima: Tender Rose siciliană, Iris și Sandal. Notele majore: dulce de vanilie, Amber, Cashmere Tree Muscus.

Nina Ricci L’Air du Temps Parfum

Acest parfum cu note amare a fost creat în 1948 de parfum franțuzesc. Aranjament floral permite fetelor să sublinieze Romantismul și sensibilitatea lor. Notele de varf: Gentle a crescut, bergamot, neroli amar și Carnation parfumat, piersici coapte și lemn de trandafir. Note de mijloc: Ylang-Ylang, Gardenia aromatice și orhidee, rozmarin și Iris Root, Gentle Violet si Jasmine. Principalele acorduri: condimente aromate, cedru, mușchi de stejar, chihlimbar si mosc artificial, santal si benzoină.

Agonist de cristal lichid

Acest parfum cu note amare este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Creatorul său este Pellegrinul Factorului Swiss Perfumer. El se referă la un spicant-Fuys. Notele de top sunt reprezentate de condimente parfumate, cuișoare și bergamot. Notele de mijloc își amintesc aroma tămâiei, lavandă parfumată și patchouli. Compoziție completă Cordoane de bază cu miros de cedru alb, labdanum, fasole fine și fasole alunghioase albe.

Citește mai mult  Ce este aldehide în parfumerie?

Fudea EcoParfum

Această compoziție pe bază de plante pe bază de plante a fost creată de Perfumer Natalia Light. Aparține acestui parfum la grupul Fuyter. Este potrivit pentru toată lumea, fără excepție: atât femei și bărbați. Compoziția are lămâie și pelin amară, garoafa, mahagonia braziliană, tutun, patchouli, copac roz, fân și lavandă.

Memoir Femeie Amouge

Parfumul într-o sticlă neagră creată de fiica faimosului Picasso Paloma atrage atenția colectorilor de spirite. Se referă la parfum la clasa de cipuri. Se potrivește perfect unor personalități pasionate și încrezătoare. Notele superioare sunt reprezentate de pelin amar, cardamomon verde, piper roz, precum și mandarină suculentă. Inima Note: Ladan, piper amar, note de lemn, iasomie, garoafa si flori albe. Acordurile de bază sunt reprezentate de Moss de stejar, labdanum francez, lemn de santal și castorium fumos.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru a sublinia individualitatea și unicitatea unei femei, trebuie să puteți alege aroma potrivită, Concentrarea nu numai pe sfatul prietenilor sau descrierilor frumoase. Alegeți parfumul se află într-un magazin de parfumuri bun pentru a putea evalua și a testa parfumul original. Du-te la magazin asupra duhurilor este mai bine dimineața devreme. Pentru o excursie la magazin nu este în valoare de sniffing mai mult de 3-4 parfumuri. În caz contrar, va fi dificil de a decide, pentru că toate compozițiile pot fuziona împreună și va fi imposibil să înțelegem care este mai bine.

Aplicati parfumul necesar pe ape de hârtie sau încheietura mâinii. stropească Doar pe piele 1-2 picături. Acest lucru va fi deja suficient pentru a dezvălui miros. După testare, trebuie să așteptați cel puțin 10-15 minute înainte de a face alegerea finală pentru a înțelege cum se schimbă mirosul pe piele. De asemenea, trebuie să ne amintim că În perioada de arome lunare pentru femei sunet un pic diferit. Prin urmare, în acest moment este cel mai bine să renunțe la astfel de achiziții.

Nu merge la magazin într-o stare proasta sau se agită parfumul meu preferat în prealabil. Aceasta va împiedica, de asemenea, alegerea potrivită.

Pentru mai rapid pentru a naviga atunci când cumpărarea, trebuie să știți de la care componentele un parfum preferat. Descrierea parfumului indică întotdeauna care acorduri „juca“ în compoziție.

 • Notele de varf sunt responsabile pentru prima impresie. Cu toate acestea, ele sunt auzite doar câteva minute. După acest timp, mirosul dispare, dând drumul la altul. Acest lucru se datorează faptului că acestea conțin componente care sunt slab înregistrate, de exemplu, uleiuri esențiale de citrice.
 • Notele de inima sunt stabile, Prin urmare, sunetul lor durează aproximativ două ore. Acestea intră în vigoare literalmente 15-20 de minute după aplicarea.
 • Basic sau buclă note începe să se manifeste doar ceva timp. Ele pot ține de la 3 până la 15 ore, depinde totul de concentrația de aroma. Prin urmare, atunci când cumpără merită atenție pe acorduri buclă. O astfel de durată este posibilă numai pentru că există note de substanțe care se evapore încet, de exemplu, mușchi de stejar, patchouli sau sandale. În plus, compoziția poate include de asemenea produse de sinteză, cum ar fi vanilie dulce sau mosc.
 • De asemenea, la cumpărarea parfumurilor ar trebui să acorde o atenție la concentrația produselor. Cu cât va fi mai mare, parfumurile mai persistente.

Însumând, putem spune că parfumul cu muștar – aceasta este o opțiune excelentă pentru femei și fete care nu-i plac arome dulci.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: