Parfum de lux Nina Ricci

Parfum de lux Nina Ricci

Brandul francez Nina Ricci, câștigând popularitatea lumii, și-a început parfumeria în perioada de post-război. Dezvoltatorii aromacozposi au oferit femeilor posibilitatea de a-și recâștiga din nou feminitatea și de a simți neglijență. Eminenții francezi francezi nu se opresc și până în prezent pentru a uimi noi arome fermecătoare care vizează seducția și bărbații fermecători. Datorită lor în aer, romantism și dragoste, creând o atmosferă de atractivitate, ispită și lux.

Particularități

Fashion House Nina Ricci, în cazul în care modelele de îmbrăcăminte elegante au fost cusute în timp dinainte de război, A Nina Richie a aparținut celebrului model de moda. O altă rundă de glorie de brand a primit în momentul în care a început eliberarea de Nina Ricci parfum. Primele erau spiritele-Coeur Joie, apoi L’Air Du Tempps, care a adus proprietarii nu doar faima, dar, de asemenea, un profit mare. De la bun început, până în prezent, parfumul Nina Ricci este un standard de rafinament, feminitate si lux.

Pe parcursul dezvoltării sale, direcția perfumeful a brand-ului a creat nu numai linia de arome proaspete, dar, de asemenea, a devenit faimos pentru formele neobișnuite ale florilor pentru parfumuri sub forma unui măr, cu timpul, cu timpul cartea de vizită a parfumului din Nina Ricci. Caracteristica de brand este, de asemenea, faptul că, în ciuda extinderea gamei, anterior arome nu sunt eliminate din producție, dar sunt fabricate de partide mici limitate, ambalate la sticle de cristal.

În memoria creatorului brandului în 2006, o colecție de arome sub numele general, Nina a fost lansat, care a devenit celebru în întreaga lume mondială. Astăzi, această linie continuă să evolueze și este alimentată cu noi arome luminoase, în care notele de mere sunt invariabil prezente. Conform traditiei, bottls parfum având o formă de măr.

O varietate de arome

De la dezvoltarea sa în direcția de parfum, brand-ul a dezvoltat și a lansat o varietate de piese de parfum pentru femei și pentru bărbați. Punct de vedere istoric, arome pentru femei au o gamă mai largă de produse, în comparație cu linia bărbați. Cu toate că Inițial, a fost făcut accentul pe producția de parfum, cu timpul descrierea și compoziția sa schimbat, și există opțiuni pentru Eau de Toilette si Eau de Parfum, adică, apă de toaletă și apă de parfum. parfumuri de achiziție din colecțiile anterioare care au fost de mai multe decenii, este posibil ca licitațiile sau în colecții limitate.

Produse Parfum aromate ale brandului NINA RICCI este împărțit în 3 categorii mari.

Apa de toaleta

Aromele sunt marcate cu EDT apă de toaletă, care are popularitatea de cumpărători pentru prețul lor scăzut. Conform perseverență, o astfel de aromă este ineficientă, deoarece concentrația de aromaism în ea nu mai mult de 10% este.

Nina Ricci Nina Ricci Nina Ricci Brand. Mai jos sunt cele mai multe specimene populare dvs.

 • Nina Nina Ricci – Produsele sunt cunoscute în Rusia ca „Red Apple“. Butelia arata ca un mar de culoare roșie, decorate cu frunze de argint volumetrica. Produsul este considerat o aromă de sex feminin universal, care poate fi atribuită atât floare și citrice. Autorul de parfum este Olivier Cresp. Utilizați „Red Apple“, se presupune că în sezonul de iarnă și de primăvară, deoarece este în acest moment că el a pronunțat proprietățile sale. În diferite moduri de temperatura, parfumul se manifestă în moduri diferite, deschizând fețe noi. Datorită acestei proprietăți, parfumul nu este plictisit cu utilizarea pe termen lung, astfel încât să puteți găsi o mulțime de comentarii care femeile cumpăra o sticlă nouă imediat, de îndată ce se termină un precedent. Compoziția mirosului este destul de persistentă și constă din mere și note de citrice, ca un ecou cu arome de bujor, cedru, mosc. Bucla de produs se simte la o distanță de 1-1,5 m, în timp ce aceasta este evaluată ca medie. Se observă că mai strălucitoare decât toate mirosul de această apă de toaletă se deschide în timpul zilei.
Citește mai mult  Parfum Alexander McQueen

 • Nina L’Eau – Cunoscut in Rusia ca „Pink Apple”. flacon de sticlă de culoare roz, realizat sub forma unui măr. Note de flori dulci au fost predominante în aromă, dar creatorii le-au adus la perfecțiune, care au relat din boli excesive. Parfumul a fost publicat în 2013 de la Olive Cross și a primit recunoaștere din partea cunoscătorilor de arome. Rezistența în parfum este mică, iar bucla este estimată ca medie. Produsul este universal, deoarece poate fi folosit în oricare dintre cele patru anotimpuri ale anului. Pentru aplicarea unui „Apple de trandafir” după-amiază și seară potrivită. Mirosul de parfum este estimat ca o fantezie rara, compoziția include note de verde proaspete mere, mandarine și grapefruit, cireșe, neroli, mosc și de îmbrăcăminte. Apa de toaletă „Apple roz” poate folosi atât tineri cât și doamnelor de vârstă elegantă.

 • Luna – Parfumul a apărut în 2016 și face parte din variațiile de est. Primele note au simțit mirosul de flori portocalii, verde verde, fructe de padure de pădure, mandarină. Apoi iasomie, pere sunt revelate și combinate cu caramel. Baza parfumului este mosc alb, lemn de santal, vanilie si liar. Produsul are o rezistență de la 6 la 8 ore, formând o buclă luminoasă după aplicare, învăluind tot spațiul. Apa de toaletă Luna este disponibilă în sticle de sticlă transparente albastre, iar forma sa clasică este Apple. Parfumul ar trebui să folosească în sezonul de vară sau de toamnă în ziua sau seara. Experții evaluează această compoziție ca expresiv și funingine.

 • Bella – Apa de toaletă care a apărut pe piață în 2018, este menționată ca clasă de flori-fructe de fructe. Prin tradiție, produsul este ambalat într-o sticlă, având o formă de măr verde de sticlă și decorate cu frunze argintii, pe una dintre care este situat la o mică gărgăriță. Acest parfum are prospețime în detrimentul notelor luminoase de rhubarb verde, citrice, vanilie și trandafiri. Miezul parfumului este exprimat de mosc alb si frezii. prospețime Subliniat și de tineret face produsul foarte carismatic și îndrăzneț. Este potrivit pentru fete tinere și femei care au un temperament vesel și dragoste pentru viață.

apă de toaletă implică utilizarea repetată în timpul zilei pentru împrospătarea aromei după cum este necesar.

apă de parfum

Un alt produs parfumat buget este apa de parfum. Costul său este ușor mai mare decât cea a apei de toaletă, deoarece concentrația de substanțe aromatice este de 10-12%.

Variante de Parfum Apă Marca Nina Ricci.

 • L’Extase – Parfumul a fost produs în 2015 de către Parfumier Francis Kürkjyan și se referă la speciile de flori orientale. Notele initiale sunt piersica, pere, piper roz, miezul parfumului consta din iasomie si trandafiri, zmeura si vanilie. Notele de baza sunt ambra si mosc, cedru si patchouli. Parfumeria de apă L’Extase are o rezistență foarte bună, bucla este salvată de 8-12 ore după aplicarea pielii. Parfumul este universal și poate fi utilizat în oricare din cele 4 anotimpuri ale anului. Ușurința și miros prospețime vă permite să utilizați produsul în dimineața și în timpul zilei de ceas. Un astfel de parfum se va potrivi persoanelor din toate categoriile de vârstă care caută expresie, luminozitate, non-standarditate.

 • PREMIER JOUR – Legendarul parfum de sex feminin, care a cucerit lumea în 2001. Trei parfumeri au lucrat la crearea produsului – Sophie Labbe, Carlos Benim și Rosendo Mateu. Compoziția parfumată este atribuită clasei de flori. Primele note cu experiență prin aplicarea, mandarină simțit, apoi dezvăluie treptat luminos Gardenia în combinație cu orhidee. Baza de aroma de vanilie este si lemn de note, precum și sandale și mosc. Pinmier jour luminos buclă și învelește, apa de parfum are un grad mediu de rezistență, care durează 6-7 ore. Utilizați produsul ar trebui să fie în offseason rece de primăvară și de toamnă, în după-amiaza și seara. Parfum este potrivit pentru orice categorie de vârstă, are o ruinare și oarecum provocând umbră, dar în același timp, creează un sentiment de confort și naturalețe.
Citește mai mult  Totul despre parfumuri Clive Christian

 • Iubire in Paris – Parfumul este dezvoltat de parfumerie Orelnene Gishhar în 2004 și se referă la clasa de flori. Tonurile initiale sunt foarte diverse – aceasta este un trandafir, bujor si piersici, banane și pere. Treptat dezvăluind, se adaugă note de iasomie, anason, violete si caise. Baza parfumului servesc compoziții de mosc si lemn. Parfum apa are un grad mediu de rezistență, economisind 5-6 ore. Clay ușor înăbușit, neurko exprimat. Dragostea la Paris pot fi folosite pe tot parcursul anului, în orice moment. Limita de vârstă a parfumului nu are.

Parfum de apa are un grad mediu de rezistență, care este salvat de 5-6 ore, și, uneori, un pic mai mult.

Parfum

În prezent, sub marca Nina Ricci, spiritele sunt rareori produse, vechi și arome dragi pot fi achiziționate numai în noi versiuni în formă de toaletă sau de parfum de apă. De exemplu, aroma Farouche a fost creat în 1973 și a fost poziționat cu precizie ca parfum. În versiunea modernă, această compoziție a primit o viață nouă și este produsă în principal în formatul de apă de parfum. Farouche flori-Aldehida Aroma contine mandarina, piersica si note de bergamota. Inima compoziției este iasomie, caprifoi, garoafa, nucșoară, vale, geranium, salvie, trandafir si cardamom. Baza compoziției constă din Ambra și Sandala, Oak Wood și Moss. Parfumul are o buclă viu pronunțată, iar rezistența aromei durează cel puțin 8-12 ore. Acesta este un parfum festiv, care poate fi folosit in orice moment al zilei pe tot parcursul anului.

 Cum de a alege?

Pentru femeile care se confruntă cu alegerea de parfumuri parfumate, de multe ori există o întrebare cu privire la ceea ce urmează să fie ghidat pentru a cumpăra a fost de succes. Recomandări în acest caz poate fi după cum urmează.

 • Testarea unui nou parfum, să acorde o atenție compoziției sale. Dacă vedeți prezența unor componente familiare pe care le place, acesta este semnul corect că produsul selectat va avea de a face cu tine.

 • Pick up parfum sau apă de toaletă pentru aplicații specifice. De exemplu, aceasta poate fi o opțiune festiv sau parfum pentru fiecare zi. Unele compoziții sunt proiectate pentru ani de utilizare, în timp ce altele – pentru iarna si offseason rece.

 • Inainte de a merge la magazin, afla informatii despre produsul pe care doriți. Citeste opiniile, face impresie despre produs și numai după care încearcă să-l testeze.

Trebuie să alegeți parfum în bune brațele spiritului și, în același timp, să nu se aplice alte arome. Cel mai simplu mod de a alege parfum în timpul zilei, și pentru a gusta aromele pe care trebuie să ne limităm la 2-3 opțiuni, deoarece după numeroase încercări de a alege de dults miros, și toate mirosurile sunt percepute de același tip. Toate frumusețea parfumului este revelat pe deplin numai după 20 de minute de la aplicarea. Pentru a prinde nuanțele compoziției, se aplică o picătură produs pe un tester de hârtie și a reveni la testarea acestuia după timpul specificat.

Citește mai mult  Tot ce trebuie sa stiti despre parfum Azzaro

Cum să-l folosească?

Parfum compoziții sunt un produs specific, care trebuie să fie capabil să folosească în mod corespunzător. Prin achiziționarea unui nou parfum, urmați următoarele reguli de utilizare a acestuia.

 • Parfumul este aplicată pe păr sau corp curat. grăsime a pielii denaturează percepția compoziției și o face mai puțin rezistente.

 • Pe haine, putem pune parfumul, dar este necesar să o facă prin pulverizare de la o distanță de 50 cm. Petele de parfumuri cu țesuturi sunt eliminate foarte proaste.

 • Cantitatea de parfum trebuie să fie minimă. Parfumul trebuie să fie simțit doar la o distanță de 1-1,5 m.

 • Cel mai bun loc pentru a aplica parfum este pielea de încheieturi, precum și genunchi și cot cot.

 • Nu se recomandă să se folosească același parfum pentru toate ocaziile. În diferite perioade ale anului și ziua în care aveți nevoie pentru a aplica parfumul corespunzător.

Pentru produsele de parfum pentru a păstra calitățile lor și nu a pierdut parfumul inițial, sticlele cu băuturi spirtoase sau apă de toaletă ar trebui să fie depozitate într-un loc răcoros și protejat de un loc însorit. Produse expirate nu sunt recomandate.

Cum de a distinge originalul din fals?

realitățile moderne sunt de așa natură încât aproape toate brandurile populare au gemeni false. Distinge produsul natural al brandului Nina Ricci de falsificare va ajuta la următoarele nuanțe pentru care trebuie să acorde o atenție atunci când cumpărarea.

 • produse de parfumerie Real nu poate fi ieftin. Nu magazin vă poate oferi o scădere a prețurilor cu 50-70%, chiar și cu toată dorința sa de. Dacă găsiți o astfel de atractie de generozitate – asigurați-vă că vă sunt oferite pentru fals. Un astfel de brand ca Nina Ricci nu oferă astfel de acțiuni cu privire la produsele sale.
 • Atenție la cutie. Bunurile de marcă sunt plasate într-un ambalaj stilizat prin lipire într-un film polimeric. Nu trebuie să existe tulburări de integritate pe ambalaj. Uneori, Nina Ricci parfum vine în ambalaj sub formă de cutii de tabla.
 • Inscripția de brand și numele spiritelor nu trebuie să conțină erori. În această chestiune trebuie să fie foarte atent, în avans, pentru a se familiariza cu numele corect al parfumului parfum.
 • Flaconul de parfum trebuie efectuată calitativ, să nu aibă scuffs, influxul sau colorație neuniformă.
 • Tubilor atașat la pulverizator trebuie să fie subțire și ajungând lung în partea de jos a sticlei. În sticle falsificate, veți vedea că tubul este un pic scurt și arată un pic mai gros decât originalul.
 • După examinarea caseta de parfum, găsiți numărul părții sub forma unei impresii pe ea. Numerele trebuie să fie clare, netede și bine ușor de citit.

Principalul factor de protecție fals este alegerea locului de cumpărare. Nu cumpărați produse de marcă în chioșc, de tranziție în subteran, în magazinul online. Șansa de a cumpăra falsificare, în acest caz, este destul de mare. În puncte de vânzare specializate atunci când cumpără un parfum nu ezitați să solicite un certificat de calitate pentru produsele de la vânzător.

Recenzii

    Potrivit comentarii de consum, aromele brandului Nina Ricci sunt una dintre cele preferate și în cerere compoziții de parfum la femei de vârste diferite. Cele mai multe arome sunt marcate ca fiind cel mai bun dintre opțiuni florale și fructe.

    Percepția aceluiași produs în diferite persoane pot fi diferite. De exemplu, compoziția LUNA pare ca cineva foarte bogat și excesiv de dulce, iar altele considera ușor și proaspăt.

    Nina Ricci Bella Aroma Prezentare video ceas.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: