parfum italian Tiziana Terenzi

parfum italian Tiziana Terenzi

Spiritele italiene Tiziana Terenzi sunt incluse în lista de parfumuri selective din categoria de preț mediu, cunoscut cu mult dincolo de Europa. Compania menține inițial tradițiile familiale, care nu atrage specialiști din terți să lucreze pe produse noi, iar feedback-ul și descrierea aromelor arată întotdeauna ca o poveste specială și foarte personală. Despre cele mai bune branduri de parfumuri în valoare de Aflați mai multe detalii.

Particularități

Marca italiană Tiziana Terenzi este o companie de familie care produce parfumuri și lumânări aromatice din 1968. Compania a fondat o pereche de Gulielmo și Luigzhzh Terenti, apoi afacerea lor a continuat să fie fiul Evelino și copiii săi. Astăzi, fiecare marcă de parfum este încă cu demnitate poartă numele Terenti. „Nasul” este Paolo, iar Titianul dezvoltă un design – frate și soră stau cu încredere la volan de afaceri de familie, fără a trece poziții. Înainte de a începe să lucreze independent, au colaborat cu succes cu companii precum Gucci, Aqua Di Parma, Salvatore Ferragamo.

Printre caracteristicile de produse de parfumerie Tiziana Terenzi, este posibil să se constate conceptul original: Sigilarea în sticla nu este doar parfum, dar amintiri, asociații, să le transfere cât mai exacte posibil. Aproape toate produsele de marcă sunt prezentate la concentrația de băuturi spirtoase, ei au saturație, luminos individualitate, deschis pe piele și țineți-l foarte lung.

Alte caracteristici includ astfel de caracteristici.

 • Folosind materiale originale pentru sticle. În unele colecții, acestea sunt completate cu capace din lemn natural, există opțiuni de metal, în seria exclusivă există o tapiterie.
 • Complexitatea piramidei olfactor. Este întotdeauna multicomponent, dezvăluind treptat.
 • Utilizarea de note lemnoase. Acestea sunt considerate una dintre cele mai iubite brand-. In parfumuri diferite pe care le puteți întâlni molid, pin, cedru, santal.
 • materii prime de colectare anuală. Linia de arome din fiecare an are nuanțe și nuanțe sale, astfel încât nu există nici un parfum complet identic în ea.
 • Universalitate. Compania nu are nici o diviziune strictă în normele bărbați și femei, produse potrivite pentru persoane de diferite sexe și vârstă.

Acestea sunt principalele caracteristici care sunt dotate cu absolut toate articolele companiei, dar cea mai mare atenție este definită, merită arome individuale.

Soiuri de arome

Parfum sau Extrait de Parfum de la Tiziana Terenzi a fost deja lansat în mai mult de 40 de variante de aroma, și descrierea lor este personal Paolo Terenti – parfumierul și nepotul fondatorului mărcii. Marca acordă o atenție deosebită la proiectarea sticlelor sale, curățenia și calitatea ingredientelor. Nu există nici o diviziune stricte cu privire la produsele de sex masculin și feminin, dar unele arome sunt indicate separat ca opțiuni unisex.

femei

Aici lista de colecții este destul de larg. De exemplu, Luna Stars – Aceasta este o linie de parfumuri de ulei a probei 2016-2017, care include 4 produse: Saiph Attar, Tabit Attar, Cas Attar, Kaff Attar. Toate acestea au o bază de est pronunțată, dar astăzi nu sunt eliberate – le puteți găsi numai de la colecționari sau în lanțuri de vânzare cu amănuntul, sub formă de echilibru a fostelor partide.

Citește mai mult  Totul despre parfumeria Lomani

În plus, compania are următoarea linie populară.

 • Colectia Assoluto. Seria de 8 arome verzi, lansat în 2016, este disponibil în flacoane originale de culoare de aur cu capac rotunjit. Printre produsele de produs, puteți evidenția Adhil Assoluto, Dubhe Assoluto, Tyl Assoluto, Velorum, Alioth, Lyncis, Mizar, Orionis.

 • AUR. Mai degrabă, feminin decât o colecție de parfum de sex masculin, inclusiv hit-uri, cum ar fi de aur Rose Oudh, alb de foc, Lillipur, Arethusa, Kirke, Delox, Borea. Printre notele sunt predominante dulci nuanțe orientale, florale și fructe.

 • Colecția Luna. Cea mai colecție reprezentativă a brand-ului, fabricate începând cu 2015. Există 13 arome populare: Andromeda, Cassiopea, Draco, Orion, Ursa, Eclix, Porpora, Vele, caput mundi, Lince, Mirach, Sirrah, Spirito Fiorentino. Domnitorul, inspirat inițial de observații ale cerului înstelat, umplut cu arome de Est: dulce, picant, luminos și persistente.

 • STARS Lunii COLECȚIA. În seria, fabricate începând cu 2016, sunt prezentate 4 arome exclusive: Kaff, Cas, Saiph Extrait de Parfum, Tabit Extrait de Parfum. Compozițiile lor complexe pot fi atribuite sub formă de pulbere, florale, chihlimbar, mosc și dulce.

Acestea sunt principalele serii de produse care pot fi atribuite în mod convențional pentru a femeilor. Cu toate acestea, marca Tiziana Terenzi isi continua dezvoltarea, neobosit fanii vă rugăm cu noi arome, cu o eliberare sezonieră sau limitată.

Unii fani ai brandului sunt chiar gata să caute spiritele unui anumit an, deoarece fiecare serie nouă este un alt pic decât cel precedent – aceasta este principala diferență între parfumuri selective de pe piața de masă.

Unisex

Această categorie are aproape aceeași compoziție ca și femela. Nu există nici o diviziune strictă, dar colecțiile includ aici Aniversare Colectia, care include următoarele versiuni de arome cu dominante predominant masculine.

 • Casanova. parfum Deluxe cu note orientale de copac, cedru, vetiver, piele și mușchi de stejar. Una dintre cele mai faimoase și cei dragi din Rusia este produs din 2012.

 • Himera. parfum brutal picant cu note de tutun, pin, brad, rasina de foraj, din piele și piper negru. În Duhul există o coardă de citrice pronunțată.

 • Bigia. parfum floare-oriental, cu o bază pe bază, nisip, mosc si chihlimbar, picant și profundă.

 • Gumin. Parfumul pe care Paolo Terenti numit porecla de origine a bunicului său și fondatorul brandului. Acesta este un parfum cu partea de sus constând din muzica citrice, violete, iasomie, trandafiri, și cu o bază de mesteacăn, mosc, Uda si Sandala. compoziție simplă și solidă face plăcut în special bărbați.

 • Dionisio. Aroma de 2018, căruia Paolo Terentsi inspirat Roma. Băutură și opțiunea de lux pentru cunoscători adevărați.

 • AFRODITE. Abur, parfum de sex feminin pentru Dionisio, inspirat de insula Creta, marea si soarele. Lansat în 2018.

Un avantaj separat al liniei poate fi numit sticle din lemn natural, în căutarea de lux și eficient. Combinatia de culori negru și auriu oferă o colecție specială de respect.

Mai degrabă, conducătorul arată ca un bărbat, mai degrabă decât de sex feminin Negru c probe de extracte 2012-2019, care devine popular până în prezent. În ea, o casă de parfumă a introdus principalele sale hit-uri: Ecstasy, Xix March, Maremma, Laudano Nero, Al Contrario, Fochonero, Siene C rectificarea de lemn și note de est, nuanțe de cedru, miere, lemn de santal și mosc. Există aici și foarte proaspete primăvară XIX martie – aromă sudată verde, păstrând o tendință generală a liniei.

Citește mai mult  Parfum Sergio Tacchini

Altul, mai degrabă, colecția bărbaților – Comte – include arome cu aromă orientală, saturate, mosc, cu culori animale, note de piele și cedru în sticle originale negre sau roșii. Aici puteți găsi 5 versiuni ale spiritelor:

 • Halley – cu fructe și nuanțe florale și orientale, coardă verde+
 • Wirtner – cu un accent floral pronunțat+
 • Tempel – cu o compoziție minimalistă bazată pe vale, UDA și ampria+
 • Hale Bopp – cu labdanum, lemn de santal, chihlimbar, lămâie și nucșoară în nuanțe+
 • Acoperiți – Foarte picant, cu o predominanță de piele și de mosc.

Criteriile de alegere

În cazul în care selecția de băuturi spirtoase italiene, Tiziana Terenzi poate fi utilizat de același sfat universal, ca și în cazul unei alte produse de parfumerie selective. Atenție la astfel de criterii.

 • Rezistenţă. Cele mai multe dintre produsele de marcă sunt produse la concentrația Extrait De Parfum, adică, are de la 20 la 40% substanțe parfumate în compoziția. Aceasta este cea mai rezistentă la categoria de arome – simțit pe piele, chiar și după suflet, deține pe haine pentru un timp foarte lung.
 • Componente. Tiziana Terenzi are o materie primă complet natural, deci în diferiți ani parfum poate varia, cum ar fi vinul. Este demn de concentrându-se pe principalele ingrediente care vor deveni mai vizibile după weathelation notelor „superior“. Ei vor defini divulgarea aroma.
 • Nou sau clasic. Există produse de bază cunoscute pentru fanii brand – ele devin de obicei familiarizați cu marca. Dar, anual, compania produce serii limitate, ținând cont de noile tendințe de actualitate. Puteți diversifica colecția.
 • Relevanţă. În alegerea spiritelor, concepte, cum ar fi caracterul sezonier sau ora din zi pentru purtarea lor funcționează cu succes. Groase si grele arome – seara, în stare proaspătă și revigorantă, de obicei, dimineața și în timpul zilei. parfumuri de iarnă au note picante de Crăciun, de vară – de mare și soare, toamna miroase cu un frunziș orb, acestea sunt, de obicei cele mai complexe din compoziție.

Acestea sunt recomandările de bază care ar trebui să fie luate în considerare. În plus, parfumul nu este acceptat să cumpere „orbește“. Acesta trebuie să fie încercarea de a corpului „fierbinte“ sau încheietura mâinii. Din modul în care parfumul va fi dezvăluită, decizia finală depinde în mare măsură. Nu ar trebui să încercați câteva arome într-un rând – mirosuri sunt amestecate, mirosul este blocat.

Există și alte secțiuni secrete. De exemplu, în prima jumătate a zilei, mirosul va fi mai acuta, si in timpul menstruatiei la femei, percepția mirosului poate fi distorsionat sau punctate. Nu sta în ziua alegerii parfum de a folosi spiritele obișnuite. Mai bine du-te la magazin cu curat după sufletul pielii.

La început, parfumul a fost pulverizat pe sugativa, atunci este în valoare de așteptare, timp de 10 minute și se repetă testul – se va arăta cum să se schimbe și să transforme mirosul.

Cum de a distinge fals?

Originalele spiritelor Tiziana Terenzi din Rusia pot fi achiziționate în mod oficial în magazinele mari: GUM, TsUM, în zonele duty-free din aeroporturi. In Europa, arome de nișă sunt vândute în magazine mici specializate – unul dintre cei cunoscuți în întreaga lume se află în Bologna. În cazul în care achiziția se efectuează în afara rețelelor oficiale de vânzări, este în valoare de precauție care arată rezonabil.

Citește mai mult  Parfum Angel Schlesen

Printre semnele original poate fi remarcat:

 • O cutie cu cod de bare și un cod de bară – trebuie să se potrivească cu numerele din partea de jos a sticlei+
 • Disponibilitate pe ambalarea adresei producătorului, precum și date pe site-ul oficial, e-mail+
 • Mica de protecție fără semne de deteriorare – trebuie sigilată ermetic până la prima autopsie+
 • Prezența unui capac de protecție – nu trebuie deteriorat+
 • Broșurile de publicitate însoțitoare sunt întotdeauna 2: unul este dedicat direct aromei, al doilea – colecția în care intră el.

Acestea sunt principalele semne pentru care falsul poate fi recunoscut la prima vedere. În plus, merită acordată atenție performanței generale: Imprimarea pe cutie nu trebuie să fie neclară, același lucru se aplică și designului sticlei.

Recenzii

Recenzile parfumeriei selective sunt întotdeauna foarte subiective. În cazul mărcii Tiziana Terenzi, această regulă se justifică la 100%. Produsele de nișă provoacă încântare sau par prea ascuțite, picante. cumpărători Indiferent rămân extrem de rar.

Printre comentarii sunt negative – dezamăgire în cea mai mare parte legate de alegerea parfumului. Mulți cumpărători departe de căldura eternă a Apennel, spirite ale Tiziana Terenzi par prea luminos și picant, ca și alte parfumuri de nișă italiene. Abundența de note de mosc se menționează în mod special – în arome pentru femei pe piele cand sunt dezvaluite, devenind dominanta. Nu-i place totul, dar femeile cu tipul de sud sau oriental aspect sunt destul de potrivite.

În ceea ce privește feedback-ul pozitiv, acestea sunt în mare parte legate de unicitatea fiecărui produs de brand. Design-ul sticlelor de aici nu este mai puțin importantă decât umplerea lor. În ceea ce privește parfumurile, puritatea notelor folosite este notat. Zmeură aici miroase de fructe de padure coapte si proaspete. Peach – fructe suculente. Impresia globală a produselor de brand este destul de pozitivă, popularitatea sa de masă este împiedicată, cu excepția statutului de nișă și o listă limitată de căi de distribuție – în Rusia, vânzările se desfășoară numai în 2 lanțuri de comerț cu amănuntul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: