Produse de parfumerie Chanel – cele mai bune arome din brand-

Produse de parfumerie Chanel - cele mai bune arome din brand-

Gabriel Chanel – o femeie care a lucrat dintr-o poveste, înaintea timpului său și în schimbare toate regulile. Închide-l numit doar Coco. Jocuri de noroc și liber, ea însăși a ales drumul ei, devenind cel care a dorit întotdeauna. Primele bauturi alcoolice din Coco a apărut în 1921 și a devenit imediat o senzație. Cu toate acestea, ele rămân ea astăzi.

Particularități

Parfum Istoria casei de moda Chanel in provine ’20 ai secolului XX. Apoi, Gabriel se întâlnește accidental celebrul Parfumier Ernest Bo. Așadar În 1921, rezultatul a numeroase experimente a devenit un parfum multicomponentă – el a fost primul de acest gen, nu a repeta parfum de o floare, așa cum era obiceiul.

La cerere Chanel Ernest a creat parfumuri de sex feminin, cu miros „ca o femeie“. Perfumeer a sugerat un buchet în cazul în care se utilizează un procent neașteptat de mare de aldehide. Dintre cele 10 opțiuni, Coco a ales a cincea, și a decis soarta numelui parfum. Deci spiritele de Chanel No.5 a apărut. Originalitatea aroma, numele său, simplitatea designului sticlei a făcut o revoluție.

Apropo, revoluționar a devenit nu numai parfumul, originalul a fost prezentarea lui. Gabriel a dat doar un parfum în flaconul de parfum cu toate prietenele sale bogate. Este necesar să spunem că vestea noii aroma MiG împrăștiate în Paris. Când spiritele în cele din urmă a mers în vânzare (și vândute numai în magazinul de la Paris Chanel), parfum a devenit instantaneu populare. Deci, el rămâne astăzi, admirând și surprinzătoare. Inițial, Coco Chanel No5 a introdus. Ulterior, Catherine Denev, Karol Beech, Nicole Kidman a jucat acest rol. Astăzi, fata de parfum este actrița franceză Audrey Toyu.

De aproape 100 de ani, casa de moda Chanel a avut grijă de toate produsele de parfum pentru femei reflectă la maximum de frumusețe, caracterul lor individuale, Si cel mai important – feminitatea. Parfum caracteristică este în primul rând calitatea, iar ingredientele neschimbate ale produselor Chanel sunt încă mai Rosa și Jasmine egiptean – Coco Mademoiselle preferat Aromas.

Gabriel a fost întotdeauna obsedat de ideea de simplitate. ȘI flacoanele Astăzi Chanel se disting prin forme geometrice simple. Chanel a inteles de mult ca in parfumurile ar trebui să nu axat pe sticla, ci pe conținutul său valoros. Gustul pentru forme simple este vizibilă în etichete, de multe ori efectuate în alb-negru – culorile preferate ale Chanel designer de moda.

Există atât arome feminine și masculine în tribune moderne ale casei de modă, și ei sunt încă populare, la fel ca în vremuri de nestăpânit Coco Chanel.

Vizualizări

Aproape toate regulile parfumurilor Chanel includ o cantitate mare de produse: parfum, apă de toaletă, apă parfum și t.D. Lungimea bucla poate crește instrumentele parfumate din linia selectată pentru corp și sufletul, bogați în sortimentul chanel. Puteți alege și set de cadouri, unde toate tipurile de serii de produse vor include. Uneori produsele sunt produse într-un volum mic. Astfel de creioane sunt confortabile de purtat într-o geantă de mână. Pentru a vizualiza din fiecare linie, pentru a alege cele mai populare produse.

Parfum

Gama de băuturi spirtoase Chanel este foarte mare, astfel încât descrierea include mai multe arome iconice.

 • Coco Noir. Parfumurile sunt considerate cele mai interpretare senzuală a aromelor de Est. Designul sticlei legendara se distinge prin lipirea cu imprimarea manuală ceară. Duetul tradițional al iasomia egiptean și mai crescut adaugă un parfum prejudiciu. În tren, cu foi Reacția produsă de mozaic și fasole subțiri, acestea sunt susținute de Burbon de vanilie și Novokhaled Sandal.
Citește mai mult  Totul despre parfumurile emmi

 • Allure. Fresh Flower-Est Aroma este în interiorul sticlei, bodry sigilate manual. Cele șase fețe ale parfumului sunt revelate pe fiecare femeie în felul său, compozițiile de mandarine, trandafiri moi si vanilie senzuala sunt conectate în compoziție. Rafinamentul parfum elegant apare din cauza mai Rose – una dintre cele mai nobile materiale în parfumerie.

 • Bleu de Chanel. Spray Spray pentru bărbați cu soluție saturată, Masculin Compoziție care Cu adevărat intruchipeaza tot caracterul complet al vieții și a încrederii în sine. Parfumurile bărbaților se disting prin aromă intensă lemnoasă. Notele proaspete din partea de sus sunt înlocuite cu o coardă magnifică cu note de lemn de santal, dezvăluind treptat generozitatea și versatilitatea în bucla rafinată.

 • Chanel nr.5. Buchetul legendar aldehidă pulbere-floare este dincolo de timp. Chanel NO5 – însăși esența imaginii feminine. Acordurile superioare ale Naroli turnate într-un duet obligatoriu din se poate ridica cu un iasomie greser. Aldehidele sunt introduse într-un buchet de aer și prospețime.

Apa de toaleta

O varietate de femuri de eliberare a parfuminelor Chanel nu cunosc limite. Apa de toaletă conține 8-15% din elemente aromatice care sunt dizolvate în alcool 80%.

 • Chanel Allure Sensuelle. Acest parfum se referă la un grup dulce oriental. Deoarece fiecare femeie are individualitatea luminos, un cablu de încărcare dintr-o compoziție hexagon va fi dezvăluită în moduri diferite. Note de trandafiri, tămâie și patch-uri creează un parfum senzual, iar Sicilian Bergamot îl umple cu prospețime.

 • Chance Eau Tendre. Parfumul grupului de fructe de flori într-o sticlă rotunjită. Se aude prospețimea de grapefruit, gutui, iasomie si mosc alb. Acesta este un parfum destul de poetic având o buclă delicată.

 • Cristalle Eau Verte. Buchetul de flori verde se deschide cu note citrice, care în timp sunt inferioare Magnoliei rafinate. În plume, nuanțele iasomiei și irisului sunt auzite.

 • Chance Eau Fraiche. Jucaus Flower Group Aroma plasat într-o sticlă rotunjită. În conținutul verde, stropi de stropire prospețime, iasomie moale cu note tick-arbori.

 • Chance Eau Vive. Acest parfum de flori roz este o mare de impresii luminoase. În aromă, sunt auzite note de portocaliu roșu și grapefruit. În mijlocul iasomiei feminine. Irisul și notele de cedru se disting prin eleganță și s-au simțit sub formă de o buclă moale.

apă de parfum

Din alte produse, apa de parfum este distinsă prin prezența ingredientelor parfumate într-o cantitate de 15-20% pe fundal de 80-85% alcool. Anterior, ea a fost numită toaletă sau spirite în timpul zilei.

 • Coco Mademoiselle. Aceasta este o apă de parfum intensă având un parfum oriental de lemn-agricultură, cu un caracter special, pronunțat. Construcția unei compoziții de parfumare este redusă la notele de mozaic, înconjurată de coardă de chihlimbar vanilie și fasole subțiri. Rose, iasomie, prospețimea contrastantă a citricei în inima aromei completează această putere. Un tren adânc și senzual este potrivit pentru veselă și, în același timp, o femeie a respins, în fiecare zi, schimbarea imaginii.

Linia are, de asemenea, apă de toaletă, parfum, săpun și alte produse cu același nume.

 • Gabrielle Chanel. Aceasta noutate este o variație de flori solare de la parfumierul Olivier Polonia, inspirat de personalitatea legendarul Gabriel Chanel, o femeie solară orbitor, întotdeauna și în toate individualitate manifestă. Parfumul este situat într-o sticlă pătrat de sticlă fină, o etichetă și un capac de umbră saturate de aur. buchet de flori la concentrații mari create pe 4 flori: iasomie, ylang-ylanca cu note de fructe, fluraffales și tuberculi de iarbă, parfumul care domneste peste compoziția totală.

 • Chanel Pour Monsieur. Produsul se arata ca stilul unui om însăși Gabriel Chanel. Acest parfum este destul de discret, se referă la grupa de dimensiuni lemn. O astfel de compoziție a nu cunoaște limite temporare. Citrus Prospețime intra într-o inimă note saturate cu nucșoară. Vanilie din Madagascar ofera lemn bucla moliciune fără precedent.
Citește mai mult  Parfum marc jacobs

 • Chanel №19. Acest parfum este destul de îndrăzneț și are o forță, se observă în balanța, note lemnoase verzi, florale. Flaconul este sigilat de manual. Acest parfum iubit Mademoiselle Chanel, ea l-au eliberat ultima. Piercing note Galbanum și note moi sub formă de praf Iris Pallide sunt perfecte consistente. Pentru producția de parfumuri Chanel nr.19, aromele cel mai apropiat, trandafirii mai crescut în capitala parfum de iarbă, de asemenea, utilizat.

arome exclusive

Un loc aparte în sortimentul Chanel parfumuri ia un parfum exclusiv.

 • Sycomore a fost inițial creat special pentru Gabriel Chanel în 1930. Parfum de apă având numele unui copac puternic reflectă energia Pământului, deoarece copilăria Gabriel petrecut lângă vulcani milenare peste noapte. O compoziție picant de lumină are o notă vetiver în inimă, al cărui parfum oferă liniște sufletească și de încredere, precum și foile de cedru si vanilie forma o buclă de picant.

 • Gardenie. Aceasta floare este un fel de emblema Coco Chanel. Parfum reprezintă nectar, având note ca garardium, iasomie si lemn de culoare portocalie. În cele din urmă există o buclă de floare.

 • Bej. Coco Chanel a spus: „Eu aleg bej, pentru că este natural.“. Ea a crezut că culoarea bej liniștitor salvează de șocuri de viață și agitația lumesc. În parfum, această imagine întruchipează compoziția de flori de tip fagure. Bej este cu adevărat parfum magic și doresc să se dizolve. Bej – Aroma Senzual, distinge printr-un buchet saturat de păducel, frezii și frangpane cu note de miere.

 • Boy Chanel. La crearea unui parfum specialiști Boy Chanel inspirat din istoria relațiilor Gabriel Chanel și lupta Capela. Young Gabriel întâlnit pe calea jucătorului său în Polo, britanic Arthur „Balley“ Capela, care a devenit singura ei iubire. De asemenea, el a sustinut-o pe calea creativității. Parfumul va reflecta caracterul oricărei persoane, indiferent de sex.

Aceasta este o aromă unisex. Chord de lavandă și Gerani sublinia note lemnoase.

Ceață

Compania a fost lăsată la o parte și de la produse inovatoare, printre care și ceață Chanel No.5 păr. Parfumul Legendarul Chanel No.5 se transformă prin tehnologii moderne pentru ceata par evaziv, ceea ce îi adaugă arome și feminitatea. Aceasta este o variantă a aromei de renume mondial, cu o buclă infinită.

Criteriile de alegere

Alegerea parfum este o artă întreg, și orice femeie poate maestru. Dacă cumperi nou parfum, asculta la primul parfum pe piele, numai atunci vă puteți întoarce la magazin pentru achiziționarea. Parfumul accentuează întotdeauna caracterul, astfel încât este important să se simtă armonia dintre individualitatea si parfumul. Deci, optimiștii se va potrivi cu note de citrice, cum ar fi parfumat condimente picante și vanilie.

Dar femeile sunt contradictorii. Prin urmare, este în valoare de a avea în arsenalul nu o sticla, si lasa aromele sunt alese în funcție de starea de spirit. Fi atent la aspect. De exemplu, notele picante se va potrivi frumusetea de est, natura pasionat ar trebui să aibă o pereche de arome florale, și o blondă orbitor poate fi cu înverșunare cu liliac proaspăt.

Specialiștii nu recomanda alegerea o aromă în zilele critice, atunci când fundalul hormonal este instabil. După câteva zile, s-ar putea părea că mirosul de tăiere și chiar neplăcut.

Vârstă – Un alt criteriu care determină alegerea de parfum. Incorect aroma selectat poate adăuga o fată de aproximativ 10 de ani, celălalt va sublinia tineret, sensibilitate și romantism. arome de citrice sunt potrivite pentru fete tinere, precum și florale și fructe de pădure.

Într-o vârstă mai matură, doamnele alege parfumurile din grupa aldehidă, cu o aromă saturată și rezistent. Este în valoare de o preferință pentru notele de trandafiri, petice, lemn de santal.

Cum se aplica parfum?

Coco Chanel despre acest lucru a spus acest lucru: „Aplică spiritele oriunde doriți să kisper. De aceea Este o picătură în valoare de băuturi spirtoase preferate pentru a aplica pe acele locuri de pe corpul dumneavoastră în cazul în care se simte pulsul. Ca o regulă, este încheieturi, gât, decolteu zona, suprafețele interioare ale coturi, curbe genunchi. Și parfumuri bine stai haine captuseala.

Citește mai mult  Lux agent parfum provocateur

Cum să se facă distincția parfum reale de fals?

Pentru a distinge produsele originale parfum Chanel, este important să se acorde atenție unor parametri. În primul rând, trebuie să verificați cod de bare. Spațiile de cazare depinde de volumul de sticla: astfel încât, pe un pachet de 50 ml, codul este situat în partea de jos, alte informații, de exemplu, de contact, termenul de valabilitate, se aplică pe toate marginile cutiei. Adevărat, prezența unui cod de bare nu oferă întotdeauna o garanție de 100% din originalitatea bunurilor. Dar codul incorect este întotdeauna un semn de fals. Pe originalul Chanel este, de asemenea, prezența importantă Lot-cod. Batch este format din 4 cifre și vizibile în partea inferioară a învelișului.

Pe Chanel original, toate numai inscripțiile în limba franceză. Fals se distinge prin vorbitor de limba engleză scris. Complet greșeli inacceptabile în numele mărcii și alte informații. Pe ambalajul original și flaconul, toate numerele și literele sunt resimțite pe touch, care nu este pe falsificărilor.

Recent, o carte de negru este selectat în puncte de vânzare separate, pe etichetă – așa-numitul certificat de originalitate. Pe Chanel originală Acest card lipsește.

Spre deosebire de original și culoarea casetei false. Toate scripturile chanel sunt acoperite cu folie de polietilenă, desigur, nici o neregulă și vorbire. Filmul este fixat cu metoda de încălzire, cusături sunt doar pe partea de sus și de jos. Fals este caracterizat prin fixare cu adeziv, iar filmul este destul de nepoliticos. Acordați atenție domeniului de aplicare al parfumului, acesta este fixat pentru fiecare tip. Volumul non-standard al unui produs poate indica falsificarea.

Merită, de asemenea, verificarea autenticității tarei în sine. Chanelul original de parfum este turnat în sticle elegante făcute dintr-un tip special de sticlă, care nu se poate spune despre falsuri. Sticlă reală în timpul inspecției distorsionează imaginea. Modalitate ușoară de a distinge chanelul original – aruncă o privire la pistolul de pulverizare. Tubul său este foarte vizibil în fals, va fi aproape invizibil.

Dar pe ingrediente, poate că acordați atenție nu merită. Compoziția chiar și a spiritelor semnificative din punct de vedere istoric se schimbă destul de des. Dar principalul lucru este parfumul. Originalul poate deține câteva zile. Falsul va dispărea după 30 de minute.

Examinați recenzii

Recenzii despre parfum chanel întotdeauna doar entuziast. În mod obiectiv, cel mai bun parfum este petrecut încet – suficientă picătură și parfumul va fi distribuit peste tot. Fetele care folosesc produsele de marcă vorbesc despre astfel de avantaje ca saturație și luminozitate, rezistență la parfumuri.

Adevărat, mulți au remarcat că parfumul Chanel, spre deosebire de apa de toaletă, este întotdeauna mai scump, dar plătește o aromă mai bogată. Un miros pare prea ascuțit și acid. Cu toate acestea, aceasta este o chestiune de gust și acest parfum are mulți fani din întreaga lume.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: