Toate Parfumurile despre Molinard

Toate Parfumurile despre Molinard

Molinard este una dintre cele mai vechi case de parfumuri care produc parfumuri de lux parfum. Compozițiile de marcă sunt capabili să existe cineva. Aflați despre caracteristicile parfumuri companiei și despre produsele populare.

Particularități

Molinard a fost înființată în 1849, în inima parfumului lume – orașul Grass în partea de sud-est a Franței. Fondatorul casei de arome a devenit Molinar, chimist de profesie. Inițial, el a fost implicat în fabricarea de apă floral pentru femei și Odicolone pentru bărbați. locul de vânzare a fost un magazin de familie mic. De-a lungul timpului, Molinard extinde gama și începe să producă parfum reale de sex feminin. Parfumurile sunt eliberate în sticle frumoase de cristal de Baccarat marca franceză. Produsele au avut un mare succes, și zvonuri despre parfum de lux a venit chiar la Regina Victoria, care în 1891 a cumpărat mai multe sticle Molinard în 1891, fiind călătorind la iarba.

Treptat, compania a început să se extindă și în loc de un mic laborator, o instalație de mare pentru producerea de apă de parfum deschis. Marca a dobândit popularitate în creștere la nivel mondial. Popularitatea produselor de marcă nu scade astăzi. Proprietarii de a adera la canoanele tradiționale de creare de băuturi spirtoase. arome Molinard sunt, în primul rând, clasic, eleganță și lux. Ele sunt create pentru firi sofisticate, care cunosc sensul în parfum de înaltă calitate. Toate ingredientele din compoziția de băuturi spirtoase sunt alese cu grijă deosebită și se completează reciproc. O gamă largă de produse va ajuta la fiecare femeie pentru a alege propriul parfum unic.

Versatilitatea apei de toaletă vă permite să-l folosească ca zi și pentru evenimente de seară.

Colecția de arome

Luați în considerare cele mai populare produse de brand.

  • Vanille Patchouli Eau de Parfum. Parfumul cu note orientale sunt ideale pentru accesul de seară. Parfumul senzual simplu va aduce simultan eleganța și sexualitatea în imaginea proprietarului său. Eliberat în 2015, acestea sunt create pentru femei seducătoare care preferă clasicele în toate manifestările sale. Parfumul este dezvăluit de vanilia Bourbon și de mozaic, în mijloc există note de garoafe, vanilie și benzoină, și în plume, coarde de mosc alb, lemn de santal și vanilie.
Citește mai mult  Parfum de la Yves Saint Laurent

  • Fig. Aroma de fructe luxoasă cu bază de lemn a fost lansată în 2015 și se potrivește atât femeilor, cât și bărbaților. Parfumul cu note proaspete oferă proprietarului sentimentul de încredere în sine, calm și pacificare. Parfumul accentuează senzualitatea naturii și vă fac să uitați de tot în lume. Apa de toaletă se deschide cu smochine suculente, coacăz negru și lămâie. În inima compoziției, iasomiei și unui pumn de sunet de smochină, iar trenul final aduce parfumul de cedru, chihlimbar și mosc.

  • Habanita La Köln. Parfum de primăvară a văzut lumina în 2016 și a devenit un fel de continuare a faimosului Hananita L’Esprit, care este întruparea clasicilor francezi. Habanita La Köln este un parfum mai ușor conceput pentru sezonul de vară. Notele sale răcoritoare vor cădea la gustul fetelor tinere cu o privire optimistă asupra vieții. Compoziția deschide un nucșoară, lamaie și bergamot, în inima notelor florale de trandafiri, Rosewandra, Ylang-Ylang și violete, iar cedrul, chihlimbarul, vetiver și mușchi de stejar sunt auziți la sfârșit.

  • Vanille frulitee. Aroma fermecătoare a vanilie în cadrul buchetului de fructe de flori este capabil să existe pe oricine. Bergamot și garoafe domină acordurile de top, în mijloc – vanilie, zmeura, Heliotrop și orhidee, iar trenul este reprezentat de notele de mosc alb, vanilie si benzoine.

  • Le Reve Nirmala. Flaming optim parfum oriental pentru evenimente de seara. El va da proprietarului, eleganța, feminitatea si senzualitatea. Dulce buchet de flori, fructe vă duce la lumea de basme și vise. În partea superioară a sunetelor parfum de suculent piersici, migdale, magnolie, bergamot și mandarină. Orhidee, trandafir, violete și fructe tropicale sunt revelate în inima compoziției, și vanilie, Patchley, Sandala, Ciocolata neagră și praline sunt prezente în bucla.
Citește mai mult  Totul despre Prada parfum

  • Cuir. Koln Masculin a fost lansat în 2015, împreună cu Parfumum Thomas Fontaine. Aroma de piele are un montat, miros provocator care pune accentul pe natura pasionat de proprietarul său și, în același timp, oferă eleganță Fler. Parfumul creat pentru tinerii decisivi care iubesc să conteste și să-și caute obiectivele. Notele de top sunt reprezentate de verbena, nucșoară și bergamot. Coarde, lavandă, crini și joacă șofran în centru și completează compoziția trenului de pe malchere, piele, lemn de santal, chihlimbar și mosc.

  • Violette. Aroma de flori luminoase umple o zi de vară fierbinte cu prospețime a mărului violet și verde. Parfumurile sunt concepute pentru fete blânde care iubesc viața și se bucură în fiecare zi. În primul rând, mirosul buchetului de violete este resimțit, care mai târziu înlocuiește combinația de iris parfumat, iasomie și trandafiri. Complete de parfum de parfumuri și heliotrop, care dau sensibilitate și feminitate.

  • Bel Air Eau de toaletă. Parfumul floral ușor va deveni o achiziție excelentă pentru sezonul de vară. Parfumul romantic ușor va da sensibilitatea proprietarului și va ridica starea de spirit tuturor celorlalți. apă de toaletă este conceput pentru tinerii care iubesc să-și petreacă timpul cu prietenii și ușor să crească. Primul chords de piper alb, perele suculente, Neroli și iasomie. Apoi, există trandafir alb și magnolia, iar mosc și cedru sunt la fel de baza.

  • Tubereuse vertigenesc. La un pahar de parfum moscat orientale într-o fracțiune de flori are un miros de lux. Parfumurile sunt concepute pentru femei elegante și încrezătoare în sine, care cunosc prețul lor și știu cum să-și atingă scopurile. Acordurile inițiale conțin nuca de cocos și piersic, în inima compoziției predomină petale de iasomie, trandafiri și tuberculi. Trenul final include cedru, mosc alb și sandal.
Citește mai mult  Tot ce trebuie sa stii despre parfumuri Guy Laroche

Criteriile de alegere

La cumpărarea spiritelor, unele reguli ar trebui să respecte unele reguli care vor facilita alegerea. După aplicarea produsului preferat pe tester, mergeți la magazin de ceva timp și, din nou, respirați parfumul – va deveni mai adânc și saturat. În această zi, înainte de a merge la magazin, ar trebui să nu se aplice crema pentru maini sau de a folosi propria apă de toaletă, deoarece vă puteți confunda.

În vara este mai bine să cumpere plămâni, arome proaspete cu predominanța buchete florale și fructe. Ei vor aduce usurinta si sensibilitate in imaginea. Pentru iarna poti lua un parfum dulce cu miros oriental si picant.

Recenzii

Rețeaua puteți găsi o mulțime de comentarii entuziaste despre produsele casei parfum Molinard. Femeile, cum ar fi arome fermecătoare și blânde, care dau sexualitatea, eleganță și romantism.

Există o rezistență de spirite care sunt deținute timp de mai multe ore. Cu fiecare minut, aromele sunt dezvăluite mai adânc, lăsați o buclă frumos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: