Tot ce trebuie sa stiti despre parfumuri Diesel

Tot ce trebuie sa stiti despre parfumuri Diesel

Cu siguranță brandul diesel este cunoscut tuturor – merită să ne amintim cel puțin blugi de modă, care odată a fost limita visării oricărui adolescent. În prezent, compania și-a extins în mod semnificativ orizonturile de producție, făcând eliberarea de îmbrăcăminte de tineret la modă, ci și parfumeria originală pentru toate ocaziile.

Particularități

Marca comercială din Italia a fost înființată în 1978 de către fermierul obișnuit Renzo Rosso (la acel moment avea doar 23 de ani). Tipul a învățat afacerea de cusut și elementele de bază ale afacerii, după care a început cu încăpățânare să promoveze marca în mase. Descoperirea în dezvoltarea sa a fost eliberarea apei de toaletă, care nu poate fi numită clasică, cu toate acestea, nu oferă popularitate. Mai degrabă, dimpotrivă, cu ajutorul unor astfel de parfumuri, personalitățile extraordinare încearcă să iasă în evidență și să se declare.

Nu numai conținutul sticlelor nu a fost nestandard, dar chiar designul lor sa dovedit a fi foarte original. Baza invenției Există întotdeauna o idee care caracterizează parfumul. Acest lucru demonstrează orientarea creativă și ingeniozitatea liniei de parfumuri diesel.

Prezentare generală a parfumurilor

Numai curajos

Acest parfum de sex masculin esticut a fost lansat la vânzare în 2009. Notele inițiale sunt dezvăluite prin prospețimea citrice a portocalii și a lămâiei. Notele de inimă puternice și durabile conțin miros de conifere de cedru, rădăcina de coardă a pământului de violete și coriandru picant. În notele producătorului de bază a declarat armonios chihlimbar, benzoin, labdanum, note de piele, styrax. Desigur, acest miros este pentru bărbați reali, proaspeți și privați în același timp.

De asemenea, cumpărătorii au remarcat o bună rezistență de parfum, aproximativ 8 ore, buclă de apă de toaletă neobișnuită.

Tattoo de dragoste

Nu am uitat brandul italian și despre reprezentanții frumoase jumătate a omenirii, releaseing pe terenul lor, în 2013, foarte neobișnuit și „delicios“ parfum Loverdose Tattoo. Compoziția buchetului se caracterizează prin energie de sexualitate și feminitate caldă. Aroma este relevată de tarta de cuișoare, prospețimea Bergamot, dulceața de negru coacăze și citrice corzii mandarine. În inima simțit mireasma iasomie si trandafiri, care sunt completate de o coardă de bază foarte original.

Citește mai mult  Parfum de kilian

În compoziția sa – lapte, orez fiert cald și sub formă de pudră nor Vanilie. Este Datorită acestei combinații de ingrediente pentru multe seamana cu aromă un gurmand și desert. „Ciocolata, lapte cu cookie-uri“ – ceea ce asociația nu cauzează mirosul.

Rău

Cologlon pentru „bad boys“ a fost lansat la vânzare în 2016. Ce este neobișnuit? Cel puțin faptul că există astfel de ingrediente non-tradiționale pentru parfumerie ca caviar negru. Parfumul poate fi atribuit la aromatice și lemnoase, Deoarece aceste componente sunt printre note: cardamom, lavandă, bergamot, tutun, rădăcină Iris, salvie și caviarul atât de vechi.

Combustibil pentru viață

Un alt parfum de sex feminin interesant într-un ambalaj neobișnuit de deschidere. Mulți cumpărători remarcă faptul că mirosul de flori-spire este minunat pentru utilizarea de zi cu zi. În același timp, notele principale sunt complet ambigue. Patchouli, vetiver și condimente sunt auzite clar. În general, numele său de parfum corespunde la 100%, deoarece acționează cu energie și veselie pentru întreaga zi.

Desigur, există multe alte parfumuri decente în sortimentul de brand. Alegerea dvs. va depinde de situația specifică (vârsta, ora, anul, situația socială, unde este utilizată). Despre cum să alegeți parfumul perfect Vom vorbi mai departe.

Cum de a alege?

Consiliul șef al parfumieri la alegerea unui parfum – dintr-o dată „disprețuitor“ doar 3-4 arome și nu mai. În caz contrar, simțul mirosului vă poate aduce în sus, și apoi cumpărați la toate ceea ce ați vrut. În același timp, aplicați mai întâi parfumul pe o bucată de hârtie special concepută pentru acest lucru, iar dacă parfumul dvs. „cuplat”, apoi pe piele. Petrece cu noul miros de cel puțin câteva ore, astfel încât a deschis complet notele de varf, iar „inima“, și baza de date. De asemenea, estimați o buclă lungă, care rămâne, de obicei, în timpul zilei – este în funcție de clapeta aromei care înconjoară învățarea despre dependențele dvs. de parfumuri.

Citește mai mult  Totul despre Parfumuri Lambre

Poate că unii nu știu, dar parfum este posibil să alegeți culoarea părului. Sunt de acord, bruneta pasională fatală și blondele aerului preferă de obicei diferite palete de parfumuri. Cel mai adesea bruneta miroase a gourmet dulce sau arome orientale picante. Asemenea fete preferă existența aromelor – trandafiri, iasomie, crini, mosc, coriandru, ghimbir, garoafe, vanilie.

Dar blondele, dimpotrivă, încearcă să farmec asupra reprezentanților sexului opus cu prospețimea și feminitatea lor, cu jugger în arome verzi în combinație cu coarde de citrice pentru copii. Astfel de doamnelor aleg parfumul și apa de toaletă cu vale, violet, bergamot și fructe note de pere, piersic, portocaliu sau lămâie. Acest lucru, desigur, nu înseamnă că, pentru cazuri speciale (de exemplu, datând sau petreceri), fetele nu își pot permite un parfum mai bogat și mai senzual.

Dar fețele cu părul roșu sunt perfect speciale, iar mirosurile pe care le iubesc neobișnuite și luminoase. Adesea, astfel de fete preferă prezența notelor TART în paleta mirosurilor, astfel încât să aleagă un parfum de sprucuri sau lemn de lemn, de exemplu, cu parfumul cedru, orhidee senzuale de sandară și condimentate. De asemenea, relevant va fi o fuys și linia verde, cu un halou de arome vegetale și forestiere.

Cum se păstrează?

Mulți dintre noi au animale de companie-animale de companie cu care nu doresc să o parte. Dar este posibil să se utilizeze aceeași compoziție în mod constant? figura Să cum se păstrează arome astfel încât acestea să nu-și piardă calitățile lor parfumate. Cel mai factor dăunător pentru parfumerie – încălzirea și expunerea la razele de soare. În același timp, structurile au început să se usuce în curând, din moment ce o parte din sticla este umplut cu aer care produce substanțe chimice nedorite. Acesta este motivul pentru care nu este în valoare de cumpărare un parfum în volume mari – o sticlă de 30 sau 50 ml, va fi destul de mult. De asemenea, nu păstrează parfum în sticlă deschisă, ar trebui să fie complet sigilat.

Citește mai mult  Totul despre parfumeria de colectare

Interesant, și la ce temperatură este mai bine pentru a stoca parfum? În nici un caz în frigider, deoarece acestea recomanda unele. Temperatura optimă – 17-22. În plus, compoziția trebuie să protejeze împotriva umezelii. Deci, nu este categoric potrivit pentru depozitare:

  • baie+
  • pervaz+
  • Proximitatea de dispozitive de încălzire+
  • Locul de lângă arome puternice.

Oferite Fragrances Locuri de depozitare: rafturi Lădițe, Sertare de mese de toaletă, special amenajate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: