Totul despre Parfum Diptique

Totul despre Parfum Diptique

Este important să se înțeleagă colectorul de gusturi și inspirații nu pentru a face o greșeală cu alegerea. Având în tot ceea ce a învățat despre Parfum Diptique, toată lumea poate alege parfumul lor unic.

Particularități

Istoria creării DipTique este foarte distractiv. brand de succes a avut loc sub îndrumarea a trei prieteni care a deschis magazinul de țesături scumpe. Cazuri a mers atât de bine încât prietenii au declarat în curând deschiderea casei de parfumerie, în cazul în care numai lumânări aromatice au fost vândute mai întâi. Succesul a fost uimitoare. O astfel de popularitate de lumânări și, ulterior, a explicat perfect. Casa DipTique este absolut unic: nici o companie de parfum a fost în măsură să reușească atât de repede, având în vedere concurența de mărci internaționale.

Caracteristica principală a liniei – Este creat pe baza de produse naturale, care este foarte apreciat de către cumpărători foarte. Fragrances, deși respectă cerințele modei moderne, păstrează o notă de clasici, care atrage un public suplimentar de fani la marca.

Printre personalitățile celebre, fanii de brand sunt Catherine Denev, Kate Moss, Elton John si Printesa Diana. Această listă poate fi continuată pentru o lungă perioadă de timp.

parfum DipTique este caracterizat prin rafinament si eleganta de gusturi, care le conferă un farmec suplimentar și de încredere. ansă Gentle componente alternativ revelatoare manitis și intrigant. Poate că este motivul pentru care linia este atât de distins de rânduri nesfârșite de produse de parfum. Potrivit marketing, toate produsele sunt create folosind cele mai multe ingrediente de epocă, datorită căreia casa Diptique a fost celebru.

Acestea sunt mirosuri asemănătoare prospețime verde de primăvară, de vară pajiști cu flori, parfum de lemn de păduri și arome de fructe coapte și condimente. Separat merită spus despre sticle. Diferite compoziții sunt disponibile în ambalajul original, dar ele sunt unite prin concizie și simplitate. Toate colecțiile sunt disponibile în flacoane din sticlă transparentă dreptunghiulare, cu o etichetă victoriană rotundă. Design produs uniform, permite mărcii să fie ușor de recunoscut pentru publicul larg.

Citește mai mult  Totul despre Parfumuri Lambre

Gamă

Astăzi, colecția Diptique conține compoziții în principal, pentru publicul feminin, dar există, de asemenea, arome pentru bărbați. Sub acest brand, aceste tipuri de parfum sunt produse ca apă de toaletă, apă perfumey și parfum. Colectarea are astăzi 69 de arome, dintre care primul a fost lansat în 1968, iar ultima – în 2020.

Întreaga colecție se obișnuiește să se împartă în mai multe grupuri, bazate pe componentele utilizate:

  • Est (L’Autre)+
  • Citrus (Do Son, Oyedo)+
  • Floral (Jardin Clos, L’Ombre L’Eau Dans)+
  • Woody (Philosykos, Tam Dao Eau de Parfum).

În plus, linia este completată de o serie de lumânări aromatice, și le-a primit deja recunoaștere în lumea modei. Pe reluările de reviste și în baie de multe stele puteți vedea lumânările de acest brand. Prezentat noi interesante arome Noisetier și Genévrier. Sub acest brand produc, de asemenea, produse cosmetice pentru îngrijirea corpului, principalul avantaj al care – componente naturale.

Un alt produs popular pe care fanii de brand aprecia este un otet toaleta, rețeta care rămâne aproape neschimbat încă din secolul al XIX-lea.

Cum de a alege?

În primul rând, trebuie să decideți ce anume preferi: apă de toaletă, parfum sau parfum.

  • Parfum – cel mai bogat și mai strălucitoare soluția parfum. Acesta conține un număr mare de uleiuri esențiale (mai mult de 30%) și alcool (până la 96%), ceea ce îi permite să dezvăluie mai multe nuanțe de gust. De asemenea, afectează în mod semnificativ rezistența: produse de parfumerie, spre deosebire de sau apă de toaletă, o marcă de parfum poate fi suficient pentru o zi întreagă, iar aroma aroma va fi simtit mult mai luminos.
  • apă de parfum – parfum mai puțin intens decât băuturile spirtoase, concentrația de uleiuri esențiale este de numai 10-20%, și alcool – până la 90%. Acest lucru este suficient pentru a menține aroma pe piele timp de câteva ore, iar pe haine – până la sfârșitul zilei. Are un miros mai mare și moale, care va trebui să facă, nu transporta arome grele cumpărătorilor. Oferă sensibilitate și ușurința nu în detrimentul mirosului. opțiune excelentă pentru utilizarea de zi cu zi.
  • Apa de toaleta – cel mai punctul de vedere economizatoare parfumului. Substanțe majore sunt conținute în concentrație scăzută – uleiuri esențiale și alcool până la 10%.

Apa de toaletă, de obicei, nu are nevoie de o aromă complicată și buclă, dar este furnizat umbra ușoară și proaspătă. rapid dispers.

Moale și strălucitoare, compozițiile delicate și saturate ale liniei Diptique va cădea pentru a gusta orice femeie, și să aleagă între soiurile de mirosuri nu va fi ușor. La alegerea este în valoare de navigație un parfum preferat centrală. Dar nu ar trebui să facă o achiziție până la buchet plin de mirosuri dezvăluit, deoarece multe compoziții sunt descrise în mai multe etape.

Citește mai mult  Toate Parfumurile despre Al Rehab

Alegerea unui parfum de brand, puteți să acorde o atenție deosebită noilor colecții de brand.

Do Son

Floral, absolut de vară și aromă plină de culoare, care seamănă cu vânt goale. Notele de top sunt revelate cu un trandafir, iris și portocaliu, apoi piper roz și tub apar, iar nota superioară este relevată de o tentă moscat uimitoare. Dulce Plexction Flower Smells Straighing Imagination.

O surpriza deosebit de placuta va fi o rezistență crescută de băuturi spirtoase: Ea deține mai mult de 6 ore pe haine, dar chiar și mult mai târziu va fi simțit bucla subțire blând. Dar, în funcție de comentarii ale clientilor, aroma este exclusiv de vară – în timpul sezonului rece, buchet de gusturi nu este pe deplin revelat.

L’Ombre L’Eau Dans

O compoziție neobișnuită cu note luminoase de bergamot și seamănă cu o seară de coacaze umbrite de vară, și mirosul de trandafiri si mosc, a scăzut la sfârșitul anului, oferă o gamă unică de afișări. Mandarin simțit, de asemenea, și coloana vertebrală de frunze de coacăz negru. În mod excepțional varianta feminină cu o buclă luminos va aprecia fanii compozițiilor florale și citrice. LA Minusam Puteți lua o tentă pe bază de plante amar înainte de divulgare buchet.

TAM DAO Eau de Parfum

Aroma este la fel de potrivit pentru bărbați și femei. Se referă simultan la grupa de lemn și flori, care este puțin neobișnuit pentru acest brand. În primul rând, nuanțele de trandafiri și chiparos sunt resimțite, care sunt apoi înlocuite cu mosc alb, sandale si cedru. nuanțe multiple și tranzițiile de licitație delightful va da rafinamentul femeilor și farmecul bărbaților. Avantajele ar trebui să fie atribuită rezistenței izbitoare: un „PSHICT“ poate fi suficient pentru o zi întreagă. Dar unii, poate, combinația de mirosuri va fi neobișnuit.

Citește mai mult  Mancera parfum franțuzesc

Philosykos

O altă compoziție și pentru bărbați, cât și pentru femei. Ea aparține grupului de lemn, nu are dulceață excesivă sau amărăciune, care a reprezentat pentru consumatori. Notele de top de smochine și intriguity de nucă de cocos, și cedru și Smochinilor după deschiderea unui buchet de gânduri de vară soare. Aventurierului cumpărători remarcat faptul că Philosykos este bun în orice moment al anului și este potrivit chiar și pentru utilizatorii mai sofisticate. Dezavantajele includ persistența.

Jardin Clos

Unul dintre puținele spirite de sex masculin de la DipTique. Sursă de inspirație pentru crearea unei compoziții de oțel grădini cu flori. Primele note dezvăluie pepene verde și crin alb, apoi apare o carte complet neașteptate mușchi și cedru, care da Jardin CLOs necesare pentru farmecul parfum masculin și mister. În spiritele place durabilitate bună, dar unii proprietari subliniază că acestea sunt bune numai pe piele (de pe capac frunze miros mult de dorit).

Pentru alegerea de parfum este în valoare de ea foarte serios. Aceasta nu este o achiziție de zi cu zi în supermarket. Parfum – acesta este un indicator de stil și gust, capabil să sublinieze individualitatea și care să permită să stea afară din mulțime.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: