Osmanthus în parfumerie

Osmanthus în parfumerie

Astăzi, piața de produse de parfumerie, nu este mai puțin dezvoltat decât piața alimentară. Aproape fiecare femeie din lume are în produsele cosmetice lor cel puțin un parfum, sau chiar mai mult, ceea ce este ideal pentru ea.

Astăzi, ca și mai înainte, diverse ingrediente naturale se aplică pentru producția de parfumuri. Unul dintre cele mai utilizate în mod obișnuit este Osmantus floare. Un astfel de „privilegiu” a primit datorită aromei sale incredibil de rezistente, ușoare și gustoase. Este vorba despre această plantă și despre cum și de ce este folosit în parfumerie, acesta va fi discutat în articol.

Particularități

Osmanhus este o plantă exotică foarte rară, un copac, locul de naștere al cărui China. Dar aproape toate țările din Asia iau în considerare Osmanhus patrimoniul lor, sunt mândri de el și de aroma ei. Deci, în Japonia, este adesea folosit în ceremonii de ceai.

Mirosul Osmanus în timpul perioadei de înflorire, fără altă plantă înfloritoare pe planetă. Aroma lui, distribuită de lovitura vântului pentru mulți kilometri, nu va fi indiferentă față de nimeni. El este foarte subțire și reamintește fructe-flori miros de caise.

De-a lungul anilor sau chiar decenii, OsManthus este unul dintre principalele componente din parfumerie. Se folosește în procesul de creare a aromelor incredibile, nobile și persistente și scumpe.

Spiritele cu mirosul de osmanus au următoarele avantaje:

 • Aromă rezistentă+
 • Buchet special+
 • Lumina și prospețimea.

  Oamenii de știință care au studiat structura și proprietățile plantei susțin acest lucru Osmantatus are o serie de proprietăți benefice pentru sănătatea umană.

  Smell OsManhus recomandă celor care caută să elimine toxinele din corpul lor și, de asemenea, suferă de depresie, se află într-o stare constantă de deznădăjduire. Laboratorul a fost stabilit că parfumul Osmanthus contribuie la ridicarea stării de spirit, aduce un sentiment de sentiment de bucurie, plăcere, fericire.

  Aromele de top

  Pe piața de parfumerie modernă astăzi există o gamă largă și diversă de produse ca branduri celebre și puțini oameni care cunosc cele mai familiare producători de parfumuri cu aroma de osmantus. Vrem să vă spunem despre cele mai renumite și de înaltă calitate produse care sunt solicitate de cunoscători reali de parfumuri scumpe și persistente.

  • OsManthus Diferitele companii. Aceasta este dezvoltarea Elatan Jean-Claude Parfumer, care a apărut pe piață în 2000. Compoziția, în plus față de osmantus, include bergamot, note verde, iasomie, geranium, mosc, trandafir și mandarină. Parfumul este comparat cu curățenia, nevinovăția și, în același timp, cu pasiune și limbă. Se referă la grupul Unisex, care este foarte popular în lumea modernă.

  • Serge lutens nuuit de celofan. Caracterizat de un miros foarte rezistent. Proiectat parfum în 2009. Ele au, de asemenea, citrice, lemn, fructe și coarde verzi, precum și mosc, migdale și iasomie. O buclă caldă parfumată comparabilă cu razele de soare.

  • Jo Malone Londra Osmanhus Blossom. Este doar parfumuri perfecte pentru reprezentanții unui podea frumoasă, cu un buchet foarte delicat care promovează trezirea sentimentelor romantice. O parte din piersic, copac cașmir și petitgrein.

  • Hermanența Osmanthe Yunnan Hermes. Se potrivește atât femeilor, cât și bărbaților. A cucerit piața parfumurilor în 2007. Compoziția include coarde de portocale, iasomie, freesia albă, caise. Oferă proprietarului un sentiment de bucurie, fericire, întoarce gândurile în copilărie.

  • Sunshine Amouage. Ridică starea de spirit, băuturi plăcute și ușoare. Parfumul incredibil de persistent și plăcut creează Osmanthus în tandem cu magnolia, vanilie, iasomie, coacăz negru și migdale.

  Cum de a alege?

  Trebuie să vă apropiați de alegerea foarte responsabilă, deoarece parfumul trebuie să fie perfect pentru dvs. Când cumpărați un parfum cu OsManthus, trebuie să acordați atenție următoarelor caracteristici.

  • Rezistenţă. Cu cât este mai mare concentrația compusului aromatic, cu atât parfumul este păstrat pe piele. Aceste informații trebuie indicate de producător pe pachetul din fabrică.
  • Ce componente fac parte din. Toate parfumurile constau din trei tipuri de note: partea superioară, note ale inimii și de bază.
  • Preț. Deoarece Osmantatus este o floare foarte rar, prețul de parfumerie cu prezența sa în compoziție nu poate fi redusă. Dacă vi se oferă parfumuri ieftine, atunci cel mai probabil este un fals.
  • Producător. Cel mai bine este de a alege produse de faimosul brand, de înaltă calitate și timp dovedit.

  De asemenea, expertii recomanda atunci când cumpărarea fi sigur de a aplica parfumuri pe piele și să treacă cu ei cel puțin 8 ore. Numai după acest timp parfumul va fi în măsură să dezvăluie pe deplin.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: