Totul despre parfum cu miros de caramel femeie

Totul despre parfum cu miros de caramel femeie

Caramel este considerat unul dintre cele mai vechi delicatese. Datorită gustului ei uimitoare și parfum, parfumieri a decis să creeze în mod artificial o notă de caramel, care va juca cu succes într-o varietate de arome, amintind despre dulceața uimitoare produselor de cofetărie. În acest articol, veți ști mai multe detalii cu particularitățile de note dulci în parfumerie, vom afla cele mai multe arome populare cu ea, și ia în considerare sfaturi privind alegerea băuturi spirtoase cu miros de caramel.

Particularități

De multe ori parfumuri cu miros de caramel se referă la Gourmet. Ea preferă iubitorii de arome dulci și strident. Cu toate acestea, nu este mai puțin frecvente și compoziții de parfum cu note de caramel, care sunt doar moderat dulci. Cele mai multe dintre parfumurile pot fi, de asemenea, atribuită est. Note Caramel pot fi găsite nu numai în compozițiile de parfumerie de sex feminin, dar, de asemenea, la bărbați și unisex. Crystal caramel curat aroma este foarte cerebrală, oferind vanilie si zahar ars. Ca o regulă, parfumuri cu caramele mononota, practic, nu pentru a găsi.

Si aici Cu amestecare de succes cu alte note, suna complet diferit, nu ca târșâit și sufocantă. Este cunoscut faptul că caramel în parfumerie este foarte consonanță cu fructe, condimente și flori, precum și cu note de paciuli, ambra si vanilie. arome Caramel sunt întotdeauna în centrul atenției, ei posedă caracterul lor, luminozitate și appetity. Ele sunt perfecte pentru orice sezon, inclusiv pentru vară și de iarnă.

Mulți profesioniști parfum sunt de acord ca arome dulci, inclusiv caramel, ajuta la imbunatatirea starea de spirit și depresie chiar depășite.

Aromele de top

Până în prezent, găsiți caramel arome pot fi în gama de foarte multe branduri de parfum. Luați în considerare unele dintre cele mai bune compoziții.

  • Miss Dior de la marca Christian Dior. Acest parfum este un reasal al faimosului parfumerie Cherie din Dior. Apa parfumeria aparține arome de fructe de primăvară, în ciuda notelor de caramel, dulciuri, tuberculi, vanilie, nerolis, piersic, popcorn, lemn de santal și iasomie în compoziție, este destul de proaspăt și discret. Prospețimea în parfum este dezvăluită din cauza notelor citrice.
Citește mai mult  Cum de a stoca parfumul?

  • O altă aromă celebră pentru femei cu note caramel este Shalimar de la Guerlain, Disponibil în format parfum, toaletă și apă parfum. Parfumul se referă la grupul de arome de cip și de flori, note de caramel, iris, bergamot, patchuli, trandafiri, mosc, fasole, hrănire și vanilie sunt descoperite în ea. Acest parfum a intrat în istoria parfumurilor cu mulți ani în urmă, devenind cult. Pentru această zi, ei aleg femei de vârste diferite, în toate colțurile lumii.

  • Amour Nocturne de la Nishe Marca L’Artisan Parfumeur. Unisex compoziție care aparține grupului de mosc, fuys si lemn. Acesta este sunat cu succes de note de fum, orhidee, lapte, caramel si cedru. Compoziția parfumului a acestui parfum poate fi numit cu adevărat unic.

  • Aromă de vanilie de lux caramel din clasa de lux este Vanille De Madagascar de la Chopard. Această apă de parfum se referă la compozițiile unisex orientale, este dezvăluit de partituri, citrice, caramel, vanilie, vetiver si cedru. Parfum proaspat, cu o inimă plăcută și dulce, învăluită note de citrice și ierburi. sticla de lux de culoare albastru nobil, cu un capac de aur poate deveni un excelent plus la orice colecție.

  • Rose Caramel de la Victoria Secret. Este un parfum luminos floare de sex feminin, a scăzut cu caramel, trandafiri și note de iasomie. Produs într-o frumoasă sticlă de zmeură. Acest parfum pentru femei, deși ambele note gourmet sunt fierbinți, dar destul de blând, cu aftertete captive și buclă.

  • Les gourmandises de Luna de la Nina Ricci. Apa de toaletă se referă la gourmet și est, va trebui să guste tineri și romantice. Aroma este foarte blândă, dezvăluind nu numai de note dulci, ci și de coarde de citrice. Trenul joacă cu succes note de caramel și sandal.
Citește mai mult  Prezentare parfumului cu aromă de căpșuni

  • De asemenea, recomandăm acordarea atenției parfumului pentru femei O singură dorință de la Dolce & Gabbana. Produse de parfumerie apă într-o sticlă neagră magnific este dezvăluit de către supapele de vale, lychee, tuberculii, Ambras, sandale, caramel si vanilie. Acest parfum, potrivit creatorilor săi, este capabil să facă orice fată specială și extraordinară.

  • Viktor & Rolf Bonbon Parfum. Apa de parfum dulce aparținând grupului de flori poate cuceri de la prima sa utilizare. Parfum de citrice saturate înfășoară, piersici, chihlimbar, iasomie, caramel, lemn de santal si cedru. Compoziția aromatică a fost dedicat bomboane populare, după cum spune el numele său. De asemenea, multe femei vor aprecia cu siguranta frumoasa sticla.

  • Viva La Juicy Couture de la Juicy. Parfum de apă de la un brand popular cu tag-ul preț accesibil și aroma destul de scump. Parfum dezvaluie note de fructe de pădure, îmbrăcăminte, caprifoi, iasomie, vanilie, praline, caramel și chihlimbar. El va sublinia cu siguranță gustul rafinat al proprietarului.

Sfaturi pentru alegerea

Atunci când alegeți compoziții gastronomice dulci, cu o notă de caramele, nu ar trebui să uităm de simțul măsurii. Nu este nevoie de a alege arome orientale și dulci foarte luminoase de femei care iubesc să aplice un număr mare de băuturi spirtoase. Astfel de arome vor avea de suferit nu numai pentru proprietarul lor, ci și pentru alții. La alegerea unui parfum, experți li se recomandă să-l aplice pe piele, ca testeri de hârtie nu poate transmite exact întreaga compoziție aromatică. Pentru alegerea parfum, prima jumătate a zilei se va potrivi.

Dacă încercați mai întâi arome pe testere, fără a le aplica pe piele, puteți face cunoștință imediat cu mai multe compoziții și numai apoi să aplicați pe piele. După cum știți, totul este cunoscut în comparație.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: