8 Aplicații utile de terenuri de cafea, pe care mulți nu le ghidează nici măcar

Potrivit statisticilor, fiecare băutură rusească în medie de 21 de litri de cafea pe an. În același timp, puțini oameni se gândesc la ce fel de beneficii pot fi eliminate din motive de cafea uzate (dacă întrebi despre acești producători de cafea, mulți dintre ei vor spune că poate fi reprezentat numai – și va fi oh ca greșit!).

Data viitoare când vă trimiteți o ceașcă de cafea parfumată, selectați deșeurile și obțineți această listă de aplicații utile din favorite – probabil că nu veți alege unde să începeți!

8 Aplicații utile de terenuri de cafea, pe care mulți nu le ghidează nici măcar

Frumusețile potrivite, purella și grădinarii

Cafea umană – un fel de poțiune magică multifuncțională. Cu aceasta, veți putea să o faceți cu ușurință:

  1. Exfolieri. Se amestecă ¼ ceașcă de deșeuri minunate, ¼ ceașcă de zahăr brun și un mic suc de lămâie. Aplicați aparatul de curățare rezultat pe o piele ușor strălucită, cu mișcări circulare moi, lăsați amestecul să acționeze câteva minute și apoi se clătește cu apă caldă. Repetați procedura o dată pe săptămână și bucurați-vă de piele matasoasă și strălucitoare.
  2. Înseamnă de la dăunători. Dacă sunteți torturați furnici, covoare sau melci, se toarnă traseul. Spre deosebire de oameni, ei nu tolerează acest miros.
  3. Clătiți pentru păr. Cofeina îi întărește și stimulează creșterea lor, ceea ce face ca grosimea unui excelent ajutor natural pentru frumusețea buclelor. Este suficient să-i masivici scalpul ei și apoi ar trebui să fie spălat că părul devine gros și strălucitor. Dacă aveți păr blond, aveți grijă: Procedura poate să le picteze ușor.
  4. Arme împotriva mirosurilor rele. Puneți în frigider la grămadă cu o grosime și spuneți la revedere la arome rele. De asemenea, poate șterge mâinile după tăierea cepei sau usturoi.
  5. Marinadă pentru carne. Datorită lui, carnea va deveni mai blând și mai gustoase. Pentru ao găti, va lua un pic de otet, usturoi, ceapa shalot, condimente și ¼ cană de apă.
  6. Curățenie. Acesta va primi, de asemenea, un mare exfoliant pentru o chiuvetă de bucătărie sau o cratiță. Este necesar să-l folosească la fel ca orice alt agent de curățare sau săpun lichid pentru spălat vase.
  7. Falker pentru plante. Doar câteva linguri de două ori pe lună și voila! Plantele de interior devin vesel și magnific, fără nici un fel de chimie.
  8. Panacea de la zgârieturi. Dacă există zgârieturi inestetice apărut pe mobilierul din copac întuneric, să-i lumina cu o bagheta de bumbac, cu o grosime, să fața lui, și ștergeți cu grijă cu o cârpă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: