A fost – a devenit: unde să dispar și ce ex-participant casa 2 & tory karaseva

Bright bruneta Tory Karaseva a fost amintit de multe dintre obiceiul ei de a-și exprima întotdeauna părerea în față și cu un caracter puternic. În spatele romanul ei cu Ruslana Proskurov a fost interesant de observat: un cuplu certat mereu violent, și apoi măsurat cu pasiune. După 4 ani de ședere în cadrul proiectului Tori, el l-au lăsat în 2009, din cauza nunta cu Vyacheslav Poleelais.

au fost măsurate Soții, au despărțit, și la scurt timp după căsătorie au decis să divorțeze. Despre viața personală a Tory, în viitor, nu sa răspândit.

A fost - a devenit: unde să dispar și ce ex-participant  casa 2  tory karaseva

Nouă dragoste

După despărțire, Victoria a publicat, uneori, o fotografie a fostului ei soț în Instagram, care a introdus o concepție greșită de abonați. Cu toate acestea, în 2017, Tori a început un nou roman, si, se pare că, de data aceasta ea a preferat să fie cu o femeie.

Iubiților Tory – Unele Alena Andreeva. Fetele de 3 ani împreună. În Instagram său, Tori a semnat pentru a fotografia lor comună: „Native, vă mulțumesc pentru onestitate și sinceritate!”

Fanii și-au realizat – au devenit conștienți de viața personală a Tory. Karaseva se poziționează ca actriță și cântăreață și, se poate presupune că câștigă în rețelele sociale prin conturile lor.

în urmă Reamintim că 10 de ani, o vârstă de 38 de ani, ex-participant la „Casa 2“, a supraviețuit unui teribil episod în viața lui – într-unul din restaurantele, ea a înghițit scoici ascuțite de pizza prost gătită, și a fost turnat sever esofag. Acest lucru a condus la faptul că Tori a trebuit să facă o operație, iar acest lucru a afectat vocea ei.

Citește mai mult  5 lucruri de care aveți nevoie pentru a face timp înainte de noul an
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: