Cazuri când actrițe și actori se depășit pentru rolul

Viața actorilor este interesant, dar în același timp complex. Care sunt pur și simplu nu este pregătită pentru ei să meargă pentru a filma un film și pentru a primi premii! Actorii sunt angajate în câteva ore pe zi pentru a pierde în greutate, cineva din contra vine cu măgari să întristăm, scufundări, o armă de manipulare și o mulțime de lucruri sunt încă fac.

Cazuri când actrițe și actori se depășit pentru rolul

Actrițe și actori din lista noastră posedă o putere incredibilă de voință și rezistență – este ceva sa admiri!

Halary Syanka

Pentru rolul lui Maggie în filmul „Baby de milioane de“ Hilary Syanka a primit Oscar, și a fost meritat. Actrita timp de 3 luni a fost implicat cu sârguință în box și haltere, și a fost, de asemenea, așezat pe o dieta de proteine, datorită căreia a marcat 8.5 kg. masa musculară.

Jared Leto

Este posibil să fi văzut filmul „Dallass Chub Cumpărători“, în care actorul a apărut în noua lume. De dragul rolului Jared de vară a aruncat 13 kg. și a învățat să folosească produse cosmetice. El chiar a fost de acord cu epilarea!

Jennifer Lawrence

In filmul „Winter Bone“, Jennifer Lawrence a trebuit să joace o fată de la o adâncime de labulous în sărăcie, cât și pentru cea mai mare realism, a fost nevoie de actrita pentru a afla unele lucruri. De exemplu, ea a învățat cum să taie lemne de foc, cu un topor, care a fost prezentat în thriller-ul.

Kristen Stewart

blockbustere de fotografiere sunt asociate cu anumite dificultăți – Kristen Stewart știa asta, dar a mers la risc. Ei se tem este apa, și de dragul rol în filmul „Underwater“, ea a trebuit să depășească. Actrita a fost dificil să se adapteze la găsirea în apă, dar într-un interviu a recunoscut că, în aceste condiții a fost mai ușor să transfere emoțiile frica.

Citește mai mult  Fără constrângeri: 6-meycap tendințe sunt numite, care merită atenție fiecărui

Dustin Hoffman

Pentru a se pregăti pentru filmare si sa se obisnuiasca cu rolul pentru filmul „Marathonets“ Dustin Hoffman care rulează 6 km în fiecare dimineață. Și când a fost necesar pentru a elimina scena, ca protagonist epuizat după rularea, el a vorbit aproximativ 1 km pentru ea, astfel încât totul sa uitat naturale.

Charlize Theron

În filmul „Monster“, Hollywood frumusete Charlize Theron a jucat Eiling Wornos – o fostă prostituată, care sa transformat într-un criminal în serie. Pentru rolul actriței a trebuit să te neplăcerea: aceasta este alimentată de 15 kg. și alimentate numai de fast-food. Cu toate acestea, acest lucru nu este totul. Charlize Theron a fost de acord să facă un „lansat“ femeie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: