Cele mai Pugs modă din Marea Britanie: iubește cravate, costume dandy și somn

Faceți cunoștință, în fața ta Dudley – Cute Pug, care a câștigat la concursul „Câinele cel mai frumos și drăguț“. Faptul că, în Misty AlbionE animalelor aparține atât membrilor de familie – pentru nici o veste.

Cele mai Pugs modă din Marea Britanie: iubește cravate, costume dandy și somn

Dudley a fost foarte norocos cu familia sa – el trăiește cu o amantă iubitoare a lui Deby Bunner și colegii săi – alti caini.

iubirile Dudley să se joace cu frații și somn

De Ziua Internațională Dat lui, Dudley a câștigat concursul ca „câine cel mai frumos și drăguț al Marii Britanii“. Deby expuse 4-caini la concurs – Dudley, câștigând 2000 de voturi, a devenit câștigătorul! Pentru aceasta, el ar trebui să mulțumesc gazda lui – Debi cu ajutorul rețelelor sociale: Facebook și Instagram, a determinat publicul să voteze pentru un animal de companie în vârstă de 2 ani.

Există mai multe 3 câini în familie – toate sunt prietenos și dragoste să-și petreacă timp împreună, unind în jocuri.

În plus, Dudley iubește costumele Dandy, nu se deranjează atunci când fluturii sau legăturile sunt puse pe ea – subliniază nobilimea unui rezident al Londrei! Dudley iubește să doarmă, iar sforăitul lui conduce nebun toate follovers, după viața lui.

Pet fermecător este popular și în afara Regatului Unit – în insaram are mulți abonați din întreaga lume.

Citește mai mult  Hemologii au spus ce bijuterii vor fi la modă în 2020
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: