Corsete albe + topire ridicată: Nicole Colls a arătat cea mai modernă Beach Image Bow 2021

Aproape a încheiat prima lună de vară, iar unii se pregătesc încă pentru o vacanță pe plajă. Desigur, nu funcționează fără să se gândească la costum – vreau să nu fac plajă și să înot, dar și să strălucească cu frumusețea ta!

Corsete albe + topire ridicată: Nicole Colls a arătat cea mai modernă Beach Image Bow 2021

Modelul german Nicole Polralski a demonstrat o plajă trendy image 2021 – ia o notă!

Corset alb de zăpadă și topituri ridicate

Fosta fată Brad Pitt pare să obțină un premiu pentru cea mai modernă imagine de vară. Modelul a postat un nou instantaneu în Instagram cu o pauză, și a stropit imediat complimente din partea fanilor.

In partea de sus, ea a ales un corset alb-zăpadă și superior transparent, iar în partea de jos – piscine bej ridicate (de altfel, în moda de costume de baie de o culoare diferită).

Nicole nu în zadar a ales topitorii de mare – ele subliniază perfect avantajele figurii! Imaginea sa dovedit a fi excelent, despre modelele și a informat fanii ei.

Citește mai mult  Experți numit 8 greseli comune in coafuri care fac femeile în vârstă de modă și se adaugă vârsta
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: